Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sedna
41 příspěvků moje polička 22. července 2018 11:13

Renusatko To je mi vás líto. Myslíte, že správce nekontroloval ten prostor při předání? Jinak mrtvola snad ne. S tou mám zkušenost v domě u rodičů. Ve vedlejším bytě ležela paní nikdo neví jak dlouho přesně. Bylo to strašný. Spíš mrtvé zvíře bych si tipla. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 22. července 2018 11:15

Bledule už na ne pomaly rezignujem, bývame v paneláku, posledné cca 3 mesiace nám strašne smrdia stupačky, takže kúpeľňu musím nechávať nonstop otvorenú, aby sa ten smrad vetral, navyše nám cez stupačky vlietavajú kúpeľnové mušky ( odpadu to nejde, ten som na noc zapchávala), no mušky a smrad zo stupačiek sa hádam vyrieši na jeseň, kedy nám majú v celom vchode meniť potrubia a stupačky, na mole jedine že by som si doma nasadila lastovičky .

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. července 2018 11:18

Sedna to byla spíš nadsázka. Ono je to strašný, jako opravdu nevím, kde a co dál hledat. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 22. července 2018 11:31

DrowRanger Jestli se objevují v uzavřených nádobách, tak to možná bude z obchodu. Jinak stačí jeden nepořádný soused a nakazí celý dům. 

Offline brrr
12335 příspěvků moje polička 22. července 2018 12:10

Renusatko Já vím, že je to pro vás doma hrozně nepříjemné, ale mi to přijde hrozně napínavé. Hlavně nám dej pak vědět, co to smrdělo.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 22. července 2018 12:43

razorblade jeden rok sme mali komplet vsetky bylinky zozrane. Dalsi rok sa ani neukazali a vsetka zelen bola ok. Potom sme mali pauzu s pestovanim a teraz zas dosli potvory. Chilli papricky nezrali a zatial ani paradajky. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 22. července 2018 13:15

DrowRanger když jsme bydleli v paneláku, tak nám přes stupačky nalítávali od sousedů moli, takže jsme přes všechny potenciální otvory, kudy by mohli nalítávat, přilepili takovou tu sítku, co se prodává do oken. A okamžitě to pomohlo.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. července 2018 13:25

DrowRanger Jeden čas jsem s nimi taky bojovala. Všude jsem dala lepící destičky na moly. Potom mi kamarádka řekla, že to naopak stahuje moly z celého domu, takže jich je pořád víc. Jinak je to boj dlouhý. Stačí někde něco zapomenout a je to znovu. Přijde mi, že žerou vše a jsou i v potravinách, kde bych je nečekala. 

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 22. července 2018 13:32

Renusatko jo, žerou i čaj a koření a suchý těstoviny... ale hlavně nemusí vůbec sídlit v těch potravinách.. naši už neměli ve špajzu vůbec nic, vše šestkrát vydezinfikovaný a furt se odněkud brali. pak konečně že vymalujou a sundali garnyž - asi půl metru od toho špajzu. a za ní na zdi bylo hnízdo. fuj:-(

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. července 2018 13:43

viktorka_od splavu U nás bydleli v rezervní ošatce na pečení chleba. Taky jsem vyházela všechny potraviny a lítali furt, trvalo dost dlouho, než jsem přišla na to, že lítají ze skříňky s nádobím, které skoro nepoužívám, tudíž skříňku neotevírám. Hnus.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. července 2018 13:46

Tuším že zajtra nájdem v špajzi mole 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 22. července 2018 14:51
Reakce na Renusatko:

DrowRanger Jeden čas jsem s nimi taky bojovala. Všude jsem dala lepící destičky na moly. Potom mi kamarádka řekla, že to naopak stahuje moly z celého domu, takže jich je pořád víc. Jinak je to boj dlouhý. Stačí někde něco zapomenout a je to znovu. Přijde mi, že žerou vše a jsou i v potravinách, kde bych je nečekala. 

​aha, tak uz chapu, proc mi matka pokazdy ukazuje, kolik novejch molu se ji prilepilo na tu blbost, kterou ma na dvirkach spajzu :D furt skuhra, ze moli pribejvaj a ze vubec nevi, odkud se berou :D

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 22. července 2018 14:59

Sairon toto je super nápad, minimálne na tie kúpeľnové mušky.

Bledule Ono je možné aj to, že doma prežívajú v niečom, čo som neskontorlovala (ale fakt nemám potuchy v čom, bude to nejaká vec, u ktorej to podľa mňa nečakám), čiže sa ich vždy zbavím len na chvíľu.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 22. července 2018 15:00

viktorka_od splavu ježiš nieee, o tomto sa mi bude snívať...ale podľa mňa aj u nás to bude niečo podobné, komoru sme teraz nedávno komplet celú upratli a vyčistili, takže...ach.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. července 2018 15:02

mám doma invazi masařek 

začalo to včera při výrobě roštěnek. je jich třeba plný komín odtahu z kuchyně, odpudivě tam bzučí.

už jsem jich několik desítek (!) zabila, dům vykuřuju hřebíčkem, a pořád to nepřestává.

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 22. července 2018 15:31

Jiná Realita my měli invazi mravenců. napřed jsme zkoušeli babské rady (skořice, hřebíče), ale chemie je chemie....

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 22. července 2018 16:22

Jiná Realita Nějaká mrtvolka? 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 22. července 2018 16:24

Jiná Realita Nějaká mrtvolka? Nebo si Pupíček někam schoval masíčko. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. července 2018 16:50

Bledule ne, to je prostě jednorázový nálet na základě těch roštěnek. pupek si nic neschovává, ten všechno žere 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. července 2018 16:51

a mám další story - leje tak šíleně, že mi teče voda po komíně do pokoje....všechno tu smrdí jak v kovárně, na stěně je černý flek shora dolů a voda před chvílí začala protékat stropem do přízemí