Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:17

Mutziputzi souhlas.

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:31

Kokoska no přesně. ti prarodiče se tam nějak dostali ne? i ti ostatní..  tak buď se stejným způsobem zas dostanou zpět, nebo přespí, nebo si vezmou taxi. to by asi měli mít naplánováno předem než začne zábava... pokud jsou to chudí hosté, tak je vhodné jim ten taxík přivolat a zaplatit. normálka

no a ano, já ráda odvezu rodiče nebo někoho, když jsem v pohodě, mám čas.. rozhodně ne když su ztahaná a vezu malý uřvaný, z návštěv vyhysterčený dítě, Mutziputzi seš fakt mimo

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:32

viktorka_od splavu si měla rovnou napsat žes tam byla...

48923 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:34
Reakce na Mutziputzi:

Kokoska ale tady z jednoho odvezení prarodičů a dalších lidí zároveň s námi domů děláme vykořisťování, mi přijde trochu přehnaný...pokud by se z toho měla stát tradice, musí se taxikářka veřejně a asertivně ozvat, ne se poštěkat s manželem

​pokud vím tak si tu autorka na to taxikaření stěžovala už tak nějak odvždycky. samozřejmě že se měla ozvat už dávno, s tím souhlasím. z toho se pak už těžko vyvlíká, když si všichni zvykli

48923 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:35

Mutziputzi mě vezli dom, ne?

20970 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:36

viktorka_od splavu A chyba je na straně těch co pravděpodobně netuší, že vykořisťují?

Offline Garfie
28028 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:36

999 Já jsem narozená na Vánoce a Vánoce tedy ráda mám, ale jinak zimu nesnáším  

A tímto si k tématu stěžuju, že nestrávím podzim v Japonsku, protože tam je to nádherné období a vlastně i zima je fajn. Pořád svítí sluníčko, k tomu bílý sníh, žádná břečka a zataženo je jen když sněží. 

48923 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:37

Garfie kdyby tam měli pořádný topení, stěhuju se do japonska!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:41

Garfie nojo,ale neni tam poradny topeni...jezis tam bych neprezila.:-)

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:41

Jak pise Zarinya , nektere zazite zvyky se opravdu spatne bori. Jako vono je to totiz nahouby, kdyz vzdycky reknou jo ta, ta stejne nepije tak je odveze. Uz jsou to skoro 2 roky a ja s timhle koncim, at se treba postavi na hlavu. Kdyby se me aspon zeptali, ale ne, proste je to samozrejmost. Navic jsme male utli nocni kojeni, ja se na to vino fakt tesila. To tez nikoho nezajima. 

Mutziputzi protoze pak z rodinne oslavy mas s prominutim hovno. A vylozene se na kazdou takovou akci tesis.

Jsem muzi rekla ze tam teda jezdit nebudu, pac pak odpadne to ze tam stejne nejsem. Ze jim vzdycky poslu akorat srdecne pozdravy.

Offline 999
19484 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:41

razorblade Vždycky existuje výjimka potvrzující pravidlo :-).

48923 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:43

rasaNori jako to ti natvrdo řekli že nesmíš pít, protože musíš všechny odvézt? bych odjela hned (nejde o to pití, ale kdyby se ke mně takhle chovali, tyvole teda!:-(

20970 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:45

viktorka_od splavu šiš neřekli, byla těhotná, pak kojí, tak to prostě předpokládaj, nedramatizuj.

rasaNori a ty to neříkej muži, ale do pléna

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:46

viktorka_od splavu pry ze si muzu dat to vino preci mezi tim co odvezu jedny, a nez pojedem dom. Haha. Po 2 deci jsem nevyspala opravdu za volantem bezpecna vsem...to je jedno, s jednou babi uz jsem mluvila, ta se fakt omlouvala ze me od tama vytrhla, a s druhou to nema cenu resit. Tak tam holt nebudu jezdit no...

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:47

Mutziputzi podivej dnes fakt nejsem ve smirlive nalade. 

48923 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:48

Mutziputzi haha, předpokládat že těhotná a kojící bude dělat taxi širé rodině, no to bych s nima vyběhla

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:49

Mutziputzi ono to prave asi nebylo jednou, aspon tak jsem to pochopila, ze se to tak nejak zabehlo. A mela jsem po precteni dojem, ze manzel se prave nastval po verejnem vyhlaseni. Tak to muze jednou manzel vzit sam, ne? Kdyz  je to takova brnkacka a o nic nejde.

48923 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:50
20970 příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:50

viktorka_od splavu hele nehecuj jí, bude z ní obecní hysterka a manžel jí opustí

Offline Kora
příspěvků moje polička 02. zaří 2018 10:50

999  já jsem taky narozená v prosinci a je mi celkem jedno jaké je počasí, jen když je to míň než 30 stupnů. Mám ráda všechna roční období,každé má svůj půvab a vždycky na konci jednoho se těším na další. Letos je příchod podzimu pro mě vyloženě vysvobození. Včerejší den s mlhou a mrholením jsem si krásně užívala. Někdo poblíž  zřejmě zatopil a venku byla cítit ta směsice deště, listí a kouře, no nádhera.