No jo, promítaj to je jasný, ale když mě to tak naštvalo... ![]()
Stěžovací vlákno
barbucha to chápu :-)
barbucha a ty sis asi brala taxi na poslední chvíli? Já když sem jela na letiště, tak sem si vzala to ofiko, cena ok..na internetu sem si zadala taxi na letiště a bylo to..
barbucha Hlavně si myslím, že vás na to měli upozornit předem, a taky teda to krátkodobý parkování stojí 60, a ne 100.
barbucha samozřejmě že to jsou jejich náklady (stejně jako pojištění, údržba-servis atd. atd.), ale maj si udělat pořádnou kalkulaci, kolik budou chtít za km jízdy a nevyžadovat tohle jako extra poplatek - podle týhle logiky by po tobě taky mohli chtít zaplatit třeba tankování na benzínce ![]()
Zina opakovany vjezd je za 100
Mutziputzi Ach so, to jsem netušila, já tam většinou víckrát než jednou za den nepotřebuju.
Zina To ja taky ne, ale vzhledem k tomu, ze taxikari vyhrozocali, ze v utery zablokujou na protest letiste a ja jsem v utery odlitala, tematu jsem se venovala vic nez bych rada![]()
barbucha co to bylo za společnost?
Profitaxi.
barbucha aha, profit-taxi... tak máš holt zkušenost, no... já bych jí to teda nezaplatila - měla to snad na taxametru?
Hele za normálních okolností bych se do toho položila zodpovědně, ale stála u toho zřítelnice a už chtěla do letadla ![]()
Hele ja nevim, rozpusteni poplatku za vjezd na letiste do km znamena, ze to zaplati taky vsichni ostatni, co tam treba nikdy nejeli.
barbucha no tak já kontakt právě hledala přes google, heslo taxi na letiště a nabízeli oficiální, ale i tyhlety, vybrala sem ty oficiální.
barbucha tohle sem použila
Mě nenapadlo nad tím nějak smyslovat, čapla jsem to co jsem našla v mobilu.
Ale nic to, dosti již proradných taxikářů, jde vo prd a už jsem se trochu uklidnila po tý křivdě ![]()
Asi bych čekala nějakou zmínku v přepravním řádu či jak se to jmenuje, že dojezd k terminálu je zpoplatněn částkou XXX. Ale pokud tam nic takového není, na základě čeho může taxikář ty peníze vymáhat? Jako že se mu to nechce platit? Tsss. Až projede někde chcíplým zajícem, bude chtít zaplatit myčku? Ale podle toho, co píšete, je to asi poměrně čerstvá záležitost, tak jsem si jistá, že to brzo v těch regulích bude.
Ounz neobjednala bych si je, protoze tohle je normalni nekala konkurence
barbucha no, já původně taky ne, ale jak sem to hledala, tak sem v nabídce jedný firmy našla něxo o fixní ceně a příplatu a začlo mi to bejt divný a našla sem tohle. Byla sem s nima spokojená (už teda nevim, která z těch dvou to byla), ale třeba tu někdo napíše, že to je blbost a že nemám pravdu..nelítam zas zak často (ty urćitě lítáš častěji)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje