Ounz vaření odkládám... na neurčito
jinak venku na teploměru 37 a nepršelo ani nepamatuju.. jo asi v sobotu, to jsme ale nebyli doma a tam co jsme byli nekaplo
Ounz vaření odkládám... na neurčito
jinak venku na teploměru 37 a nepršelo ani nepamatuju.. jo asi v sobotu, to jsme ale nebyli doma a tam co jsme byli nekaplo
viktorka_od splavu no když já sem si řekla, źe přece kvůli vedru nebudu mít pauzu s pečením měsíc..ale že se trefim zrovna do prádelny..
jinak tohle byl nějakej slejvák bleskovej, takže nic z toho kromě toho dusna
Ounz tiez peciem, ale nastastie v dome je este relativne ok. Akurat mam stale zatiahnute vonkajsie rolety. Napi sa mineralky.
Janulik03 piju jak prokopnuta (po celym dni bez pití
blba se pm prosté) ale já mám malej byt, tak mam teď vytopíno. No sem ale ráda, že nepeču sama :)
Ounz to vies teraz len nieco na grile a k tomu bagetky. Nikto akosi nechce tie kupovane, proste som si usila na seba bic.
Janulik03
jj to je trochu problém toho domácího pečení..
Tak podle meteoradaru nás déšť mine asi o půl kilometru ![]()
Já teda ani nevařím natož abych pekla. Docela vás obdivuji teda.
Nás búrky obchádzajú zo všetkých strán. Z klimatizácie ma už bolí v krku, dnes ma chytil aj chrbát, asi ma ofúklo...
v noci som sa zobudila a nemohla som dýchať... pripadám si rozkydnutá, ale v tomto počasí sa nejak rozumne hýbať nedá... ani psovi sa von nechce, celý deň chrápe na dlažbe v chodbe. A to bývame na dedine. Nech už to skončí...
Wanda von Dunajew já jsem se před 14 dny rozhodla, že budu hubnout, takže teď chodím denně plavat, protože to jediné v tomhle počasí jde. naštěstí mám děti pryč Akorát jsem se dnes v bazénu zřídila tak, ze teď tady ležím na pohovce a čekám až se mi doplní glykogen ve svalech, abych mohla jít alespon sbalit na víkend.
continuity zaplávať by som si aj šla, máme tu kúsok zatopený lom, kde je to paráda, 350 dní v roku tam človek takmer nikoho nestretne, teraz je to tam obsypané autami a hlava na hlave
Wanda von Dunajew Já to taky nemám zadarmo, plavat se tam určitě da, je to padesátka bazén,ale než se tam dostanu, tak ztvrdnu tak 40 minut ve frontě. Dneska to bylo fajn, asi jenom 25.
continuity vždycky když jedu z práce okolo koupaliště a vidím tam tu frontu, tak mě přejdou nápady že bych si zašla ještě zaplavat:-) fronta jako taková mi až tak strašně nevadí ale stát tam na tom slunku to teda ani náhodou.
viktorka_od splavu tak ja stojim v klimatizovane hale a u toho si ctu. Zas to beru, ze je lepsi pockat a dobre si zaplavat, nez se placat v jedne draze s dalsimi 15 lidma.
Den blbec
Fotak, na kterej jsem byla prvni zajemce prodanej
Horko
Znama, ktera me sprdla (sproste), protoze ona neuznava jiny zpusob nabyti psa nez adopci, a duvody pro koupi pp stenete jsou vymluvy.
Horko
Zablokovala me, nez jsem ji stihla sdelit, co si o tom myslim a zablokovat ji sama.
Horko
Nevesta, ktera u me dnes byla na zkousce svatebniho liceni a ucesu nemela penize na zaplaceni zkousky a rezervacniho poplatku za termin, ac jsem ji na to upozornovala. Priznala se po az po zkousce (tri hodiny casu), takze jsem mozna 3hodiny trdlovala nejen zbytecne, ale jeste i zadarmo.
HORKO!!!
Objednali sme zatemňovacie žalúzie. Nejako sa tie oné skladajú z dvoch dielov. No a súdruhovia oknári jeden ten diel dodali na všetky okná správny a ten druhý na kus širší typ okien
.
No nič, na budúci týždeň je objednaný chlapík na namontovanie klímy, tak som zvedavá, kde bude zas problém tam....
.
Ounz Utratte me, je presny vyraz. My mame barak jak krava, ale ted v hornim patre, je jak v letni tramvaji po desti kdyz nastoupi bezdomovec. Dochazi mi vzduch!
Ounz Nepeču, protože mi umřel kvásek, když jsme byli na dovolené
a máme 28 stupňů, rekord za 10 let
. V největších vedrech jsme mívali tak 25 st.
Včera večer jsem zmokla, když jsem šla domů. Letěla jsem hned od dveří otevřít okno, ať je to aspoň k něčemu dobrý, že se ochladí. No tak určitě
Teplota v bytě stále 30.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.