Garfie Pacientka se zdá dobře naladěna, bude to dobré. Držím palce
.
Stěžovací vlákno
No měla jsem tu mátohu chytit, pro jistotu... ale byla jsem leknutím úplně zcepenělá, resp. nevěřila jsem vlastním očím. Škoda - bylo by dobrý vědět, kterej sklípkan mě má na svědomí ![]()
Ale musim říct ( Karoleena ) že kdykoliv a rozhodně dám přednost kousnutí i tarantulí před povinným infantilním třeštěním na teambuildingu
Co si to dneska vymejšlej za zhůvěřilosti? Jako by nestačilo, že se ty lidi viděj 5x8 hodin týdně. Pokud se snad dychtěj setkávat i v soukromí, nad rámec pracovní doby, co to takhle nechat na nich?!
Tohleto organizování volnýho času mi zavání snahou o celkovou kontrolu lidí, hotovej Brave New World...
Přivolána šmudlinkou všem děkuji za podporu. Potvrdili infekci nervového systému a teď budou zjišťovat, o co konkrétně jde. Vypadá trochu líp, ale pořád zničeně. Dnes už konečně po 24 hodiná vleže mohla zvednout hlavu a posadit se, takže si bude moct číst, tak snad jí to zvedne náladu.
Tak to promiň, netušila jsem, jak problematické je takové oslovení... To je poprvé, co se setkala s nepochopením toho výrazu.
Nicméně, na diskusním webu, kdy se na deseti stránkách probírá, kdo se utírá tvrdými a kdo měkkými ručníky, kdo dlabe dršťkovou a kdo se nadýmá po čočce ... tak zrovna tady mi nepřipadlo, že k vyjádření soucitu musím používat nějaký sofistikovaný výraz.
Tak ať se má dcera brzy lépe.
Tak mne po priletu na dovolenou zazvonil telefon, matka volala, zvednu to a slysim strasnej chaos, houkani sanitek a X lidi jak krici, prijemne...nakonec jsem se dovolala, hromadna nehoda, ten kraval byl pristavajici vrtulnik, mama auto na odpis, nastesti ji ani Fanousovi se nic nestalo...zde 50 stupnu, hlavne ze psali ze ma prijit ochlazeni...jdu řádit po pamatkach, je potreba je vsechny vobehnout, doufam ze zadna nepribyla![]()
Garfie držím palce a věřím, že bude dcerka brzy fit ![]()
Mutziputzi
nebyla to ta nehoda u doks?
Jiná Realita na Karlovarce, cca v pulce cesty KV-Praha
Mutziputzi to ti to hezky začalo![]()
Garfie ma starsi dcera v roce ochrnula, byla jak novorozene, ani hlavu neudrzela. Absolvovali jsme kolecko toxikologie-eeg-punkce, za tejden byla skoro v poradku, akorat pak jeste nejakou dobu chodila sejdrem. Tak moc drzim palce, at je to rychle za vama a dcera je ok
moora tyyjo, to zní taky strašidelně! Přišli na to, co to bylo?
Mutziputzi taky dobrá jobovka, tak hlavně, že jsou ok, užij si dovolenou, s památkama to nepřeháněj a nezapomeň vyvenčit všechny plavky :-)![]()
Pavlena neprisli, zaver byl, ze asi viroza
Karoleena jenze do prace se nechodi pro zabavu, ale pro penize. z toho duvodu by to vydesilo zase me.
Haha, tak to já tam musím asi chodit pro zábavu ![]()
Se přiznám, že mě tyhle stmelovací akce vůbec nevaděj. Mimo práci se s kolegy potkáváme přes rok dost. Z mých nejbližších kolegů se stali zaráveň moji nejlepší přátelé.
Mně tenhle přístup vyhovuje velmi.
Mutziputzi Ještě že to dobře dopadlo... Užívej dovolenou :-).
Lama_z_Lana tak ja treba mam svuj osobni zivot a od zamestnavatele ocekavam, ze to bude respektovat. a uz vubec nemuzu citit ty typy sefu, co naznacuji ze jsme vlastne jedna rodina, takze vejplata pocka dyt vidis jak “jsme” ted na to zee?
ty delas myslim ve statnim ne? tak to je uplne neco jinyho..plus jit za praci s tim ze me to bavi moc a prachy jsou bonus (takhle pracuje kamaradka na jednom hezkem zamku:-) je jiny, nez jit pracovat abych vydelala a ze je to fajn prace a kolegove je bonus.
Mutziputzi jezis, hlavne, ze jsou v pohode! asle telefonat maminky plne chapu. ja kdyz jsem mela nehodu, tak prvni jsem volala PČR a druhou matku. nejak jsem v tu chvili mela potrebu to s nekym sdilet
Lama_z_Lana Mám to stejně, taky mám za kolegy kamarády. A do práce chodím taky pro zábavu, je ji totiž víc než peněz.
viktorka_od splavu Jojo, momentálně přecházím se státního do veřejnýho.
No včera jsem měli rozlučkový pivo s nejbližším kolegou a šéfem, tak to na mě trošku padlo, protože kdybych nemusel odejít, tak nejdu. Ale na novým pracovišti bude snad taky dobrá atmosféra, nejdu úplně do cizího - svýho času jsem tam asi dva roky částečně působila, takže pár lidí pořád znám a vždycky jsme spolu vycházeli.
Venku krásně leje, ochladilo se na 21 a já se dusím za zavřenými okny i dveřmi, protože fouká a prší nějak ze všech stran. Pootevřenou větračkou natekl snad litr vody. Tak se těším, až přestane, že budu větrat, větrat a větrat, a ono se to tady pořád točí a vrací!
Lama_z_Lana bohužel, v soukromém sektoru je to často tak, jak jsem psala - to "kamarádění" tam souvisí nikoliv s přátelskou atmosférou, ale se snahou vymáčknout zaměstnance úplně do mrtě a ideálně mu za to moc/nic nezaplatit. jistěže ne všude. ale jistá pravděpodobnost tu, narozdíl od toho státního či veřejného, bohužel je, je třeba mít se trochu na pozoru:-) vůbec nejde o to, že bych nechtěla mít kamarády mezi kolegy, ale že si nenechám vnutit životní styl práce-práce-práce a nic jiného. jednu dobu to byl módní životní styl, teď už to snad trochu zase upadá
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje