Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Noren
616 příspěvků moje polička 26. července 2018 19:48

whiskas jojo, právě všechny vychytávky a nic...

Candance jo to s tím dýcháním mi říkala taky a to jsem dodržovala, ale jakmile se dostala do žaludku, tak jsem se z ničeho nic začala dusit. Prostě nechápu, čím to bylo a doktorka taky ne :(

Poéma tak nosem si to neumím představit, to musí být hrozně nepříjemný ne. Ale možná by to stálo za zkoušku 

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 26. července 2018 19:53

Noren Mně právě díky silnému dávicímu reflexu bylo vždycky nepříjemné klasicky ústy. Nosem to snesu naprosto v pohodě, po použití znecitlivujícího spraye vlastně ani nevím, že mi tam gastroskop doktor vsunuje.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 26. července 2018 21:15

Noren me to v zaludku spis tlacilo a bolelo

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 26. července 2018 22:19
Reakce na 999:

Tak Betty Pošli ho na alergologii.

​Postav ho k žehlícímu prknu.

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 27. července 2018 06:07

Asi by to mělo jít do přiznání, ale jsem překvapená, kolik z vás už podstoupilo gasstroskopii

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. července 2018 06:37

zlatahouba Nenapadlo mě to, ale je to fakt,  já ani se všema svejma preventivníma alotriema jsem nebyla

Online wendulka admin
16652 příspěvků moje polička 27. července 2018 07:27
Reakce na barbucha:

MP Marge  Emerald 

No mně je z toho taky špatně... takhle jsem přišla o bratra, kdy zrovna (o silvestrovský noci) žádnej z jeho kamarádíčků nebyl příliš příčetnej. 

Od tý doby jsem nastudovala veškerou první pomoc a dobrovolně chodím na všechny školení, je to moje noční můra...

MP Marge No ty blaho, to jsou zážitky . Tak aspoň, že v případě Marge to "v rámci možností" dopadlo.

A to jsem si sem původně chtěla zaskuhrat, že jak jsem asi před třemi týdny myslela, že mám jecne zrno a atb mast mi na to nezabrala, tak oční zkonstatovala, že to jsou chlamydie . Asi jak pracuju s penězi, tak jsem nedávala bacha, nevědomky si je do očí zanesla . No a s mojí oslabenou imunitou v poslední době bylo vymalováno, že? 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 27. července 2018 07:46

rozbila jsem si hodinky a uz asi 2 mesice me priserne svedi hlava (vsi nemam, asi)

Offline brrr
12332 příspěvků moje polička 27. července 2018 07:47

Zapomněla jsem doma mobil.

Edit: Jsem blbá, ležel celou dobu přede mnou.

Offline brrr
12332 příspěvků moje polička 27. července 2018 07:48

wendulka Potlapkávám a pevně doufám, že se to nezačne přenášet i po síti, jak je tady dobrým zvykem.

Online wendulka admin
16652 příspěvků moje polička 27. července 2018 08:05

brrr Děkuju. Taky doufám . A omlouvám se, že jsem tě neoprávněně podezrivala 

.

Ono to chce v podstatě taky atb, jenom jiný a brát je delší dobu, aby se to z těla dostalo pryč úplně. 

Offline brrr
12332 příspěvků moje polička 27. července 2018 08:11

wendulka  To ne, tentokrát v tom prsty nemám. Naštěstí.

Tak se toho hlavně rychle zbav.

Online wendulka admin
16652 příspěvků moje polička 27. července 2018 08:29

brrr Já vím, že ne . Však i s tím jecnym zrnem to byla jen legrace. 

On to byl v první chvíli jen šok, jak člověk může k něčemu takovému vůbec přijít

No vyfasovala jsem zatím atb kapky s azitromycinem, které dnes večer dokapu a příští čtvrtek jdu na kontrolu pro výsledky krevních testu, na jejichž základě mi předepíše další atb. Tentokrát už i v tabletách. Už po těch kapkách je to teď trochu lepší. Akorát mě ty oči teď svědí. 

Offline brrr
12332 příspěvků moje polička 27. července 2018 08:53

wendulka POčkej ono to není legrace, tady se po sítí přece doopravdy přenáší spoustu věcí

Ty jo, ta léčba vypadá dost dlouhodobě, tak ať zabere.

Online wendulka admin
16652 příspěvků moje polička 27. července 2018 09:03

brrr Všimla jsem si

Bohužel no. Ale zase jsem ráda, že jsem s tím šla a že mám zkušenou oční, která to správně odhadla včas  Protože co jsem četla  čím později se na to přijde, tak tím větší průšvih to pak člověku může způsobit a ta léčba je pak ještě delší. 

Ještě jednou dík. 

Snad už ta vedra přejdou a budeme mít oči zdravý všechny. 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 27. července 2018 09:10

V noci mě vzbudila křeč v lýtku  a pak už jsem samozřejmě do rána neusnula. Vůbec netuším, čím jsem si to "zasloužila", nikdy dřív se mi to nestalo. Ještě teď to místo trochu cítím.

Online Lamicka
14179 příspěvků moje polička 27. července 2018 09:27

coralline Nasadila bych hořčík. 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 27. července 2018 09:29

coralline můj denní (noční) chléb. Díky za připomenutí, došlo mi magnesium. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. července 2018 09:31

Teda to je lazaret tady!

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 27. července 2018 09:38

Mutziputzi njn sportem ku zdraví!