rozarka no byl to trochu fofr teda..
Karja No já mám vedro i v přízemí v podkroví to musí bejt nářez bez klimy..
Lamicka no ty vedra sou děs. Kvásku je mi líto teda ![]()
Ounz my mame v podkrovi takovou tu prenosnou, resp ma to kolecka:-) ale musi si ji stridat.. zatim to stacilo, letos jsme uz zacli planovat instalaci pevne do celyho baraku![]()
A me samozrejme v noci chytly krece do lytek, takze dekuju pekne!!!
viktorka_od splavu no ale ta je hlučná ne?
Ounz ta prenosna? jo to je, ale jim to neva.
viktorka_od splavu no tak to maj dobrý, mě z těchhle přenosnejch hučí hlava..a teda ta funkce je omezená..
Ounz ale ne, chladi jak das, jen nechci videt ucet za elektriku![]()
viktorka_od splavu tak to máte nějakou dobrou ![]()
Zombie Boy spáchal sebevraždu![]()
Ounz Bez klimy a bez pruvanu navic. Ale uz jen dva dny!!!!
Karja fuj teda, soucítím!
Karja Chodím i v práci průběžně do sprchy :-) Právě proto, že pracuji přímo v areálu plaveckého stadionu, vím jaký je tam celý den maso - hlava na hlavě, voda je fakt ekl protože čištění nestíhá. Večer se chodím zchladit do Vltavy, to je nejlepší, je fakt studená a ten chlad v těle chvíli vydrží.
Dneska v noci mě probudila křeč do lýtka - ehm... normálně jsem už taky oběť PFM nakažlivosti :-) je to u horka, nestíhám dodávat minerály. Chudák přítel vůbec nevěděl co se mnou, křeč se mi rozšířila do stehna a už jsem nebyla schopná to sama natáhnout.
Doma stále 30 (opravuji, prý 34
já na teploměr radši nekoukám, větrák jede na plný, jediný komu to vyhovuje, jsou semenáčky chlebovníku :-) asi si myslí že je v Karibiku.
Ounz nastesti si predtim vzala mamka na kyselo, tak mi ho ted udrzuje v lednici.
Stěžuji si, že HM konečně doručilo objednávku kolektivních mašličkových balerín, a to stylem: ticho po pěšině, objednávka se vyřizuje a zničeho nic zvoní DPD u dveří.
Jenže: jsou mi malý...!!!
No dostane je moje nejlepší kamarádka, útěchou mi budiž, že ji určitě moc potěší.
Pavlena chci byt tvoje nejlepsi kamaradka!![]()
Pavlena Uááá! A to sis vzala svoji obvyklou velikost, jo? No tak teď se ještě budu nervit, že je neobuju. ![]()
Už je to víc než rok, co v Opavě zavřeli místní salátovnu a furt mě to štve, protože náhrada neexistuje a salát je v tom vedru jediná věc vhodná k snědku. ![]()
Lamicka tak vida, resuscitovanej kvásek! ![]()
Ounz mně tunhlenc vypadl z lednice a rozflákal se uplně na maděru, resuscitovala jsem (úspěšně!!!) ze zbytků na víčku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.