náhodou tá megaobluda presne zodpovedala vôni, ehm smradu rozliateho mlieka v koženej taške, ako si to predstavujem :-)
Stěžovací vlákno
stejná situace jako u nás. Ulici rozkopali a střídavě se na stavbě objevují a neobjevují zaměstnanci DIS už od dubna. Pošta není schopná doručit vůbec NIC. Zato sms, mail a papírové sdělení s informací, že adresát nebyl zastižen pošlou a dodají. Jen je zajímavé, že přepravní společnost DPD s doručením balíku až k domu problém nemá....
Ne, zima v běžném oblečení fakt nebude, je tam normálně vytopeno. Jen to nebylo na odhalené večerní šaty, ve vstupní hale táhlo.
Zjistila jsem, že mi moli sežrali zásobu sušených jablek a švestek. Dostali se do takových těch plastových krabiček. Jak, to opravdu netuším, ale nasr.... jsem slušně.
+ andulka01 + wendulka
Díky moc!
Je to výrazně lepší. Jak je ten život náhle krásný a bezstarostny! Ó, ty lehkosti bytí, tebe jsem postrádala!
(Nezbláznila jsem se, nebo jen trošku.
)
Tak já teda odjakživa vstávám tak, že se probouzím minutu před budíkem. Vzbudím se, kouknu na mobil, vidím za minutu čas vstávat, vstanu, hotovo :)
Ale na základce jsme se sestrou měly takový veliký kovový ("zlatý") budík, který třískal kovovou paličkou o dva kovové cylindry, a to jsem nenáviděla, zavíraly jsme to do nočního stolku, aby to řvalo méně.
Pak jsem měla moderní čtveratý červený budíček, kterému svítily ručičky zeleně a ten příjemně švitořil tudududu, tudududu...to šlo.
To je dobře, že se ho ještě povedlo zachránit, byla by to fakt škoda.
Neexistujou nějaký čistírny pro kožený věci?
Já mám taky jednu koženou kabelku flekatou. Minulý rok byl ve škole den otevřených dveří a my jsme se šli se synem podívat na to, jak dělají deváťáci chemický pokusy. Naštěstí to odnesla jenom ta taška ![]()
Myslím, že jsem na základce vstávala podle stejného budíku! Oblíbená bráchova kratochvíle byla nařídit ho na sobotu ráno a dát mi ho pod postel!
asi uz to neni aktualni, ale u nas by to byla transkripce do prilohy, uryvky pak jako citace. jaks to vyresila? :)
ja bych do toho naopak sla hned, kvalitativni sociologie me hodne bavila, zvlaste ta, co mela hlavu a patu.
Celý týždeň chodili moji chorí kolegovia do práce a celýž týždeň môj imunitný systém odolával. Kedy som dostala nádchu? V piatok. Neznášam nádchu a neznášam keď chorí ľudia chodia do práce a roznášajú bacily. ![]()
Poznáváte pachatele? 
Jo,mám ve zlatém provedení. A taky jen tak nezapomenu,kdysi jsem šmátrala po polici,abych neřáda umlčela a on mi spadl na hlavu. Dodnes mám ďolík nad obočím. A já si vždycky přála mít đolíčy na líčkách ![]()
no co co co, tak máte ďolík kousek vedle, prosimvás! to jsou vzpomínky, máte to místo fotky.
Děkuji za odpověď, dává to hlavu a patu. Já to píšu jako vyprávění - respektive, co respondenti uvedli a občas do toho dám přímo citaci. Tak snad mi to nevrátí, ale vysoké požadavky na to celkově kladeny nejsou, tak by to mohlo projít:-).
Děkuji za odpověď, dává to hlavu a patu. Já to píšu jako vyprávění - respektive, co respondenti uvedli a občas do toho dám přímo citaci. Tak snad mi to nevrátí, ale vysoké požadavky na to celkově kladeny nejsou, tak by to mohlo projít:-).
kdyz uz na to prisla rec, pro dobry kvalitativni vyzkum je naprosto zasadni nejaky stupen abstrakce, treba narativni analyzou nebo nejakym postupem vychazejicim z grounded theory, citaty v podstate spis na vybranych mistech jako priklady. ale myslim, ze jsi psala, ze to mas jen okrajove, tak se s tim asi nechces moc carat, ze?
ja jsem velky fanousek dobre udelanych kvalitativnich vyzkumu, tak hned zafungoval pavlovuv reflex :D
Přesně tak, nechci se s tim moc crcat, není to pro mě tolik důležité. Jen jsem nechtěla udělat nějakou základní a příliš nápadnou chybu:-). Tak děkuji za informace.
Moc jsem na MP neprispivala, ale cetla jsem kolem 6 let, kdyz uz byl ten presun tak jsem si rekla, ze bych se taky mohla zapojit do diskuze.
Jdu si postezovat na sebe, mam za ukol napsat esej, 2500 slov, v pondeli mam praci odevzdat a nemam ani slovo, misto toho prokrastinuju, vzdy najdu duvod proc zrovna ted rozhodne psat nemuzu - napriklad ted jsem velmi peclive uklidila, protoze v neporadku prece esej psat nemuzu, achjo. Doufam, ze to za ty dva dny zvladnu.
Vy jste všechny z MP? Člověk tu chvilku není a ... no, to už tedy nedočtu.
Vstávám před pátou, když nefunguje odvoz a musím jet autobusem, tak o půl páté. Představa, že bych akt probuzení absolvovala ráno vícekrát, mě vyloženě zabíjí. Po šesté jsem v práci, abych v nějakou rozumnou hodinu šla domů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje