999 uf! tak to mela stesti.
Stěžovací vlákno
razorblade To jo...Že radši nezůstala u tancování.
999 aaaale... za par let to bude mit jako super historku v hospode :)
razorblade Myslím, že to v hospodě bude řešit už večer... Je jí 25 :-).
S mojí dcerou dneska uklouznul kůň a spadl na ní (700 kg). Takže bych měla spíš jít do radostného vlákna, protože má jenom zlomenou ruku...
Mela stesti
Ja kdyz si vzpomenu na ty historky, co jsem slychavala ve staji... Mne se nestalo nikdy nic, ale jednu kamaradku shodil hrebec a pak na ni na zemi slapl tak "sikovne", ze ji zlomil hrudni kost. Jina kamaradka zase stravila mesic v nemocnici s prerazenou holeni. Zlomena ruka je samozrejke maler, ale - mohlo by byt stokrat hur!!! Drzim palce, at se to dobre hoji ❤
razorblade no, vzdy muze byt hur. kdyz jsem ted davala vypoved naposled, tak to tajili pred celym tymem (v nadeji, ze se nejak domluvime) temer do posledni chvile, takze kdyz jsem si vzala jeste zbylou dovolenou (asi tyden), tak prakticky nebyla sance cokoliv predat nebo jeste nekam ty lidi, kterym ty veci zustaly na hrbu, nasmerovat. posledni den jsem byla na dvou schuzkach u klienta a vystupni papiry jsem vyrizovala pres skype, sekretarku a telefon.
nekdy ti manazeri nepremysleji hlavou...
MP Marge Tyhle historky si snažím držet co nejdál od těla... Jednou slítla tak, že když se v nemocnici snažili vyhodnotit situaci, musela přiznat, že jí vlastně bolí úplně všechno, takže následoval kompletní rentgen celého těla. Neměla nic zlomeného, jen černé podlitiny po naraženinách ještě dlouho,
999 tak tomu se rika stesti v nestesti. at se ji to dobre hoji.
999 a ma to aspoň zlomený hladce, bez komplikací?
continuity Díky
Ja do prania pridávam dezinfekciu na prádlo, potom to ide (nie všetko) do sušičky a prádlo nezehlim od decembra 2017. ![]()
999 No tak to mala šťastie že zlomila len nohu. Ja sa koní trochu bojím.
SunEclipse Snad jo.
paktofonika Ruku, naštěstí ruku...:-).
Já´se koní taky bojím, ani jí nejsem schopná ho třeba pomoct naložit...
paktofonika Muzu se prosim, zeptat proc desinfekci?
Candance No dezinfekciu na prádlo, keď periem na nižších teplotách tak aspoň takto pre dobrý pocit. Používala som Sanytol ale aj Denkmit je fajn, používam tú bez farbív, parfémácie. Ta párfémovaná je po vypraní trochu cítiť.
999 No tak to je ešte lepšie! :D Dúfam že to nieje trieštivá zlomenina, liečba je v poho ale oveľa dlhšia ako pri klasickej. No a plus operácia.
999 bude za chvili v poradku, skvely ze nic horsiho.
a paktofonika dyt kone jsou az na ridke vyjimky hrozne hodni tvorove, dyt zerou travu tak ceho se bat? psu se rozhodne bojim vic
viktorka_od splavu No ale kone sú obrovské
Ako pohladkať sa nebojím ale posadiť a jazdiť to nie. Ale vidím to asi ako s šoférovaním . Tiež som sa hrozne bála a dnes úplna pohoda.
paktofonika Jednou v životě jsem seděla na koni a je to hrozně vysoký a blbě to brzdí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články