Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 25. července 2018 11:50

paktofonika No právě Vansky koupil a je docela nedšenej. Jemu boty nikdy dlouho nevydrží, nestřídá je, chodí v jedněch a pak je prostě vymění za další stejného typu . Výměna proběhne hned v obchodě a u nejbližší popelnice  Teda v práci má pracovní boty, ale stejně těm civilním dává dost kérec. Toužil po ulítlejch Converse a má zase klasický černý kotníkáče, jen Vans. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. července 2018 13:19

Neni to uplne stiznost, ale nejaka pani si dnes udelala cas na to, aby jela az za mnou a vycetla mi, ze jsem ji predjela na tricitce. Neodpustila si u toho prednasku o spalovani kysliku a teatralni zachvaty z toho, ze jsem ve stojicim aute odmitla na jeji zadost chcipnout motor. Lidem z toho horka vazne hrabe :D

Offline Pavlena
6917 příspěvků moje polička 25. července 2018 13:24

razorblade husta pani tedy...! 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. července 2018 13:47

prosím vás, asi to ani nijak nekomentujte, já to jen někde musím napsat.

ten kolega, o kterém jsem někdy nedávno psala, už nepřijde do práce najisto, prý ještě pár měsíců. sedím tu v kanceláři a všude ho vidím, když naposled odcházel, ani jsem mu nic neřekla, netušila jsem, že už ho neuvidím. prostě jen pěkný den a zase v pondělí. je to fakt divný pocit. já nevím, jestli je to nějaká černá magie nebo co, ale mezitím se stalo hrozně moc dalších blbejch věcí, které nechci rozebírat, protože ty lidi někdo může znát, akorát můžu napsat, že jsem si vždycky myslela, že se nějak musí dát aspoň trochu poznat, jestli se někdo chce zabít (opravdu zabít, žádná demonstrativní legrace)...a nedá. fakt nedá. no a taky jsem si myslela, že otcova rodinná větev je cancer free, na rozdíl od matčiny, kde všichni vymírají jako mouchy. no a teta má metastázy v hlavě a strejda je po operaci. takže lidi, v životě nic není jistý, a já si asi vsadím, na jakou tu rakovinu umřu já, mám na výběr úplně všechny druhy.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 25. července 2018 13:50

andulka01 Vansky jsou nejlepsi, nosim jedny treti rok a taky cekam na rozpadnuti, converse nosi manzel a ja je na sobe nesnesu.

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 25. července 2018 13:54

Potrefenáhusa myslim, ze pri tom mnozstvi, ktere ted vyrabeji, tu kvalitu nemohli udrzet... kdyz jsem je kupovala tak 10 let zpet, prodavali je jen zdravotni potreby a par eshopu. Ted jsou vsude. 

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 25. července 2018 14:02

Lamicka Jo, i v Turecku jsem si připadala jako tady mezi vámi těmi, které je nosíte, protože tam je ve 4* hotelu měl snad každý druhý a fejků v tureckých obchodech bylo jak much.

Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 25. července 2018 14:03

Jiná Realita Hrozný.

Snad trošičku pomohlo se z toho vypsat.

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 25. července 2018 17:51

Zhadali jsme se muzem jen co dorazil po 3 dnech domu. Korzuju po venku a vzteky nevidimvubec se mi nechce domu.

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 25. července 2018 18:16

rasaNori Je otázka kvůli čemu, jestli to byla blbost nebo ne, ale to se uklidní... Já se třeba moc nehádám, já mlčím. Horší je, že na hru přistoupil a mlčí taky  Minule jsme si psali esemesky když bylo třeba něco řešit 

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 25. července 2018 18:22

moninika hned si clovek pripada dospeleji, ze? blbost ani ne, ale to je jedno. Horsi je ze i kdyz vychladnu venku stejne bude mit furt pocit ze pravda je na jeho strane, takze vlastne se uklidnuju zbytecne

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 25. července 2018 18:28

Jsou všude ty slevy, žejo. Lama se šla teda podívat, jestli nesežene něco na sebe, když bude teda od zaří pracovat mezi lidma. Lama ve všem vypadá jak Mařka. Lama na to kašle a bude Mařkovat ve starejch hadrech

Offline Černá kočka
1769 příspěvků moje polička 25. července 2018 18:37

Lama_z_Lana Lama určitě nevypadá jako Mařka.

Jako ono se něco vybrat dá, ale chceto to trpělivost.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 25. července 2018 19:28

Potřebuju si koupit nedžínový kraťasy v nějaké neutrální (béžové, khaki, a tak) barvě příčetné délky, tak jsem dneska prolezla Zaru, Reserved, Mango, Lindex, Háemko i Camaieu s tím, že to je přece taková věc, kterou budou mít všude, no a nikde nic, všude samý minišortky, ze kterých spodem leze půl zadku!! Zato v eshopu H&M jsem teď našla jedny naprosto perfektní, ale jsou online exclusive a už nemají moji velikost.  

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. července 2018 19:30

rasaNori poplacavam... Ja muze videla v pondeli po dvou tydnech a hned jsem ho servala. Znicil jednu vec, prestoze jsem mu nekolikrat rekla, at to nepere a on mi chtel.pomoc a vypral to.... Ja byla unavena a tak jsem na nej vystrelila a hmed mu i vycetla, ze si vsechno udela podle sebe jako jeho matka, prestoze reknu, at to tak nedela.

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 25. července 2018 19:36

Karoleena koukni do M&S kupuji tam delší, z předloňska len, loni nějaké černé bavlněné

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 25. července 2018 19:42

Zu Nojovlastně M&S, dobrej nápad, děkuju, zrovna nějaký lněný by se mi líbily moc... 

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 25. července 2018 19:44

Karoleena ještě ms a koukla bych i do ca, občas překvapí (a co bushman?)

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 25. července 2018 19:44

Karoleena akorát nevím, na letní věci už je pozdě docela, teď se začnou naskladňovat kožichy

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. července 2018 19:53

Zu Potvrdzujem. V Lindexe už mali minule hrubé svetre a bundy