999 Tak ať je dcera brzo fit, fakt měla kliku.
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu Hodní tvorové? Zlomyslný mrchy to jsou :-). Pozná, že se ho bojíš a hned vymýšlí kraviny...
Kokoska no tak ja mam spis zkusenost, ze jakmile kun zjisti, ze ma na sobe nezkuseneho jezdce (jakoze to zjisti hned, opravdu jsou hrozne chytri), tak ma spis tendenci se ani nerozjet :)
ale prd o tom vim, kdyz mam prilezitost nekde na vylete, tak si to vzdy zkusim, takze vim akorat, ze se k nim nesmi zezadu a zleva.
Kokoska Díky
continuity On ho někdo vodil, sama bez dozoru bych na to zvíře nevlezla :D Akorát pak prej "Tak končíme, zastavte..." a říkal to mně, ne tomu koňovi!
999 tak musi citit autoritu - to ale kazdy zvire a vlastne co kecam, staci kazdy![]()
edit: u koni je to ale dano tim, ze jsou dost bojacni, na tu svou velikost:-)) tak potrebuji citit jistotu. pak jsou v klidu.. teda relativne:P
continuity jo ti kone vytezovani do mrte pro vyletniky toho maji plny zuby a kdyz nemusi tak se nehnou:-)
999 Tak to dopadlo hodně dobře. Poslední dobou slyším o těch pádech od pacientek dost často...a často to tak dobře nekončí. Tak se určitě vše rychle zahojí.
Tak já tu propaguju birkenstocky horem spodem a voni na mě takhle...tyhle jsem kupovala v červnu

Potrefenáhusa me takhle loni praskly asi po 3 mesicich noseni, myslela jsem ze je to tim ze jsou to prece jen korkace a neresila jsem dal...pak mi je stejne sezral pes:D
rasaNori mne ty starý praskly asi po 5 letech intenzivního nošení, měsíc mě fakt překvapil
Potrefenáhusa No tak to je jak s converskami. Tak si ich propagovala a mne vydržali pol roka.
No už to nieje to čo to bývalo. Birkeny našťastie držia
paktofonika nic neni, co bejvávalo!!! To tu člověk doporučí něco, co mu drží už deset let a vono houby!
Potrefenáhusa paktofonika Mně teda drží všechno zmíněný, jenom v kabelce mam díru!
Mutziputzi ale ta je tam přece záměrně, to už se probíralo ![]()
Potrefenáhusa reklamace! Ale je to mrzutý teda..
Jiná Realita Já jsem s ní spokojená, zároveň jsem teda koukla kolik stojí dneska nová a budu asi spokojená dýl než jsem plánovala, jsem ňák vyrostla z těchhle meganákupů![]()
paktofonika Jo, Conversky. Přítel nic jinýho nenosil, kupoval je i když se mu rychle rozpadaly. O víkendu jsme chtěli koupit nový a třeba ve Foot Locker Conversky nebyly. Řekli nám, že na ně bylo tolik reklamací, že už je nechtěj prodávat. Nakonec koupil Vansky, chvíli brblal, že mu to zkazí pověst, ale po pár krocích si začal lebedit, že s Converskama se to nedá ani srovnávat :-) tak jsem zvědavá jak dlouho mu vydržej.
andulka01 No asi si namiesto Conversiek kúpim Vans. Priateľ má asi 6 párov, tie najstaršie majú 5 rokov a vyzerajú stále dobre. Mne sa ešte žiadne tenisky/plátenky takto rýchlo nezničili. Len neviem či to nebude trapas keď budeme chodiť obaja vo Vans :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články