Potrefenáhusa jinx mam to stejne, do Vanoc to utece, ale leden a unor jsou k nepreckani, navic v praci blazinec s ukoncenim minuleho roku, nabeh zmen od ledna, fuj.
Stěžovací vlákno
Kokoska a chytrý lidi si tam právě proto frknou narozeniny no![]()
leden je super, ten mam rada. konecne po vanocich, konecne klid a horyyy lyzovacka![]()
Mutziputzi nerada bych si narozeniny kazila resenim pracovnich problemu, byly roky, kdy jsem do brezna nemela ani volny vikend. Celkem jsem spokojena s tim, jak mi to rodice zaridili.
Mutziputzi chytry lidi takovy vyjimecny den neproplytvaji na tak hnusny a neprijemny mesic. Ti skutecne chytri lidi maji narozeniny v kvetnu, v nejkrasnejsim, nejvonavejsim a nejromantictejsim mesici v roce
![]()
Kokoska Na únoru jsou dobrý leda tak jarní prázdniny. pokud ovšem nejsou v březnu ![]()
viktorka_od splavu Zarinya Jo, pravda, zrovna včera jsem vzpomínala, jak mi do rána přimrzly záclony k oknu
Ale venku je nádherně!
Dadoo prazdniny se me bohuzel uz davno netykaji. V breznu aspon jezdime na hory, pak uz jsou i ty dny delsi a da se to vydrzet.
Kokoska mne se to teda rodiče snažili zařídit na březen, ale nedala jsem si rict...teda jako mne to nevadi, ale jako dítě mít narozeniny tyden po Vánocích bylo dost na pendrek...
Týden po je ještě dobrej. Ale mezi vánocema a Silvestrem je to dost na houby! ![]()
Potrefenáhusa ja jsem prvni tyden v prosinci, termin porodu jsem mela 12 prosince. Mala to krasne stihla v listopadu nastesti:D
barbucha a pěkně Evičku schytat![]()
Potrefenáhusa Taky dostávalas dárky zabalené ve vánočním papíru? Do dnes jsem na to citlivá ![]()
Mutziputzi V naší rodině se v únoru nerodí, ale bohužel umírá, nesnáším ten měsíc!
Potrefenáhusa Mně na únor, mohla jsem být geniální a hezká, takhle nic, a ještě ty dárky zabalený ve vánočním papíru!
@potrefenahusa Znam jednoho, co se narodil 23.12. A jmenuje se Adam...
Plus ten unor je kratkej, exkluzivni, umeni se v nem narodit![]()
Garfie jo! A když už jsem nebydlela doma, tak jsem je vzdycky dostávala, když jsem odchazela domu z Vánoc, se slovy:”a tohle si rozbal na narozeniny!!!”
Potrefenáhusa jinx mam to stejne, do Vanoc to utece, ale leden a unor jsou k nepreckani, navic v praci blazinec s ukoncenim minuleho roku, nabeh zmen od ledna, fuj.
ze stejneho duvodu leden nesnasim! unor uz je lepsi, ale porad nic moc.. ale zase lyzovani, aspon o vikendech, ty mesice povysuje na snesitelne ![]()
barbucha tejden po nem a chvili pred Vanocema u nas bylo uplne v cajku, me meli totiz radi a vazili si me odjakziva![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje