Mutziputzi co to co sem sem dala já? No mě zase zarazilo, že ta jiná firma, co sem ještě našla, nabízela fixní cenu (jak sem psala výše) to mě osobně odradilo. Ale nebudu s tebou hádat, panč na tohle teda patent nemám..
Stěžovací vlákno
Ounz tak nekdo ten poplatek platit nemusi, ten kdo ma jiste oboustranne vyhodnou smlouvu s letistem a ty co nemaj calujou...letistni taxikari byli vzdy vyhlaseny gauneri
Mutziputzi jako o tom vůbec nepochybuju, zas ale úplně si nemyslím, že jen letištní taxikáři jsou gauneři a ostatní ne, to zas sice nelítam tolik, ale taxikem i jezdim a co člověk někdy vidí..já jsem chtěla spolehlivej dovoz, pokud je něco v nepořádku v jejich dohodách, nejsem to já, kdo by to měl měnit tím, že půjdu pěšky, nebo budu nějak sama od sebe vědět, kde že gauneři nepracujou..
Stěžuju si na sebe. Celý týden se snažím jíst rozumně, což je se zmrzlinou v mrazáku dost těžká věc. A dneska jsem se přežrala sýrovýma twist tyčkama z M&S a zazdila to vším možným, co jsem našla v lednici. Asi že se ochladilo, tělo si žádá zásoby na zimu? Nebo že bych prostě jen měla tak slabou vůli?![]()
Ounz nejen letistni samozrejme, ale letistni se navic mezi standardnima gaunerama mezi taxikari vzdy pasovali do privilegovany ligy, cizince drbou jako v nejdivocejsich dobach, o tom nepochybuju, branili vzdycky prijezdu a parkovani konkurenci kterou si clovek zavolal..nerikam vsichni, ale verbez mezi nima je v mire vyssi nez obvykle
Kokoska mně pomáhá nemít to vůbec doma. teda do chvíle, kdy jdu nakoupit...![]()
Mutziputzi no to bránění a hádky s uberem mě draly..blbý je, že člověk občas na to letiště potřebuje..a blbý taky je, že s tím neudělá něco někdo víc kompetentní (než já) jinak teda, ta taxikářská ‘nedotknutelnost’ je děsná (viz nedodržování rychlosti a tak..)
Ja sa priznám že taxíkom vôbec nejazdím. Už neraz ma chceli oškubať a ja nemám nervy sa s niekým dohadovať takže buď sa niekam zaveziem sama alebo idem mhd.
tohle taxikářský téma naštěstí řešit nemusím - kousek od baráku mi jezdí bus 191 přímo na letiště ![]()
Ok, tak ľudia si postujú na fb, kde všade sú v Ba bez prúdu, taká búrka, a u nás trikrát fúklo a nepadla ani kvapka.
paktofonika tiez to nevyhladavem, su situacie, trebars v noci, ked je taxik najrozumnejsie riesenie. Teraz nemyslim za bieleho dna na letisko.
slniecko já už jsem si dneska vzpomněla na horor od Stephena Kinga, Pod kupolí se to myslím jmenovalo.. tady všude okolo lilo, hromy blesky, vichr.. no přímo u nás malinko skáplo, ale fakt jen trošku, ani chodník nebyl mokrý protože se to hned vypařilo
viktorka_od splavu Prší!!!
Toto bolo treba, trocha tú búrku poohovárať!!!
já se teda budu muset víc snažit... nad námi je čistá obloha s pár bílými mráčky.. nevěřícně porovnáváme s údaji z meteoradaru, podle kterých je tu totál zataženo a lije...
viktorka_od splavu jen jestli někde v okolí není bojovnice proti chemtrails, co octováním rozhání mraky ![]()
SunEclipse nedělej si legraci, pár takových znám! půjdu je obložit alobalem![]()
viktorka_od splavu nezapomň jim rozšlapat orgonit! ![]()
viktorka_od splavu U nas je neuveriteľných 17 stupňov. ![]()
SunEclipse ušpinim auru, rozšlapu čakry a to by v tom byl ještírek, aby nesprchlo!
paktofonika
u nás fučí úplně ledovej vítr.. no, ledovej, aktuálně

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje