baltik tak pokud je sam pestitel tak nehrozi ze by si nevsiml.. se bojim ze to by u nas dopadlo jako valka roseovych![]()
Stěžovací vlákno
baltik @andulka
No ale to je hrozné zjištění - můj děda trávil na zahradě celý den, byl původní profesí šlechtitel rostlin, no a můj otec taky o zahradu umí pečovat... takže jsem doteď žila v iluzi, že ty kecy o netečnosti mužů v tomto jsou jen takové hospodské vtipné kecy.
Budu ho muset převychovat!![]()
![]()
Mohučanka Jo, to je přesný - ten můj je přivandrovalec z činžáku na Andělu. Ten rostliny doteď zná jen z oddělení zeleniny v Tescu.
baltik tak pokud je sam pestitel tak nehrozi ze by si nevsiml.. se bojim ze to by u nas dopadlo jako valka roseovych
No to si jenom myslíš, můj muž už posekal nespočet keřů, které SÁM koupil a SÁM vysadil, některé počítáme na generace.
dynda fiha:-O jinak je zdravy?
viktorka_od splavu ony u toho byly deti, tak jsem se drzela a nebyla hystericka (byla to nejaak specialni permakulturni seminka z internetu)
Karoleena Ano prosím, obvyklou velikost.. ![]()
Karoleena no a teda pokud ti ta 39 nebude, tak se o ně hlásím...
né že bych ti to přála..
![]()
Kromě brejlí na dálku... Normálka, vysekává vysokou trávu kolem plotu a pak teprve přemýšlí, kde byly ty maliny.
dynda no, to bude ono... napřed seká a pak přemejšlí.
Nemůže přece dělat dvě věci najednou. Naštěstí už všechno dorostlo do jeho rozlišovací schopnosti.
Pavlena Jedině za předpokladu, že se tu ještě zjeví někdo, kdo si objednal 40 a budou mu malý a dá je mně!! :D
Ne, ale klíďo, jestli se do 39 nevlezu a nepřihlási se o ně nějaká krev mé krve (ale u nás máme všechny stejnou velikost, takže spíš ne) tak ti je klidně přenechám. Ale budou červený teda, nevim, cos měla za barvu...
Mne umrel kvasok kym som bola na dovolenke. A polovica kvetov vnutornych. Vonku chlapi polievali, aj v zimnej, ale zabudli, ze mame kvety aj dnu. Kvasok som nastasie pred odchodom zrovna dala zacinajucej kolegyni, tak som jej volala a aspon som otestovala jej kvaskove schopnosti. Na jednotku
Tento rok sa rozhodla moja staršia, že kým bude babi v kúpeľoch, tak o kvety sa jej postará ona. A aj starala! Keď sa mama vrátila, musela vyhodiť tri štvrtiny sukulentov, lebo z nich voda crčala ako z nasiaknutej špongie. Pár ich zachránila vyložením na toto peklíčko vonku, ale väčšina to už nedala:))).
A malá hovorila, že sa jej aj zdalo, že sú nejaké "squishy"
...
Karoleena měla jsem černý, ale červený beru taky! No uvidíš... Já spoléhala na svou úzkou nohu, ale ani ta nepomohla..![]()
Stará Stanová Kůže to mi s jahodami urobili VŽDY, pokiaľ sme si objednali niekoho zo záhradníctva, buď na kultiváciu trávnika, alebo keď sme nestíhali kosiť...bez ohľadu na firmu
.
slniecko no to mi ani neříkej, že tohle udělá i najatá firma!!! ještě teď mám vztek na některé firmy ze stavby domu (asi chápeš), zahrada mi připadala jako bezproblémové území, v tomhle ohledu, já se na ni těším, teprve vzniká!
baltik tak ja bych nebyla hystericka... ale asi by pak jeho zahonek postihla nejaka pohroma;-)
Stará Stanová Kůže borec s krovinakem takhle bez mrknuti oka setnul vzrostlou popinavou ruzi. ja brecela a ex co ho povolal hlasi “aby ses nepo..”
viktorka_od splavu jé, to znám, teda v mírnější verzi "vždyť je to i takhle hezký".
viktorka_od splavu jeho zahonkem myslis gril nebo bazen? To je totiz tak vsechno, o co by byl ochoten pecovat ten muj. Vyrostej v dome s obr zahradou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje