Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline žluťásek
8795 příspěvků moje polička 29. října 2016 11:12
Reakce na Potrefenáhusa:

já když jsem ještě pracovala v kolektivu, tak jsem taky udělala pár pokusů snídat až v práci, ale poté, co si ke mně vždycky někdo stoupnul a začal komentovat, co mám k jídlu, tak jsem začala snídat zase doma.

("Bílej jogurt takhle po ránu, jóóóó, no to já bych nemohla, já bych se po tom po*****!!" a podobný hity)

Propánajána, tohle nedělá jen moje kolegyně?! Co to lidi maj za zvyk, mluvit u snídaně o vylučování?!

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 29. října 2016 11:18
Reakce na Mirka:

"Po šesté jsem v práci, abych v nějakou rozumnou hodinu šla domů."

To už jsi doma pomalu v poledne, ne? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. října 2016 17:32

stěžuju si na to, že jsem v mladické blbosti vyhodila všechny hnusné staré věci po mamce, kostýmky s hnusnými klopami z divných látek, acetátové spodničky a plisé sukně v ošklivých délkách, boty s rozpláclými podpatky nebo na kačence, vlastně všechny typy nepěkných podpatků, vyžvejkané třpytivé svetříky, šponovky (!)...ono se to všechno prý zase bude nosit, byla bych in zadarmo.

je úplně jedno, jestli se člověk dívá na asos, pietro filipi nebo new yorker, prašť jako uhoď.

dokonce se vrací takovéhle klopy, ach jo. 

http://www.pietro-filipi.com/d-12742-damske-sako.html

vlastně se vrací móda, které se ještě pořád smějeme na starých fotkách nebo ve starých seriálech. v příští kolekci očekávám poslední ránu - obří ramenní vycpávky. pak pachám módní sebevraždu a stěhuju se do pastoušky.

myslím, že tento rok budu kupovat jen kapesníky.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 29. října 2016 18:23
Reakce na Jiná Realita:

já bych to tak tragicky neviděla

jsou i obchody, kde se dají vybrat hezké věci (Gant, St. Oliver, GAP...)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. října 2016 18:34
Reakce na Edge:

to je pravděpodobné, ale já nemůžu chodit do práce třeba v šatech za 5.000 nebo víc z gantu (ne že by se i tam v létě nějaké nelíbily), protože hrozí riziko zničení, nedávno jsem si zrovna černým olejem vylepšila kabelku. na běžné nošení potřebuju nižší cenovou hladinu, ale přitom pořád něco normálně vypadajícího, třeba mango nebo podobně. a tam neseženu asi skoro nic. nelíbí se mi ani svetry, většina má boční rozparky, nebo dokonce rozparky na rukávech  při velkém hledání se samozřejmě něco najde, ale většina nabídky je přinejmenším divná.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 29. října 2016 18:38

Musím si postěžovat, jakej se mi zdál hroznej sen dneska! Zdálo se mi, že mi GhostBC (je tady vůbec?) donesla na hlídání její tarantuli, přestože GhostBC neznám a pavouky fakt nesnáším, tahle byla navíc fakt velká a měla na konci každé nožky dlouhý dráp jak lenochod (ano, před pár dny jsem koukala na dokument o lenochodech). Dala mi ji navíc jen v plastové krabičce na obědy (další moc podvědomí, má krabička na obědy tento týden přestala těsnit a užila jsem si s ní spoustu legrace), do které se taktak vešla a zanedlouho z pootevřené krabky utekla a až se mi ji tam povedlo nahnat zpět, dala jsem na víko preventivně tolik knížek, až to nebohou tarantuli rozplesklo (ty drápky trčící zpod kuchařky!!) a já zbytek snu řešila, jak tohle GhostBC proboha vysvětlím... Takže jestli tu GhostBC jsi, tak hlásím, že už nikdy žádný chlupatý pavouky hlídat nebudu!!:D

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 29. října 2016 18:48
Reakce na Jiná Realita:

v Mangu jsem si nedávno koupila tyhle šaty a jsem s nima moc spokojená. Jen jsem si je musela trošku zkrátit, protože jsem chtěla, abych je měla pod kolena a ne do 1/2 lýtek.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 29. října 2016 18:52
Reakce na barbucha:

Kéž by. To dojíždění je pořád horší. Cca 20 km dojíždím busem více, než 2 hodiny denně  a pak přes 1 km pěšky mezi poly a lány. Jezdím proto autem se známými a jsem tedy závislá na nich.  

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. října 2016 19:04
Reakce na Karoleena:

nechybí tu to vlákno "co se vám dnes zdálo?" ?

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 29. října 2016 19:45
Reakce na Karoleena:

No fujtajbl tedy!

Mně se včera v noci zdálo, že mne pronásleduje Dadoo a chce mne léčit! Já se chabě bránila, proč sakra nějaká Dadoo, když není doktorka, ale dělá do vaření, že bych radši třeba Lolu. Omluvou mi budiž, že jsem měla skoro čtyřicítku horečku!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 29. října 2016 19:48
Reakce na Karoleena:

Já bych se probudila pěkně zpocená a nebylo by to strachem z toho, co řekne majitelka. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. října 2016 21:20
Reakce na Karoleena:

sny,  keď sa zmixuje všetko, čo som za deň zažila, čítala alebo videla, sú najviac. To sa mi potom sníva, ako moju babku naháňali mafiáni, a ona mi medzitým stihla núkať tvarohové buchty a tak. Nie je nad to budiť sa ráno z takého sna 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 29. října 2016 22:19
Reakce na Sweet Potato:

Tak v tomto připadku vám odpouštím.

Dáte si Paralen nebo Panadol?? 

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 29. října 2016 22:47
Reakce na Dadoo:

Oba! A tuplovaný!

Offline Friga
2007 příspěvků moje polička 30. října 2016 10:31

Stezuju si, ze se mi nedari sehnat zip do rozesite sukne. Uz jsem obehala vsechny obchody s latkami a galanterie v okoli a nic. A vcera kdyz jsem byla v obchode, tak jsem se podivala i po latkach. Objevila jsem jednu krasnou tenkou vlnenou smesovku, idealni na zimni halenku/kosili. Libila se mi tak, ze jsem prehledla cenu 49,90 € za metr a koupila 1,5 m. Ceny jsem si vsimla az doma (kupovala jsem toho vic, takze me pri placeni vyska castky netrkla) a metraz samozrejme nejde vratit. Proste pri nakupech nemyslim mozkem 

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 30. října 2016 10:38
Reakce na Friga:

Tak asi je to znamení, "osudová látka". 

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 30. října 2016 10:46
Reakce na Dadoo:

Léčba nezabrala, bláznivé sny pokračují. Večer jsem pořád v hlavě přemílala hradní pány, uvažovala, jaký byl asi Ovčáček v civilu, před Zemanem...až jsem ho najednou potkala u McDonalda! Nezaváhala jsem  a jala se ho chytat do síťky na motýly. Kde se vzala, tu se vzala, objevila se Potrefená Husa a prý co blbnu, vždyť tohle není pokémon! To je jedno, říkám, stejně patří pod poklop. A už jsem si ho vítězoslavně lapeného nesla v takovém mrňavém skleněném poklůpku na syreček.

Offline Garfie
28025 příspěvků moje polička 30. října 2016 10:48
Reakce na Sweet Potato:

Výborný....ta moje představivost mě asi jednou zabije, ale vidím to úplně živě!!!

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 30. října 2016 10:53
Reakce na Sweet Potato:

Já to taky vidím v barvách.. a ty čichové vjemy..