Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. července 2018 12:05

RoSa ja mam rozbitou susicku minimalne dva a pul roku a pracka pere normalne. 

Offline RoSa
10147 příspěvků moje polička 29. července 2018 12:56

tak to je skvělá zpráva! díky!

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 29. července 2018 12:59

Teda kdybych tušila, co tu rozpoutám s tou svou křečí v lýtku, tak bych si nestěžovala. Teď budu mít normálně strach chodit spát Nebo okamžitě vyplením zásoby hořčíku v nejbližší lékárně.

A na měsíc a předpověď počasí si stěžuju taky. Viděla jsem akorát světlej rozmazanej flek za mrakama. Kdyby aspoň neslibovali a člověk nebyl natěšenej

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. července 2018 14:39

coralline jo, a u nás samozřejmě včera v noci dokonale vymetené 100% průzračné nebe 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 29. července 2018 14:59

Jiná Realita No tady taky. Včera se na mě měsíc vysloveně výsměšně šklebil

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 29. července 2018 17:10

Jo a jedna úplně banální stížnost, jestli se tomu tak dá říct..ve vedlejším vchodě bydlí pán s velmi nepříjemným hlasem, kterej má tendence se žoviálně a nahlas vykecávat pod mým oknem, otrapa jeden...

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 29. července 2018 19:23

Ounz Moje sousedka si asi zpívá

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 29. července 2018 19:34

coralline mam víc, můj kolega si zpívá..při práci, takovým tím polohlasem (kterej je slyšet) dělá přerušovaný hmmmhmmmmhmmmm  takže soucítím..

jo a ještě, teď jsem otevřela pytlík mandlí Lozano červenka, z trhu, docela drahý, trvanlivost psaná 11/18 a totálně plesnivý, zelenej kožich prostě. Ale jsem vlastně za ten kožich ráda, chystala jsem se je jíst..

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 29. července 2018 21:38
Reakce na Ounz:

Jo a jedna úplně banální stížnost, jestli se tomu tak dá říct..ve vedlejším vchodě bydlí pán s velmi nepříjemným hlasem, kterej má tendence se žoviálně a nahlas vykecávat pod mým oknem, otrapa jeden...

​Moje kolegyně v práci ráno snídá a u toho si pomlaskává  . A občas si "tlumeně" zpívá. Mně to připomíná tahání kočky za ocas. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 29. července 2018 21:44

Hmm...jsem v hajzlu Vedra jak blázen a mně jsou všechny letní šaty malý Bože můj.

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 29. července 2018 21:47

evik77 moje zas zvyka a praska bubliny.chvili mi trvalo,nez jsem ten zvuk identifikovala,naposledy jsem ho slysela tak na zakladce.ale jinak k nasemu "souziti" vyhrady nemam, az na to praskani ovsem...

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 29. července 2018 21:56

Lama_z_Lana to je jeste dobry, mne zas vylezly nove krecove zily.... saty si muzes koupit o cislo o vetsi,ale nohy, co vypadaji o 30 let starsi,si neodpares.a to se me vcera znama vyptavala,co ze to ted delam za sport,ze mam tak vytrenovane telo...potesila me,ale je to na nic,kdyz je to na sukni ke kotnikum:-/

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 29. července 2018 22:27

Lama_z_Lana Mne je taky vsechno maly. Nemam vubec nic na sebe, mezi lidi nosim jednu kosili, po doma bud ty desny opnuty veci nebo 10 let stary trika po segre, ktery odmitla vyhodit a asi vedela proc. Ale na kila mam uplne stejne, ale nejak se to asi popremistovalo, a mam o konfekcni velikost vic!

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 29. července 2018 22:38

Karja nepodlehej panice,ono si to sedne.i to bricho se casem vstreba. Ja tenkrat taky nic nedopnula, prestoze vahu jsem mela puvodni.navic vetsina kalhot me tlacila na jizvu po cisari,tak jsem chodila kdovi jak dlouho v kalhotach na bezky (nebot jsem nevlastnila zadne teplaky...).

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. července 2018 22:41

Karja 

Nevzdávej to kojení, já byla asi nejštíhlejší v životě právě z kojení, ale až několik měsíců po porodu. Plus teda asi dost pomohly i několikahodinové procházky s kočárem každý den.

Online Lamicka
14179 příspěvků moje polička 29. července 2018 22:41
Reakce na Karja:

Ale na kila mam uplne stejne, ale nejak se to asi popremistovalo, a mam o konfekcni velikost vic!

​To se mi stalo taky a nejvíc mě mrzí jedny krásný letní šaty z PF, které nedopnu přes hrudník..Pas i boky mám přitom na cm stejné, ale nějak se mi záhadně roztáhnul hrudník, aniž by se mi zvětšila prsa :( edit. mám teda po dětech už pár let, jestli máš miminko, tak se to nejspíš zase srovná.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 29. července 2018 23:31

Karja Ty k tomu máš legitimní důvod (kterej se srovná) - já jsem jenom sprostě vyžraná

A motivace k tomu s tím něco dělat (a celkově se vzhledem) prostě není nebo mi nevydrží nebo co. Pak mě převálcuje stres a jsem v háji. Akroát nevim, v čem ty vedra přežiju. Kupovat se mi nic nechce, páč si stejně ve všem přijdu blbě. Asi půjdu v pyžamu - von si toho v práci stejně nikdo nevšimne

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. července 2018 23:34

Lama_z_Lana já vím, že se s tím delší dobu potýkáte, já taky :/ ale poslední dobou jsem shodila kila od vánoc  (jaj, jsem tak dobrá!) a jsem sama sobě motivací! motivuju i vás! cítím se líp! (vykřičníky jsou právě tam motivace, nejsem psychopat!). hlavně jsem byla ve fázi totální křivá troska, a už jsem se rozcvičila, takže udělám nějaké basic jógové pozice, aniž bych u toho umírala.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 29. července 2018 23:44

Jiná Realita To je super, to ráda slyším!

Děkuju za motivaci! Ačkoliv mám pocit, že mě namotivuje leda tak pistole u spánku

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. července 2018 23:46

Lama_z_Lana já se na sebe každý večer kriticky podívám v prádle do velkého zrcadla. dokud nebudu spokojená, což bude při mé rychlosti tak příští léto  jsem odhodlána nepolevit. pohled v tom zrcadle je totiž hrozný  až přestanu vidět velký sulcový puding.