Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 13:04

moninika jako dite jsem povinne jezdila k tete do Chorvatska, na cely 2 mesice, a dost jsem to nesnasela, takze detem rozumim!;)

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 13:11

No, vždyť píšu, že všeho je po čase dost... Ale osobně myslím, že trávit čas někde s možností každodenního koupání je lepší než v rozpáleném městě.  Ale kdyby mě tam teď někdo nechal na jejich místě, vůbec bych se nebránila .

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 13:13

Děcka jedny nevděčný, co já bych za to dala, mít tak letní byt někde u moře kam bych se odklidila každej rok na dva tři měsíce! Sžírala mě závist i při čtení životopisu Agathy Christie, to bylo furt samý "pronajali jsme dům a odjeli na několik měsíců na jih Francie", pfff... Ale je mi teda jasný, že být třeba odrostlejší děcko nebo puberťák, tak budu nejspíš z dvou měsíců rodinného pobytu u moře taky celá nakřivo. :)

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 13:22

Karoleena i v ruznych starsich americkych knizkach - maminka s detmi jela na letni byt na cele leto k mori a tatinek za nimi z mesta jezdil na vikend :)

Offline andulka01
12764 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 13:26

Stěžuju si na pipinu v bavoráku, která auto odstavila na invalidech a šla se na celé odpoledne opékat k bazénu. Takovejm mám chuť to auto objet klíčem... Těm lidem nedochází, že na plavecký bazén postižení vážně jezdí a ne z plezíru. Denně sem autem jezdí plavat asi tři vozíčkáři (mimochodem krásný mladý kluci).

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 13:27

711990 Já jsem zas trčela doma a nikam nesměla, s našima se nikam nejezdilo, matka má teorii: Opustit dům - jistá smrt. Takže jsem seděla 2 měsíce na zahradě a vymýšlela krutou pomstu.

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 13:28

andulka01 proč na ni nezavoláš policajty?

1333 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 13:33

Mě naši strčili k babičce, která žila na takovém zámečku, včetně původního vybavení, kousek od města. Sice byla učitelka ve školce, ale nepamatuju se, že by si doma s náma nějak hrála. :) Tak jsem hodně četla, všechny Máyovky, foglarovky, bloumala s místními dětmi po blízké traktorové stanici, lezli jsme hodně po stromech, pokoušeli se venčit sousedovic bernardýna (on nás přepral), utíkala před slepicemi a tak... :)

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 13:38

Já jsem byla o prázdninách docela ráda doma. Měla jsem čas na čtení, chodili jsme se koupat, do lesa na borůvky a maliny, s našima vždycky tak týden, dva někam po Čechách, týden k babičce do Prahy ... na táboře jsem byla jen 2x, než zakázali skauty. Nikdy jsem se nenudila, mně fakt stačilo (a stačí dodnes) zalézt někam s knížkou.

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 13:45
Reakce na baltik:

Karoleena i v ruznych starsich americkych knizkach - maminka s detmi jela na letni byt na cele leto k mori a tatinek za nimi z mesta jezdil na vikend :)

​Ano, náš model, jenom obráceně. Tatínek s dětmi u moře a maminka pendluje na víkendy

A já jako dítě až do 15-ti, kdy jsem začala s brigádami, bývala celé prázdniny u babičky s dědou na Moravě a bylo to super. Hned bych ty časy vrátila...

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 13:47

moninika tak v knizkach to vypadalo idylicky :)

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 13:47

Já jezdila na tři týdny na skautský tábor a pak jsme byly se sestrou uklizeny k babičce (byla učitelka, takže volné prázdniny). Sice jsme musely mít režim, ale jezdily jsme na výlety, atd. Z našima jsme pak týden, dva někam jeli. Třeba cesta favoritem na tři týdny do Norska v roce 92 byla velmi povedená (Norové si chodili favorita prohlížet, na cestách na nás pořád blikali, atd.). Bydleli jsme tam asi týden v chatce někdy ve středním Norsku a místní se na nás chodili dívat Bohužel, naši taky museli překládat upozornění typu: "Češi nekraďte tady, soukromý pozemek!", atd....

Offline Len
2672 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 13:54

dzizisketa 

Soucítim! Já si taky stěžuju na (asi) úpal, kvůli kterýmu jsem se vrátila dřív z dovolený. Člověk může bejt stokrát ve stínu, mít zakrytou hlavu a opalovák s vysokým faktorem, ale v takových vedrech nepomůže ani svěcená voda (leda v mokrým hlavu na hadru).

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 14:04

baltik Jo, jenom v pátek cesta min. 5 hodin tam, v neděli zpátky po totálně ucpané cestě tu idylku trošku narušuje. Ale zas mám v rámci cvičných jízd (jako nedávno naprostý neřidič) za 2 měsíce asi 3000 km.

1333 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 14:14

moninika a nějaký příměstký tábor tam není? Ráno by je tam tatínek strčil, ať se pobaví s ostatními dětmi, odpočinuli by si všichni. :)

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 15:19

Stará Stanová Kůže Asi příští rok to tak udělám.

Offline Gatita
8554 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 15:54

Stezuji si, ze jsem se prave nechala v praci nachytat s nohama na stole...

V kancelari jsem sama, je tu asi sto stupnu, klavesnice se pomalu rozteka, tak si beru na prostudovani nejake papiry a hazim otekle nohy na protejsi zidli... a v tom tam prijde muj sef. Jako on klepal, ale jak jsem se k te zidli prilepila, neslo to tak hned odtrhnout...

Musela jsem udelat super dojem.

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 17:21

Gatita Klídek, já si občas čtu s nohama opřenýma vysoko o zeď. Už jsem u toho i usnula. Akorát, jak jsem zády ke dveřím, tak si toho nikdo nevšimnul (nohy nikdo nějak nekomentuje).

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 19:14

Jak tady někdo psal, že chodí na hot yogu, tak já už teď několikrát měla hot Deutsch a to je teprve výzva! 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 09. srpna 2018 19:22

Ounz co to je? Nemecka konverzace v saune? :D