Diky vsem za tipy! Rano jsem prohrabala nejaky veci... a zdrojem jsou nejspis slunecnicovy seminka, ktery jsem mela na volno v misce. Mela jsem je tam ale uz tak dlouho a moli zacalilitat az ted :) v seminkach ale byly ty pavucinky a slepeniny, tak letely do kose. Snad to nerozlezlo i jinam...
Stěžovací vlákno
razorblade bohužel počítej s tím, že skoro 100% rozlezlo (mně boj s molama přijde fakt jak s větrnejma mlýnama, ale je dobrý to udržovat na uzdě :-()
razorblade Kup si takový ty "mucholapky" na potravinový moli, jsou v tom feromony a pokud doma nějaké máš, budou se k tomu slétat. Nevyřeší to příčinu, ale aspoň uvidíš, jestl máš pátrat dál. Mívá to třeba drogerie Teta.
999 i DM
Já sjem si je většinou dotáhla v něčem ze zdravý výživy, ve vločkách zrní a podobných věcech, a přidje mi, že když jsou společný stupačky, tak se jich snad ani zbavit nejde. Jediná cesta jsou ty pásky a všechno mít v nějakých šroubovacích nádobách, ale je to děsnej vopruz teda.
Ach jo, doporucila jsem kamaradce pani na uklid. Byla tam jednou a oboustranna spokojenost.ted si ji kamaradka pozvala na umyti oken, kamaradka se zapomnela predem domluvit na cene a pani si rekla fakt palku.jako za nic nemuzu, kamaradka zaplatila a poucila se, ale stejne z toho mam blbej pocit.
Gatita platim 5, to by mě zajímalo jestli vykořisťuju nebo mě bere na hůl!
razorblade Kup si takový ty "mucholapky" na potravinový moli, jsou v tom feromony a pokud doma nějaké máš, budou se k tomu slétat. Nevyřeší to příčinu, ale aspoň uvidíš, jestl máš pátrat dál. Mívá to třeba drogerie Teta.
muz je koupil v obi a neprilepil se ani jeden.
presto sem obcas i po vyklizeni,vyhozeni,vygruntovani obcas nejakeho zahledla a zabila.
Zarinya Tak ty z tety mají asi lepší feromony
.
Gatita platim 5, to by mě zajímalo jestli vykořisťuju nebo mě bere na hůl!
tady nejde ani tak o to, kolik kdo plati a jestli je to moc nebo malo.jen mi neni prijemny, ze se holky nepohodly, pripadam si do toho namocena.
Mám opar a vylítl na mne mol! Všechny vás tu proklínám!![]()
Musim se vypsat z dnesniho hruznyho zazitku. Byla jsem zaridit neco ve stare praci a vracela jsem se pres fakultni nemocnici. Proti me sel chlapek s lopatou, takovej vagus, rikam si asi jde ze stavby. Jenze kdyz byl ode par metru tak se tou lopatou naprahl a rval na me, ze me s ni vezme pres hlavu. Zscala jsem akorat akorat couvat a koktat ze jsem mu nic nrudelala a at mi neublizuje...volala jsem o pomoc ale nikdo tam nebyl. Nakonec mi rekl ze kdyz jsem mu nic neudelala, tak at tahnu. Ja byla tak v soku, ze jsem nebyla schopna utikat. Nikdy jsem nemyslela, ze je v tu chvili clovek tak bezmocnej. Jenze o kus dal za zacatku jedna pani takovy stesti nemela, tu tou lopatou po hlave vzal. Pry je to je nejaky pacient z neurologie. Tak s pani cekam na emery a cekame na policajty
![]()
Lama_z_Lana ježiš, já mám úplně husí kůži... drž se
Lama_z_Lana jezis to je strasny!
Lama_z_Lana Ježišikriste, to je strašný.
Lama_z_Lana No teda
Lama_z_Lana proboha! To je fakt strasne!
A o detenčních zařízeních se bude furt jenom plkat, strašný!
Lama_z_Lana boze....to je sileny! Tak at je pani ok a ty nemas trauma...
na me zautocil asi pred mesicem typek vecer v metru - nadaval mi, rozmachaval se mi u hlavy jako ze me prasti a sileny, jeste mi naka zenska rekla at se uklidim a NEHADAM SE s nim...
Lama_z_Lana Panebože, to je fakt hrozný...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje