Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 11. srpna 2018 14:12

paktofonika žehlit ručníky, haha. To už je jen krůček k žehlení trenek a fusekli. Jednu takovou paní znám, přísahám.

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 11. srpna 2018 14:16

paktofonika tchýně?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. srpna 2018 14:50
Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 11. srpna 2018 15:23

Susicku nemam. Rucniky ani uterky nezehlim, ani prosteradla, mam napinaci, pomuzou si samy. Jen jsem si vyprala vsechny saty a nejake dalsi veci z dovolene. Zehlim teda tricka, ale jen z jedne strany, to s naparovackou staci. Cichy a panske kosile davam zehlit, na to moral nemam, ale ted jsem par kosil taky prejela, potrebuje to v pondeli.

Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 11. srpna 2018 19:11

paktofonika veď ani nežehlím

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. srpna 2018 21:06

nakaza po internetu funguje.Honem se prihlaste,kdo tu nedavno psal o tech kuchynskych molech.?

Pul soboty sem stravila gruntovanim kuchyne...

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 07:45

Som úplný nešika.Umývala som ručne pohár.Samozrejme mi praskol a ja som si nádherné rozrezala pravú ruku na troch miestach   

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 09:51

pecka Au! ... ať se to rychle zahojí! 

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 11:15

Tak kauza taxík ještě neskončila!

Poslala jsem na to profitaxi stížnost, ve smyslu že přenášení provozních nákladů dopravce na klienta považuju za neetický.

Promptně se mi ozvala madam jednatelka, která na mě v mailu doslova ječela, ať si to vyřídím na letišti, který za to může, a "jen kvůli mojí neinformovanosti" po mně nebude požadovat omluvu!! za výraz neetický, kterej ji hluboce uráží!

No ty vole.

Tak jsem sedla a - vzteky se třesouc - přičinila další mail, kde jsem jí dala na vědomí, že a)za vyjádření vlastního názoru se v tomto státě nikdo omlouvat nemusí, b)jejich provozní náklady mě nezajímají, stejně tak jako nebudu platit za umytí jejich auta v myčce, a c) účtenky a příslušnou korespondenci odesílám na příslušnej odbor MHMP.

Baba nepřekvapivě poněkud vyměkla a odepsala, že zjistí jméno řidiče a vyvodí důsledky... nicméně mě opět osočila že si pletu viníka, což je podle ní správa letišť a ani drzej tón moc nezměnila.

Takže jsem jí dala na vědomí, že na magistrát ty účtenky poputujou v každým případě a že zvažuju rovněž využití sdělovacích prostředků, protože perspektivní klienti si zaslouží varování, jakýmu jednání budou vystaveni v případě, že se odváží si stěžovat.

Očekávám, že mě brzo přejede taxík na přechodu 

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 11:39

barbucha tyjo to je vostra reakce z jejich strany

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 11:42

711990 

No taxikáři, prostě klasika 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 12:00

V pátek jsem se hodně vyklonila přes hranu okna,abych pohladila dole kocoura. Zařvala jsem bolesti na žebrech. Dnes to stale boli jako krava,pri kdejakem pohybu zavyju,bolí o dýchání. 

Myslíte,ze jsem si mohla o tu hranu zlomit žebro?

Do toho se opět vrátila kruté bolest v kříži. 

Když nebolí kříž,bolí žebra a obráceně. 

Nenávidím celý svět a jsem otrávené,protože nemůžu NIC!

Zítra jdu k mudr.

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 12:02

Dadoo skříplý nerv? Zlomit žebro se mi nezdá.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 12:06

Catherinne ne. Skripty nerv to není. To poznám. vyloženě me bolí i na dotek ty kosti.

Kdysi jsem mela zanet mezizebernich nervů. To bylo taky vyzivny.

Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 12:35

pecka Dadoo skoré vyliečenie prajem!

Online whiskas
20795 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 12:40

Dadoo Není to spíše "vyhozené" žebro? Zlomenina se mi, vzhledem k situaci, moc nezdá. 

Online whiskas
20795 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 12:41

Dadoo Bedra tě bolí dlouhodobě? A cvičíš? 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 13:05

Dadoo Pokud máš ty kosti řidší, tak by to zlomené mohlo být.  Jinak teda nezávidím, ale potlapkávat nebudu, protože by tě ten dotek mohl bolet. Ať to brzy přejde. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 13:09

barbucha media te sleduji! Kdybys chtela, mohu poskytnout kontakt na sikovneho a empatickeho redaktora :)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 13:16

jinak jsem do tohoto vlakna neprisla rozdavat kontakty na redaktory, ale vyznamne si postezovat na pardubicke parkoviste u zdymadla. Vim, ze je to plac, kterej se otevira jen v dobe konani akci a ze je zadarmo, ale to snad neznamena, ze si tam clovek musi znicit auto. Vjedny casti jsou navezeny kameny v hrozne velky vrstve, ze jsem tam zapadla a pri vyjizdeni to chtelo hodne prace se spojkou a plynem, jednoho pana museli dokonce vytlacet kolemjdouci. Kdyz jsem se vracela, tak jsem pres cely Pardubice jela s takovejma zvukama, ze jsem mela pocit, ze jsem musela urvat celej spodek. Nastesti jsem po prijezdu zjistila, ze to byl jen kamen zaseklej vedle brzdovyho kotouce, jak jsem tam hrabala kolama, ale stejne! Parkoviste v takovymhle stavu by mesto vubec nemelo otevirat a nebo ho dat trochu do pucu. Jeste ted me polejva pot z predstavy, ze bych na tom aute fakt neco urvala a pak pozadovala uhradu skody po magistratu...