viktorka_od splavu To je fakt...budu na to zítra ráno intenzivně myslet ![]()
Stěžovací vlákno
Noren
chyba no. Máma udělala totéž, před gastroskopií, ale nakonec byla mile překvapena (tedy v rámci možností, samozřejmě). Tedy ne, že by si tento výkon dávala každý týden, ale "lidi si strašně vymýšlejí ...."
.
A držím ti palce
.
whiskas Tak to ráda čtu, neb mě čeká to samé, co tvoji maminku
a díky
Noren Já už to tady někomu radila, ale nech si dát všechno, co ti nabízí. Oblbovačku, potlačení dávivého reflexu, znecitlivění hrdla... Já to na ně volala už od dveří, smáli se a všechno mi dali. Zákrok proběhl v pohodě. Jen tedy s sebou musíš mít doprovod.
999 Díky, s tou oblbovací injekcí počítám, bez ní by se mi do toho už vůbec nechtělo a odvoz mám naštěstí zajištěný. Tak doufám, že to na mě bude působit
Můj muž má permanentní rýmu, asi chronickou? a odmítá používat papírový kapesníky.
Já ho to nenaučím, sakra. Je stará škola.
Noren To víš, že to bude působit :-). A fakt ze zeptej, jaké mají další možnosti na to, aby to bylo co nejméně nepříjemné...Já z toho nemám žádné trauma.
Tak Betty Zase ale stará škola s látkovým kapesníkem mi přijde dobrý :-). Když jsem někde s otcem, má vždycky u sebe dva. Ten druhý, aby ho mohl půjčit dámě.
999 Tak jo no. Mně by stačilo kdyby ty papírový používal aspon doma.
Dnes jsem ty kapesníky neměla morál žehlit, v tom vedru. Tak říkám doma ty nežehlený a ty druhý jenom do práce a pod.![]()
Noren hele, je to blbý, ale já jsem neměla žádný odvoz, došla jsem tam pěšky, a hned pak jsem běžela do bufetu, dke jsem se nacpala oblíbenýma koláčkama
takže zas tak blbý to není. a to bylo bez vymožeností, bez oblbováků, bez čehokoli. jde jen o tu chvíli, než to projde skrz, pak už je to relativně v pohodě.
Tak Betty Pošli ho na alergologii.
999 Alergologii by považoval za šarlatánství. Chlap prostě nic takovýho nepotřebuje.
Ale zkusím to téma nanést.
Tak Betty Tak mu zkus na úvod koupit v lékárně nějaký volně prodejný lék na alergii a pokud to zabere, je to jasný. A pak ho přemluv k návštěvě alergologa.
999 Děkuju za radu, tak to začnu po letech řešit.
Tak Betty já jsem si došla na ORL, dostala spray na přecitlivělou sliznici, a od tý doby mám pokoj... nějakej Mommox nebo tak nějak ![]()
999 Tak jo no. Mně by stačilo kdyby ty papírový používal aspon doma.
Dnes jsem ty kapesníky neměla morál žehlit, v tom vedru. Tak říkám doma ty nežehlený a ty druhý jenom do práce a pod.
Ja jsem co se tyka zehleni uplne neobjektivni, protoze nezehlim nikdy nic (zehlicku ani nemam), ale proc se kapesniky zehli? Vzdyt se do toho hned zacne frkat, tak to je snad jedno, jestli jsou pomackane - a nosi se, predpokladam v kapse, tak by to snad melo byt jedno?
Nebo mi neco unika? (U nas doma se taky zehlily, ale maminka a ja jsme jako olej a voda, co se tyka nazoru na peci o domacnost
)
whiskas teda ale teď´s mi připomněla moji oblíbenou pohádku Tři stařeny z pohádek od Itala Calvina, tam totiž jsou tři stařeny, který oblafnou prince, takže si jednu z nich vezme za ženu, nakonec vlivem nějakých (celkem vtipných) událostí je ta stařena, co si jí vzal ten princ, proměněna vílou v krásnou dívku a když se jí sestry přřijdou ptát, jak toho dosáhla, řekne: "Ále, dala jsem se ohoblovat." Takže jedna její sestra zahyne pod hoblíkem truhláře a druhá už nevim, tak bacha!
(jsou to uplně nejvíc boží pohádky, co jsou)
Jeee, ja to asi nedavno videla na Netflixu!? Narazili jsme na to s pritelem uplnou nahodou, jmenovalo se to "Tale of Tales", natocili to Italove (coz by odpovidalo), ale obsazeni to melo mezinarodni. Byly to tri pohadkove pribehy, ktere se vzajemne prolinaly, a jeden byl hodne podobny te pohadce, co jste popsala. Akorat ze tady ty sestry byly jen dve a tu jednu zaklela carodejnice tak, ze omladla. Kral se do ni zamiloval, ona do neho, ale po svatbe se uz ke sve sestre nechtela hlasit, ze je stara, a ze se za ni stydi. Tak ta sestra se domluvila s kozeluhem, aby z ni sedrel kuzi, aby ji narostla nova. Neni jasne, jak to s ni dopadlo - ve filmu vidime jen to, jak se po zakroku potaci cestou ke hradu a lide se od ni s hruzou odvraceji. Na konci filmu pak na sestru prijde spravedlivy trest - hele, asi jsem mela dat varovani, ze spoiler!?
Jinak to nebyl spatnej film, takovej snovej ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články