Ounz Ja mám teraz hot life ![]()
Stěžovací vlákno
razorblade němčina v neklimatizovaný místnosti se zavřenejma dveřma i oknem..
paktofonika no teď sem psala mamce sms, že toho mám dost, těším se na podzim a intenzivně si přeju aby byl chladnej a plnej plískanic ![]()
Ounz To chodím já :-).
Ounz No teraz som pozerala predpoveď na ďalšie 2 týždne a teda až na 2 dni stále hlásia teploty nad 30 stupňov. Ma porazí. ![]()
999 tak to bys tu němčinu dala s přehledem
já trochu zadrhávám..
paktofonika no já doufam, že se zase pletou, ale okolo těch 30 bude no..v mým případě je ale znát každej stupeň, do 30 to pořád jde, ale těch 34 a víc už je prostě moc..u nás v práci je pak tak 50 (minimálně pocitově pro mě
)
Ounz Tak trochu bych ji musela oprášit...:-)
999 já ji právě oprašuju... :)
Ounz A daří se? :-)
999 no...
ale tak jo (já mám hlavně problém mluvit, otevřít chlebárnu a něco plácnout, rozumim dobře a gramatika taky celkem ok s nějakejma rezervama)
Ounz Tak v těhle případech je prý dobrý najít si milence, v tvém případě Němce :-).
999
tak teď si mě dostala..
tak to já mám hot breakfast, hot lunch, hot bed, hot všechno
dneska jsme v kanceláři stáli s kolegou mezi dveřma a řešili věci, protože sedět se tam nedalo. mezi dveřmi je aspoň průvan.
tímto se všem omlouvám, že jsem to s podzimem nějak zakřikla ![]()
Ounz Nesměj se :-). Moje kamarádka nutně potřebovala zvednout o level angličtinu a vloni do toho zainvestovala desítky tisíc a pořád to nebylo ono. A pak si našla milence Američana a za tři měsíce je to tam...
.
999 ok, budu na to myslet ![]()
Ounz zas možná záleží jakou slovní zásobu potřebuješ..![]()
999 tak pak jenom nedělat víc jazyků najednou no :-)
paktofonika nene, po víkendovém "ochlazení" na pondělí říkali až 34, v úterý bouřky a pak už by to mělo jít dolů, koncem srpna kolem 25-26. Teda v Čechách, nevím, kde momentálně jste.
Jiná Realita ale nebe už má trochu jinou barvu a světlo jde odpoledne taky trochu jinak, je to blízko! Vánoce na krku!
Ounz já si aktuálně ještě pritapim troubou...ještě chvili vydržet!!!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje