Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 26. října 2016 16:30
Reakce na Jehelníček:

Nene, je šedý.  Jsem přemýšlela, že vemu jinou barvu, ale myslím, že bych ho pak nevynosila.

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 26. října 2016 17:25

Taky se musím přiznat, že mám raději takový ten pošmourný podzim a zimu (na sluníčku se prostě hned spálím a tak). Jestli vám to nějak pomůže, tak třeba mě většinou probudí čištění zubů...musím se podívat, co do těch past dávají.

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 26. října 2016 18:19
Reakce na dusty:

já když jsem ještě pracovala v kolektivu, tak jsem taky udělala pár pokusů snídat až v práci, ale poté, co si ke mně vždycky někdo stoupnul a začal komentovat, co mám k jídlu, tak jsem začala snídat zase doma.

("Bílej jogurt takhle po ránu, jóóóó, no to já bych nemohla, já bych se po tom po*****!!" a podobný hity)

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 26. října 2016 19:34
Reakce na andulka01:

Mám zánět močových cest, heč. Jdu do postele s knížkou, ATB a urologickým čajem.

Chci si to vyměnit! 

Offline Emerald
2661 příspěvků moje polička 26. října 2016 19:41
Reakce na nellielovett:

Jo, přesně ten.  Trochu jsem ho povytáhla, tak bude na doma, ale z pračky jsem vytáhla svetr pro mimino. Achjo,achjo,achjo...

Na anglickém webu je mají kromě vel. S, ale předpokládám, že potřebujete právě tuhle...

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 26. října 2016 19:42
Reakce na Ellen:

Au, skoré uzdravenie...

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 26. října 2016 19:57
Reakce na nellielovett:

Jinak k tomu svetru viděla sem pěkný oversized svetr v cos, hodně teda over, a stojí teda víc, ale dost na něj myslím..já nezkoušela, na můj vkus tam bylo děsně lidí..

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. října 2016 20:05
Reakce na dusty:

no ty brďo, tak to sú poriadne ranné rituály :-) Ja vstávam o trištvrte na sedem, a v práci som už pred trištvrte na osem (z toho 25 minút cesta do práce), ale je fakt, že ja vyskočím na prvé zvonenie budíka ako s nasoleným zadkom :-) Tiež raňajkujem v práci, ale mám kanceláriu sama pre seba, takže mi do toho nikto nepindá, maximálne tak môj chlap, ktorý sa zastaví na kávu 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 26. října 2016 20:29
Reakce na Emerald:

Děkuji, potřebuji M. Jaké je prosím poštovné do čr? A zasílají vůbec?

Offline Emerald
2661 příspěvků moje polička 26. října 2016 20:36
Reakce na nellielovett:

Teď na to koukám a neposílají. Ale kdybyste ten svetr opravdu tak straaaaaaašně chtěla, mohla bych ho pro Vás koupit a poslat. Já mám před Vánoci vždycky nějak větší chuť dělat lidem radost.  Ale samozřejmě záleží na Vás, jestli Vám to za to stojí. Jinak zítra se chystám na Oxford St. a mohla bych se po něm kouknout i tam.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 26. října 2016 20:37
Reakce na Ounz:

Tak ten je fakt dobrej! Jsem si podobný zkoušela minulý rok ve Vídni, ale neměli už moji velikost a eLko už bylo moc. Tak teď na něj budu pár dní chodit koukat na eshop, projdu ještě nějaké sekáče a když tak zkusím objednat. A taky za měsíc letím do Milána na pár dní, tak můžu kouknout tam. Kdybyste si ho ale zkoušela, dejte info.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 26. října 2016 20:43
Reakce na Emerald:

Jéé, vy jste hodná. Moc děkuji, ale to není nutné. Chystám se na cesty, projdu pár sekáčů a určitě najdu to, co hledám. Když ne letos, tak příští rok. Ještě jednou děkuji. 

Offline Emerald
2661 příspěvků moje polička 26. října 2016 20:46

Já jsem hodná jen v tom předvánočním období. Tak ať seženete, co se Vám bude líbit.

Online viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 26. října 2016 20:58
Reakce na dusty:

no brrr teda! kdybych mohla dělat od devíti, před půl osmou by mě z postele nikdo nedostal:-) mám ráno všechny činnosti na minutu rozplánovaný, abych mohla spát maximální dobu:P jsem k stáru zjistila, že nejsem ani tak sova, jako prostě spáč. 

Offline Torrah
3224 příspěvků moje polička 26. října 2016 21:23

Já nejraděj vstávám kolem osmé, ať je tma jaká chce :). Kdyby bylo po mém, chodila bych spát kolem jedné v noci a vstávala v osm. Protože musím vstávat v šest, chodím spát v jedenáct a stejně neusnu a jsem permanentně nevyspalá...

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 26. října 2016 22:50
Reakce na nellielovett:

Ok já se teda teď nedostanu nějakou dobu, ale kdyby..a když koupíte, taky dejte echo :)

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 26. října 2016 23:41
Reakce na Torrah:

Mám to úplně stejně.

Spát cca kolem půlnoci, vstávat kolem osmé. To je ideál.

Ale zjistila jsem, že jsem nějak lépe vyspalá, když spím sudý počet hodin. Nevím proč, ale mám takový pocit.

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 27. října 2016 00:12
Reakce na Torrah:

Tak v 8 ale prave uz tma neni,ani v zimě. To je pro me taky ideál.

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 27. října 2016 01:28
Reakce na dusty:

Ja bych si prosim chtela uplne malicko postezovat, ze uz jsem dlouho necetla Alanovy prihody, neco nahodte!

Betsey - nasolenej zadek pobavil!!