Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. srpna 2018 12:59

závidím lidem, kteří ve vedru nemají potřebu jíst. u mně s vedrem roste chuť, bohužel nikoli na ovoce a lehká jídla  pchám se lasagnema a chlebem se škvarkovou pomazánkou  navíc jsem musela přestat cvičit, protože se to nedá, umřela bych. takže se cítím hrozně, tlustě, opuchle a nanic  také chci být utracena, mé setrvávání v tomto vedru je nadbytečné plýtvání!

jedinou útěchou mi je, že u nás každé odpoledne sprchne méně až více, pak je sice prádelna, ale zatím nic neschne, tráva zelená, ovoce zraje (a nemusím pořád všechno zalévat).

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 03. srpna 2018 13:04

Jiná Realita já taky strašně žeru, furt samá indie, burgery, smažák, skotský vejce, koblihy, víno víno víno, pivo pivo, grilovaný flákoty. Já sned v létě žeru víc než v zimě

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. srpna 2018 13:04

Karoleena Ja mám o číslo väčšie kvôli špičke a sedia presne

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 03. srpna 2018 13:07

Já mám zase strašnou chuť na maso, včera jsem si dělala stejček, dneska mám chuť na burgr,  ale nechtěj se mi píct housky

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 03. srpna 2018 13:09

paktofonika No, já právě o číslo větší nemám, měli jen moji obvyklou 39, tak jsem vzala ty, a teď už mě zas bere chmur, že celý to martyrium kvůli křuskám z Háemka bylo zbytečný, protože mi budou malý stejně jak Pavleně. 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 03. srpna 2018 13:10

Jé, vy jste moji lidi! Zjistila jsem, že se mi zmenšily kraťasy! Příčina je jasná, v tom strašným vedru se skoro nehýbám.

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 03. srpna 2018 13:15

Já mám chuť to horko zajídat něčím studeným, mohl by mi někdo přinést zmrzlinu v termosce, jak se píše vedle. A dost vážně uvažuju o tom, že si přestěhuju pracovní stůl do sklepa. Nevypadá to tam zrovna utěšeně, ale je tam nejmíň o 3 stupně míň.

Offline Ounz
20448 příspěvků moje polička 03. srpna 2018 13:23

Potrefenáhusa  moje noční můra toto

Offline Ounz
20448 příspěvků moje polička 03. srpna 2018 13:25

Já sem teda v horku trochu jako velbloud, zadržuju veškerou tekutinu, co přijmu , trochu otrava teda..

Offline Janulik03
20066 příspěvků moje polička 03. srpna 2018 13:28

Mne umrel kvasok kym som bola na dovolenke. A polovica kvetov vnutornych. Vonku chlapi polievali, aj v zimnej, ale zabudli, ze mame kvety aj dnu. Kvasok som nastasie pred odchodom zrovna dala zacinajucej kolegyni, tak som jej volala a aspon som otestovala jej kvaskove schopnosti. Na jednotku 

1333 příspěvků moje polička 03. srpna 2018 13:32

Janulik03 Ha, chlapi! Ten můj mi sekačkou posekal spolu s trávníkem i jahody! A to by nebylo tak hrozné, ale on se obhajoval tím, že nevěděl, že nějaké jahody pěstujeme! A to jsme mu je s dětmi pyšně hodněkrát ukazovaly, už od sazeniček...

Online Isca
4887 příspěvků moje polička 03. srpna 2018 13:35

Stará Stanová Kůže  pardon, teda  asi pronikla pouze informace, že se sami dokážete zabavit něčím, co vám dělá radost, čím, to už je podružné  

Offline Janulik03
20066 příspěvků moje polička 03. srpna 2018 13:38
Offline viktorka_od splavu
49141 příspěvků moje polička 03. srpna 2018 13:41
Reakce na Isca:

pronikla pouze informace, že se sami dokážete zabavit něčím, co vám dělá radost, čím, to už je podružné  

presnyy

1333 příspěvků moje polička 03. srpna 2018 13:43

Isca No já jsem z toho byla spíš v šoku - ne z toho činu, ale z toho, že to normálně nepřiznal a namísto toho tvrdil, že tam nic nebylo vidět a tak.... (jsou to už velké rostliny, vysazené v pravidelné formaci, vypleté). Připomíná mi tím jeho matku, totiž....

Offline andulka01
12774 příspěvků moje polička 03. srpna 2018 13:48

Stará Stanová Kůže Normálka  Ex mi běžně posekal bylinkový záhon nebo čerstvě vysazené sazenice. Všímal si až teprv toho co bylo víc než půl metru vysoké a mělo kmen.

Offline viktorka_od splavu
49141 příspěvků moje polička 03. srpna 2018 13:50

andulka01 ja jsem musela tehda ohranicit pred sekanim prostor poradnyma sutrama (tech si vsimne, poskodily by totiz sekacku)

Offline baltik
4963 příspěvků moje polička 03. srpna 2018 13:50

Stará Stanová Kůže to mi muz v ramci pleti dela bezne

minule se rozhodl, ze si vypestuju druhou urodu brambor, kdyz je tak teplo, mel tam nekolik volny zahonku po jiz sklizenych vecech, ale on si vybral ten, kde jsem mela cibuli pestovanou ze seminek, takze byla tenka a drobna, priznavam, ale urcite ne neviditelna a taky tvrdil, ze tam nic nebylo...

Offline Mohučanka
7341 příspěvků moje polička 03. srpna 2018 13:51

Stará Stanová Kůže Boží! U nás se muž tuhle ptal, jestli má koupit rajčata. Máme na zahradě 27 keříčků rajčat a on je dokonce pravidelně zalévá  ne teda proto, že by ho to těšilo, takže si nejspíš nevšímá, na co tu vodu leje. Přistěhovalec z paneláku bez smyslu pro zahraničení, no. 

Online Isca
4887 příspěvků moje polička 03. srpna 2018 13:52

Stará Stanová Kůže Takže vlastně sekal holou hlínu? (když tam nebyly vidět žádné jahody ). Jinak potlapkávám, to zapírání očividnejch věcí je příšerný, člověk má pocit, že je v malém oddělení mateřské školky.