paktofonika Hezký místo, to tě chápu...ale budou jiný![]()
Stěžovací vlákno
jen k těm dětem, chodcům, cyklistům a tak.
já si jedu přes obec a najednou mi před auto vjel ze zahrady dětský kočárek. s nějakým obsahem. ježíkriste, tak jsem se ještě v životě nelekla.
brzdím, vyhodím blikačky, za mnou auta (nevím, jestli kočár viděli nebo si mysleli, že jsem debil)....a ze zahrady se přiblbe kření matka, která děcko drží za ruku a v kočáru má...nákup
moje nervy.
jinak si stěžuju, že na mě asi leze choroba, fakt mi není dobře, ale přesto jsem musela jít teď v tom počasí do sadu a tam dvě hodiny vyrábět podpěry pod stromy, protože se nám lámou větve pod hruškama. jsem zpocená jak dveře od chléva a celkově umírám ![]()
Jiná Realita S váma to jednou sekne! Práce, dům,zahrada, rodiče. Na všechno sama. Víte, že perpetuum mobile neexistuje, že? ![]()
Mutziputzi Budú, ale zamrzí to. Kurier mi ale náladu trochu zlepšil :)
Bledule no já bych brala nějakou pánskou výpomoc, ale žádná se nehlásí
na zemědělství je blbý, že nic nepočká na nějaké až (se bude chtít, nebude bolet hlava nebo tak). a navíc je mi těch stromů líto, včera se tam ulomila obří větev, ten strom teď vypadá úplně jak chudáček. a zřejmě se blíží nějaké bouřky, to by se všechno dolámalo, kdyby začalo hodně foukat. dopoledne jsem obcházela sousedy a žebrala o zapůjčení hřebíků
protože jsem doma žádné nenašla.
Jiná Realita Já to chápu a je mi vás strašně líto, ale poradit nedokážu. Jedině si zaplatit nějakou výpomoc, ale kde najít někoho spolehlivého taky?
Bledule ale proč líto, to nemáte důvod :)
výpomoc už riskovat nebudu, protože pár takových výpomocí už nám nadělo dost škod. třeba ten chlap, který měl jen pokosit trávu, nic víc....a on pokosil i úplně každý strom, kolem kterého prošel, protože pochopit, že sekačkou se musí kolem stromu v určité vzdálenosti, bylo nad úroveň jeho mozkových závitů - tento muž je pro mě zatím největším ztělesněním totální debility. a to byl "normální" chlap, který chodil do práce a měl rodinu a děti, nebyl mentálně zaostalý ani omezený ve způsobilosti k právním úkonům.
Noren Omlouvám se, pokud jsem to přehlédla - nestíhala jsem dočítat. Jak jsi dopadla na vyšetření
.
Díky za zájem! :-) Bohužel se nezadařilo, po třetím pokusu to doktorka vzdala. Můj žaludek se asi rozhodl, že tohle prostě ne...Tak to zkusíme asi ještě jednou a kdyžtak holt v narkóze :-/
paktofonika To mě mrzí s bytem, ale určitě se něco najde! ![]()
Jiná Realita Já vás tu sleduju a fakt s vámi hluboce soucítím, bohužel vím, jaký je to mít oba rodiče těžce nemocný a do toho mít nějaký vlastní zdravotní problémy, už to samotný by položilo vola. A vy k tomu máte ještě starosti a práci s hospodářstvím, to už si pomalu neumím představit. Jste imo hrozně pracovitá, ale z toho, co tu píšete, mi přijde, že teď práci, na kterou jste byli tři, nebo aspoň dva, děláte sama a pochybuju, že se to dá dlouhodobě zvládnout.
Asi bych na vašem místě zkusila trochu promyslet, co z toho by se dalo oželet, aby to pro vás bylo trochu k životu. Tím nemyslím pokácet stromy, nebo je teď nechat, aby se jim polámaly větve, ale psala jste i o nějakých záho nech, tak ty bych třeba na příští rok už trochu zredukovala. Vím, že je to taková blbá rada, ale podle mě jste v podobné situaci jako novopečené matky, které se snaží dosáhnout stejného stavu domácnosti jako před dítětem, nebo naopak po mateřské po nástupu do práce. A dost často jsou v situaci, kdy toho prostě (minimálně dočasně) dosáhnout nejde, podobné mi to přijde i ve vašem případě.
paktofonika Zkoušela ses ptát na Letenský a Bubenečský partě na fb? Přijde mi, že to docela funguje, kamarádka tady takhle sehnala docela rychle bydlení. Nevím, jak je to jinde v Praze, ale poslední doobu, když je tady něco zajímavého v nabídce, tak se lidi předhánějí a přeplácejí. Hezká lokalita, žije se tu krásně
.
Noren Ach jo, to musel být tedy zážitek. Měla jsi tedy všechny ty doporučované "vychytávky" a žaludek se přesto bránil? Tak snad to příště klapne
.
Noren ja byla dvakrat a doktor me upozornil, ze musim (a v zadnem pripade nesmim prestat) zhluboka dychat usty. Poprve jsem to chvili nedodrzela a vazne to bylo horsi. Poradil mi silne zavrit oci a pusou dychat a dychat...
Noren Já si nechávám za příplatek 250 kaček vsunout gastroskop nosem, žádný dávivý reflex, žádné nepříjemné pocity.
Poéma tak na nosu jsem pri vysetreni zroskotala ja, proste to neslo;)
711990 Já tímhle způsobem byla už 2x, ale jde mi to jen jednou dírkou, levou. Asi mám křivou nosní přepážku a víc místa právě vlevo.
paktofonika Ounz Lama_z_Lana Já, když jedu s dětma na kole, tak taky mřu hrůzou, jezdíme s mužem vždycky za dětma a ještě trochu do cesty, aby nás to auto muselo objet větším obloukem. Blbé je, že u nás přímo žádná cyklostezka nezačíná, takže musíme dojet po normální cestě.
V autě cyklisty objíždím, co největším obloukem a stejně se bojím, že mi tam nějaký spadne.
Jiná Realita Bratr asi není po ruce, co?
brrr no hele, nám se to tuhlenc stalo, já jsem to sem i psala, k cca zadnimu kolu těsně vedle auta nám spadla cyklistka, kterou sejmula napůl porazena dopravní značka, co nebyla vidět, jet o vteřinu, dvě pozdejc, tak ji nejspíš prejedem, bylo to strasne rychlý a jak ji nečekaně sejmula ta značka, spadla dost daleko od krajnice
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články