Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 25. října 2016 08:53
Reakce na Lola:

Tak přesně tohle by mě napadlo také :-) Andor Šándor.

Přátelé řemeslníci mají dost šílené storky z různých bytů, a popravdě, je jedno jaké je příjmení. I české rodinky co se navenek tváří jako nejvyšší společnost, mohou být pěkní dobytci. Když kluci vypráví o bytech zavalených bordelem, hnusama naházenýma do světlíků nebo komínů... fuj.
Ale je fakt, že do cikánských bytů chodí také neradi. Mají zkušenosti s ukradeným nářadím, napadnutím, rozkradené plechy a okapy pár hodin po instalaci (majitel domu to ani nainstalované neviděl, ještěže to kluci nafotili, nechtěl jim to zaplatit)

Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 25. října 2016 08:59
Reakce na Rhaenys:

jeste vydrz, me taky dlouho zlobilo, skoro 9 mesicu, uz mi chtel gynekolg na to neco dat. a ted uz ani nevim ze ho mam.

Offline VandaRybna
160 příspěvků moje polička 25. října 2016 09:17

Šándor je podle mě jméno maďarského původu. Neřeknu, kdyby se dotyčný jmenoval Dezider Giňa, ale tohle mi přijde jako neškodné jméno. Nehledě na to, že v ČR bude existovat určitě aspoň pět Deziderů Giňů, z nichž jsou dva knihovníci, dva stavební inženýři a jeden vysokoškolský profesor. To se tedy předvedli - řemeslníci.

Offline moora
8619 příspěvků moje polička 25. října 2016 09:55

až zas bude moc sucho a budete někdo potřebovat, aby několik týdnů či let pršelo, dejte mi vědět a já se zas pustím do nějaký rekonstrukce...

Offline Janulik03
19826 příspěvků moje polička 25. října 2016 10:14
Reakce na moora:

Ešte stále? No teda, tak držím palce, nech už to máte za sebou. 

Online Garfie
28028 příspěvků moje polička 25. října 2016 11:37
Reakce na Lola:

Směju se nahlas!! :-D Obávám se ale, že znalost plynařů na jména vojenských zpravodajců nedosahuje. Kdybyste se rozhodla změnit profesi, dejte vědět!! 

Online Garfie
28028 příspěvků moje polička 25. října 2016 11:42
Reakce na Amun:

Já to takhle nějak nakonec vyřeším (konec konců, budu muset), ale postěžovat jsem si musela. Kdyby ti chlapi aspoň byli nějak...nevím, pokusili se smlouvat-třeba abych u toho byla, nebo zaplatila předem, nebo si řekli klidně dvojnásobek, nebo tak něco-ale prostě odmítnout to bez nějaké předchozí zkušenosti zrovna u téhle rodiny...:-/

Online Garfie
28028 příspěvků moje polička 25. října 2016 13:34

Tak kauza Šándor :-) Volala jsem plynaři, který je s nimi předběžně domluvený na prosinec. Doslova jsem mu plakala do telefonu (nikdo tam nechce, mají malé děti, jsem za ně zodpovědná, blablabla), zapojila veškerý šarm a výsledek je ten, že příští pátek brzy ráno, ještě než pojede k někomu jinému tam přijde, ale musím tam být také.  

Říkal, že se nediví, že tam nikdo nechce, že proti tomuto pánovi osobně nic nemá, ale už byl jednou v jiné cikánské rodině a rozkradli mu tam nářadí. Takže jsem se za svého pana Šándora zaručila hlavou a uvidíme, pokračování za týden. 

Offline dzizisketa
8792 příspěvků moje polička 25. října 2016 13:47
Reakce na Amun:

Řekla bych, že pan plynař nebo kotlař byl jistě ve více romských rodinách, ale když mu po deseti letech v jedné ukradli nářadí, poddal se obecnému rasismu.

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 25. října 2016 13:48
Reakce na Garfie:

Uf, tak teď bych se fakt bála, aby se plynařovi opravdu neztratila ani tužka

Online Garfie
28028 příspěvků moje polička 25. října 2016 13:50
Reakce na barbucha:

Že bych si pro jistotu vzala náhradní? :-D Ale ne, v nejhorším holt přijdu o tu hlavu, co jsem vsadila! 

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 25. října 2016 14:13
Reakce na dzizisketa:

Ale no tak... Máte mezi přáteli řemeslníky?
Já jo, prostě tyhle zkušenosti mají opakovaně a protože mají práce dost a dost, tak ji holt mohou odmítat. Myslíte, že si jen tak z plezíru chtějí zopakovat ukradení materiálu přímo z vozíku, ztrátu drahých vrtaček či odřezaná lana na střechu? Myslíte, že je vážně baví nainstalovat okapy a za týden koukat na práznou střechu? Není to obecný rasismus, jsou to prosté zkušenosti, nic jiného.

Offline Rhaenys
347 příspěvků moje polička 25. října 2016 16:26
Reakce na continuity:

Děkuji za naději, já už jsem z toho celá nešťastná.

Offline pecka
6155 příspěvků moje polička 25. října 2016 18:04

Sťažujem sa,že to tu nestíham čítať.Plus neviem,ako mám zmenšiť svoje obrie fotky,keď ich pridávam z mobilu či tabletu.Ak sa to niekde už vyskytlo,či viete,ako na to,poraďte,prosím .

Offline Mulen
4937 příspěvků moje polička 25. října 2016 18:13
Reakce na pecka:

Já je zmenšuju v tom okýnku, kde se zadává šířka a délka obrázku. Dám šířku 600 a nechám zaškrtnuté zachovat poměr stran, nebo něco takového..

Offline pecka
6155 příspěvků moje polička 25. října 2016 18:36
Reakce na Mulen:

Ďakujem,skúsim.Myslím,že moora písala niečo o zadávaní 400x600,no nie som si istá.

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 26. října 2016 00:26
Reakce na pecka:

Při ukládání fotky do příspěvku zadejte šířku 600 - to je cca šířka zdejšího sloupce) a nechte zaškrtnutý poměr stran. Nebo když je fotka vložená a označená (je modrá a v rozích jsou takové body), tak ji stačí chytit za ten bod a zmešit, dělá se to v poměru stran. Ovšem pokud byste chtěla vložit foto o datové velikosti nad 2 MB, nepovolí se to. Je potřeba jej zmenšit v nějakém editoru (pixlr.com)