Dadoo Muze to byt vyhozene zebro, jak psala i whiskas, ony se ty svaly okolo nej stahnou a jsou jakoby v kreci a opravdu priserne to boli. Trpim na to, takze z vlastni zkusenosti vim, ze i po srovnani fyzioterapeutem trva i mesice, nez se ty svaly zase uvolni a prestane to bolet.
Stěžovací vlákno
Dadoo Já chápu, že je to možná otravné, ale cvičení na záda (uvolnit, protáhnout, posílit), pár cviků + na břišní svaly
a sem tam nějakou příjemnou uvolňující masáž, to by se dalo, ne?
Zarinya ehmm.. pardon ![]()
whiskas no dalo,určitě. Kdybych nebyla takový lempl![]()
tohle taxikářský téma naštěstí řešit nemusím - kousek od baráku mi jezdí bus 191 přímo na letiště
Přesně! Tram 26 a bus 119, a za půlhodinku a pět minut jsem tam.
Ty letištní taxikářský tanečky bych fakt řešti nechtěla.
Gellnerova odpusteno,pac ta vygruntovana kuchyn zato stoji.![]()
Tak kauza taxík ještě neskončila!
Poslala jsem na to profitaxi stížnost, ve smyslu že přenášení provozních nákladů dopravce na klienta považuju za neetický.
Promptně se mi ozvala madam jednatelka, která na mě v mailu doslova ječela, ať si to vyřídím na letišti, který za to může, a "jen kvůli mojí neinformovanosti" po mně nebude požadovat omluvu!! za výraz neetický, kterej ji hluboce uráží!
No ty vole.
Tak jsem sedla a - vzteky se třesouc - přičinila další mail, kde jsem jí dala na vědomí, že a)za vyjádření vlastního názoru se v tomto státě nikdo omlouvat nemusí, b)jejich provozní náklady mě nezajímají, stejně tak jako nebudu platit za umytí jejich auta v myčce, a c) účtenky a příslušnou korespondenci odesílám na příslušnej odbor MHMP.
Baba nepřekvapivě poněkud vyměkla a odepsala, že zjistí jméno řidiče a vyvodí důsledky... nicméně mě opět osočila že si pletu viníka, což je podle ní správa letišť a ani drzej tón moc nezměnila.
Takže jsem jí dala na vědomí, že na magistrát ty účtenky poputujou v každým případě a že zvažuju rovněž využití sdělovacích prostředků, protože perspektivní klienti si zaslouží varování, jakýmu jednání budou vystaveni v případě, že se odváží si stěžovat.
Dávej na sebe pozor!
A jinak, je to tak pěkný, že nějakou tu publicitu by to fakt chtělo.
Dadoo Já kdybych tohle nesledovala v přímém přenosu (moje sestra), tak tomu neuvěřím :-). Často ji bolí záda, vyhozené žebro už taky měla a necvičí. Když je jí nejhůř, dojde si k doktorovi, nechá napsat rehabilitace, chvíli je dobrá, a pak se to opakuje...Když ji doktorka vidí, zeptá se, jestli cvičí a když sestra řekne, že ne, nechce jí nic napsat. Takže následují sliby, že už cvičit začne, ale vydrží jí to týden. Přitom stači pět minut denně.
Ale tady by to mělo být spíš o politování, takže ti samozřejmě přeju, ať tě to brzy přestane bolet :-).
tak to je přesné. Tohle mě opravdu vždy vytáčelo a ještě údiv, že počet procedur je omezený a že masáže k nim většinou opravdu nepatří.
Dadoo Je to podobné, jako když by žák očekával, že se vše naučí jen ve škole při hodině, protože doma přípravy netřeba. A pak ten údiv, že ve většině případů to tak nefuguje. Konec poučovacího okénka
.
A jinak ti samozřejmě také přeju, ať bolest brzo ustoupí. Je to otrava, když se člověk nemůže pořádně hnout.
Dadoo Nejsi v tom sama. Ten samý případ řeším i doma ... (léta a marně)
.
Dadoo Nemůže to byt narazeny. Já si jednou takhle žebra narazila a bolelo to jako svina.
A abych si postěžovala. Opalila jsem si na ksicht sluneční brejle. Vypadám jako panda vobrácene.![]()
Kora Snad jo, manžel ještě říkal, že by to mohly být prasklé chrupavky, že to kdysi měl a bylo to stejné.
Jinak dnes všem sousedům zvesela hlásil, že jsem zlomila žebra při hlazení koček. ![]()
Dadoo At je brzy lip!
Jak se muze "vyhodit zebro?" U ramene to chapu, tam je kloub, ale zebro?
Kora soucitim, takhle se mi povedlo kdysi prijet z hor, od te doby pilne mazu.
Dadoo Úplně klidně to může být i zlomené, ale ono se s tím stejně nic nedělá. Když má člověk osteoporózu, tak stačí i menší tlak a zlomenina je na světe. Denně mám minimálně jednoho člověka, který neví ani o zlomenině obratle v páteři. Prostě spadl, bolely ho záda a pak to po čase přestalo a někdo ani to ne, kolikrát fakt neví.
Stejně tak to může být skřípnutý nerv nebo obraženina, bez rtg nic nepoznáš a po rentgenu se zlomené žebro nijak neřeší, pokud neohrožuje plíce nebo jiné orgány.
Renusatko dík. zítra ráno hned jedu, tak jsem uvidím ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje