Stará Stanová Kůže Super zpráva, díky moc!
viktorka_od splavu Tak ona jich letos měla několik, to se asi bohužel už nabízelo, fakt ta zvířata nesnáším! :-(
Stará Stanová Kůže Super zpráva, díky moc!
viktorka_od splavu Tak ona jich letos měla několik, to se asi bohužel už nabízelo, fakt ta zvířata nesnáším! :-(
Garfie tak jen ať řádí dál... držte se obě...
viktorka_od splavu jo, je takové sucho, že ani u nás nevystrkují kusadla, to nepamatuju, že by pes vůbec neměl klíšťata, ani kocour. nemusím ani dávat pipetu. tuhle jsem si myslela, že nějaká má, ale byla to lepule.
Jiná Realita no tak alespoň na něco je to teplo dobrý...
Catherinne no ještě nám uzrálo tolik trnek, že fakt nevím, co s nima, a cukety, okurky a patizony už nikdo nechce, protože jimi je každý zavalen. to zas bude na podzim ožralých
už jezdí stréci s vozíčkama za autem, neklamné to znamení, že se urodilo ![]()
Garfie Tak ať to co nejdřív vyléčíte a je zas dobře.
Jediné pozitivum toho šílenýho počasí je, že klíšťata vychcipala vedrem. Od konce května jsem žádný nepotkala. Pes chodí bez obojku a nic.
Garfie Myslím na vás, ať se z toho co nejdřív vyhrabe.
viktorka_od splavu Pošlete to teplo od Brna pryč, protože tam příští týden jedu a jestli bude takové vedro, tak v tom lese chcípnu.
Ale zase v jeskyních je stálá teplota 7°C. ![]()
Bledule delam co muzu![]()
ja uz bych neverila ani tem jeskynim;-)
Garfie Dočítám, držím palce!![]()
Jiná Realita nemohli by stréci doviezť až k nám? to supermarketové sa nedá jsť....teda dá, lebo čo iné, ale no...taká patizóny, cukiny a uhorčičky
!!!
Bledule Moc se to nedaří, tadyhle je Brno včera večer z pohledu srážek na radaru, to už ani není vtipný.

Karoleena Ono je to skoro jedno. U nás lilo vydatně a když konečně přestalo a chtěla jsem vyvětrat, během chvilky tam byla zas prádelna, navíc ten teplý vlhký vzduch mi připadá ještě horší.
Karoleena Presne takhle vypada Plzen. Okolo konec sveta, u nas cisto. Maximalne trochu zafouka.
Všechno se jednou přejí. Děti jsou na 2 měsíce u moře a už se to drahouškům nelíbí
Mladý pán se dneska vztekal, že už prý na pláž nepůjde
Rozpálené město na něj.
moninika Mám pro to pochopení, protože 2 měsíce u moře (obzvlášť je-li to na jednom místě) bych nechtěla být ani jako dítě ani teď.
moninika předpokládám, že mají i jiný program než pláž, ale být tam na tak dlouho, asi by se mi taky někdy na tu pláž nechtělo. A ono tam může být taky pěkné vedro, i když samozřejmě u moře a zvlášť ve vodě se to snáší líp.
Karoleena Ale zase Blansko, kam jedem, vypadá, že ho to zasáhlo pěkně a celý Kras. ![]()
Bledule Jo tak jestli máte namířeno k Blansku tak to je úplně v klidu, když někde okolo Brna prší, tak je to z 90 % právě tam. :)
Tady sice včera byla báječná bouřka, ale ochlazení po ní nenastalo,, tudíž jsem si uhnala úžeh nebo úpal (pořád nevím, co je co) tak libový, že jsem ráno cestou do koupelny v plné rychlosti napálila do stěny vedle koupelnových dveří
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.