Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. října 2016 13:48
Reakce na Potrefenáhusa:

náhodou tá megaobluda presne zodpovedala vôni, ehm smradu rozliateho mlieka v koženej taške, ako si to predstavujem :-)

Offline clothilde
2030 příspěvků moje polička 27. října 2016 13:53
Reakce na Lola:

stejná situace jako u nás. Ulici rozkopali a střídavě se na stavbě objevují a neobjevují zaměstnanci DIS už od dubna. Pošta není schopná doručit vůbec NIC. Zato sms, mail  a papírové sdělení s informací, že adresát nebyl zastižen pošlou a dodají. Jen je zajímavé, že přepravní společnost DPD s doručením balíku až k domu problém nemá....

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 27. října 2016 14:09
Reakce na Karoleena:

Ne, zima v běžném oblečení fakt nebude, je tam normálně vytopeno. Jen to nebylo na odhalené večerní šaty, ve vstupní hale táhlo. 

Offline brrr
12155 příspěvků moje polička 27. října 2016 15:23

Zjistila jsem, že mi moli sežrali zásobu sušených jablek a švestek. Dostali se do takových těch plastových krabiček. Jak, to opravdu netuším, ale nasr.... jsem slušně.

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 27. října 2016 19:49
Reakce na slniecko:

+ andulka01 + wendulka

Díky moc!

Je to výrazně lepší. Jak je ten život náhle krásný a bezstarostny! Ó, ty lehkosti bytí, tebe jsem postrádala!

(Nezbláznila jsem se, nebo jen trošku.  )

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 27. října 2016 20:25

Tak já teda odjakživa vstávám tak, že se probouzím minutu před budíkem. Vzbudím se, kouknu na mobil, vidím za minutu čas vstávat, vstanu, hotovo :)

Ale na základce jsme se sestrou měly takový veliký kovový ("zlatý") budík, který třískal kovovou paličkou o dva kovové cylindry, a to jsem nenáviděla, zavíraly jsme to do nočního stolku, aby to řvalo méně.

Pak jsem měla moderní čtveratý červený budíček, kterému svítily ručičky zeleně a ten příjemně švitořil tudududu, tudududu...to šlo.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 27. října 2016 20:25
Reakce na nellielovett:

To je dobře, že se ho ještě povedlo zachránit, byla by to fakt škoda.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 27. října 2016 20:40
Reakce na Potrefenáhusa:

Neexistujou nějaký čistírny pro kožený věci? 

Já mám taky jednu koženou kabelku flekatou. Minulý rok byl ve škole den otevřených dveří a my jsme se šli se synem podívat na to, jak dělají deváťáci chemický pokusy. Naštěstí to odnesla jenom ta taška 

Offline zelene.oko
649 příspěvků moje polička 28. října 2016 07:57
Reakce na Guinea Pig:

Myslím, že jsem na základce vstávala podle stejného budíku! Oblíbená bráchova kratochvíle byla nařídit ho na sobotu ráno a dát mi ho pod postel!

Offline Lilly_Ku
4454 příspěvků moje polička 28. října 2016 18:24
Reakce na Karja:

asi uz to neni aktualni, ale u nas by to byla transkripce do prilohy, uryvky pak jako citace. jaks to vyresila? :)

ja bych do toho naopak sla hned, kvalitativni sociologie me hodne bavila, zvlaste ta, co mela hlavu a patu.

Offline carries
1142 příspěvků moje polička 28. října 2016 18:42

Celý týždeň chodili moji chorí kolegovia do práce a celýž týždeň môj imunitný systém odolával. Kedy som dostala nádchu? V piatok. Neznášam nádchu a neznášam keď chorí ľudia chodia do práce a roznášajú bacily.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 28. října 2016 19:57
Reakce na zelene.oko:

Poznáváte pachatele?

Offline rozarka
4198 příspěvků moje polička 28. října 2016 20:11
Reakce na Guinea Pig:

Jo,mám ve zlatém provedení. A taky jen tak nezapomenu,kdysi jsem šmátrala po polici,abych neřáda umlčela a on mi spadl na hlavu. Dodnes mám ďolík nad obočím.  A já si vždycky přála mít đolíčy na líčkách 

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 28. října 2016 20:14
Reakce na rozarka:

no co co co, tak máte ďolík kousek vedle, prosimvás! to jsou vzpomínky, máte to místo fotky.

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 28. října 2016 20:27
Reakce na Lilly_Ku:

Děkuji za odpověď, dává to hlavu a patu. Já to píšu jako vyprávění - respektive, co respondenti uvedli a občas do toho dám přímo citaci. Tak snad mi to nevrátí, ale vysoké požadavky na to celkově kladeny nejsou, tak by to mohlo projít:-).

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 28. října 2016 20:31
Reakce na Lilly_Ku:

Děkuji za odpověď, dává to hlavu a patu. Já to píšu jako vyprávění - respektive, co respondenti uvedli a občas do toho dám přímo citaci. Tak snad mi to nevrátí, ale vysoké požadavky na to celkově kladeny nejsou, tak by to mohlo projít:-).

Offline Lilly_Ku
4454 příspěvků moje polička 28. října 2016 21:12
Reakce na Karja:

kdyz uz na to prisla rec, pro dobry kvalitativni vyzkum je naprosto zasadni nejaky stupen abstrakce, treba narativni analyzou nebo nejakym postupem vychazejicim z grounded theory, citaty v podstate spis na vybranych mistech jako priklady. ale myslim, ze jsi psala, ze to mas jen okrajove, tak se s tim asi nechces moc carat, ze?

ja jsem velky fanousek dobre udelanych kvalitativnich vyzkumu, tak hned zafungoval pavlovuv reflex :D

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 28. října 2016 21:36
Reakce na Lilly_Ku:

Přesně tak, nechci se s tim moc crcat, není to pro mě tolik důležité. Jen jsem nechtěla udělat nějakou základní a příliš nápadnou chybu:-). Tak děkuji za informace.

Offline shampain
1 příspěvků moje polička 28. října 2016 23:09

Moc jsem na MP neprispivala, ale cetla jsem kolem 6 let, kdyz uz byl ten presun tak jsem si rekla, ze bych se taky mohla zapojit do diskuze.

Jdu si postezovat na sebe, mam za ukol napsat esej, 2500 slov, v pondeli mam praci odevzdat a nemam ani slovo, misto toho prokrastinuju, vzdy najdu duvod proc zrovna ted rozhodne psat nemuzu - napriklad ted jsem velmi peclive uklidila, protoze v neporadku prece esej psat nemuzu, achjo. Doufam, ze to za ty dva dny zvladnu.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 29. října 2016 00:12

Vy jste všechny z MP? Člověk tu chvilku není a ... no, to už tedy nedočtu.

Vstávám před pátou, když nefunguje odvoz a musím jet autobusem, tak o půl páté. Představa, že bych akt probuzení absolvovala ráno vícekrát, mě vyloženě zabíjí. Po šesté jsem v práci, abych v nějakou rozumnou hodinu šla domů.