Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 08:47

viktorka_od splavu haha. Mame. Uz vidim jak si prarodice berou taxi 

Offline MarcelaN
příspěvků moje polička 02. zaří 2018 09:13
Reakce na rasaNori:

​zavolala bych taxi, usadila je do něho, s taxikářem dohodla cenu, peníze jim dala do ruky a slušně řekla nashledanou. Ale já jsem zlá a nemám s takovými situacemi problém - nebo by mohl vozit manžel...

Offline Isca
4874 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 09:16
Reakce na rasaNori:

​...když nás rasa může odvézt úúúplně zadarmo... Ale vážně, to je celkem dost hnusná manipulace, když pro nás nebudeš dělat to, co chceme, tak, jak se to hodí nám (a tím hůř, že není manipulováno přímo, ale přes manžela), tak jsi zlá. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 09:21

Jo,nektery zvyky co se v rodinach zavedou se pak blbe bori....,ale priznam se,ze prarodice sem vzdy odvezla rada tedy.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 09:21

Já bych asi jako nepijící roli taxikářky pokorně přijala, následně od dalších nepijících asi i očekávala...proč ne?

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 09:24

Mutziputzi Asi to má hranice. Jedna věc je nepiju, tedy nás vezu domů a někoho případně vysadím cestou, druhá rozvážím celý večer příbuzné do všech světových stran. Navíc s miminem.

20970 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 09:27

Sweet Potato jsem zaznamenala prarodiče a další potom zároveň s nimi cestou domů, tomu neříkám celonoční taxikaření do všech světových stran...je mi do toho houby, já bych měla pochopení

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 09:29

Mutziputzi Jenže to není poprvé, co to zrovna rasaNori řeší. Ale máš recht, je nám do toho houby.

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 09:29

Zarinya Jo, extremni vedra nesnasim, ale neberu to tak, ze pro leto v Cechach je typicky 35 stupnu., hlavne jako kancelarska mys jsem se tomu mohla krasne vyhnout. V Praze jsem chodila pred praci do bazenu a pak byla zalezla v praci v klime do podvecera. A venku mimo mesto neni to vedro zase tak umorny, nekdy fouka I vitr. Ale byli jsme nekdy pred lety na Rhodosu prelom srpen/zari a myslela jsem, ze tam vypustim dusi, mne je v teple uplne fyzicky spatne vubec nevim, cim to muze byt. Uz jsem kvuli tomu prisla o hodne dovolenych s prateli, protoze jizni zeme v lete musim odmitat.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 09:32

Karja tak si to pamatuju dobre.

no,ja prave chci jezdit do Recka v Cervenci,kdy je jistota nejvetsiho horka a celodenne.Srpen/zari uz je pro mne po ranu zima,to nesnasim.

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 09:35

rasaNori Me by to taky stvalo, kdyby to bylo casto. Ted s miminem jsem byla vecer na par akcich bez mimina teda a jako taky se cekaly nejaky domluvy v kolik pojedu/odjedu, kdyz jsem ten ridic. No pod heslem kazda minuta draha jsem se na vsechny vykaslala I to tak rekla a vezla jsem jen jednu kamaradku, ktere reknu jedeme a jedeme, s nikym se nelouci, nehleda, nezdrzuje, nepozaduje zajizdky...

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 09:37

Zarinya :-D No tak to je mazec, casto premyslim, cim to muze byt, ze nekomu to hodne vadi, jinemu ne. A myslim tim fyzicky, ne mam rad, nemam rad.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 09:46

Mutziputzi není problém někdy někoho odvézt,kdyz je potřeba nebo se to hodí.

Problém je,kdyz je to přiděleno automaticky - Ty nepijes,tak budes jezdit. Vzdycky a kdy si kdo vzpomene. Na to bych pristoupila jefnou. Priste at je na rade dalsi.

rasaNori  A nebo si hned na začátku dat decku vína. Kojení to neublíží,ale řídit.. tak to bohužel,to už opravdu nemůžu.

A vůbec.. nesnáším tyhle omluvenky z čehokoli,aby mohl člověk spokojeně zachlastat.

20970 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 09:48

Dadoo Jenže já jsem hrozně hodnej a empatickej člověk víš, já bych taxikařila a ještě bych se dobrovolně nabídla

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 09:52

Mutziputzi proste by sis ty společné oslavy užila jinak. Ne jen sedět,kecat a popíjet. Lepší je to za volantem a o zábavě si pak nechat vyprávět  

Pošli mi telefon, cinknu az budeme slavit 

20970 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 09:55

Dadoo Tak já se střízlivá mezi vožralejma stejně nebavim...napiš, dojedu!

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:00

Mutziputzi já to mám stejně.  proto,abych mohla jet,kdy mě napadne, raději nic nepiju. Nechybí mi to. Pak prasknu bičem a jedu. Kdo chce,může se mnou. Kdo ne,stará se sám.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:08

Mutziputzi proc hned mezi ozralejma? Ale clovek si chce taky treba odpocinout, popovidat si s nekym a tak. Nevim teda,  o jake jde vzdalenosti, ale za hodinu po prijezdu to otocit, stravit treba dalsi hodinu v aute, vratit se, starat se o mimino a pak zase cestu domu se rvoucim ditetem a zajizdkou kamsi... pokud je to jednou, dvakrat, tak bych vyhovela, pokud by se z toho stal zvyk stylem "ona vas urcite odveze, nestarejte se, jak se dostanete domu", taky by meto stvalo.

20970 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:14

Kokoska ale tady z jednoho odvezení prarodičů a dalších lidí zároveň s námi domů děláme vykořisťování, mi přijde trochu přehnaný...pokud by se z toho měla stát tradice, musí se taxikářka veřejně a asertivně ozvat, ne se poštěkat s manželem

Offline Lilly_Ku
4454 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:15