Ginevra to som zrovna nepotrebovala vedieť, ze davam malemu kasu s molovou prichutou ![]()
![]()
Stěžovací vlákno
Ginevra to som zrovna nepotrebovala vedieť, ze davam malemu kasu s molovou prichutou
Áále, celý generace na ní vyrostly! ![]()
Ginevra tiez pravda ![]()
Mrakoplas však proteinová kaše, ne? to je dneska in ![]()
![]()
no tak mne zajimalo, jaka teplota bude v zime v nasich kancelarich: kasmirove svetry muzu spokojene uklidit do sklepa. holky dal chodi v trickach a rvou, ze na ne od okna tahne
co budeme delat v zime netusim, asi se tam udusime.
za okny mi pochodují už delší dobu takoví velcí brouci...
dnes jsem byla poučena, že to jsou asi tesaříci krovoví....
sakra.
Renusatko to dúfam nie! Nechcem aby u mňa zimovali všetky mole z okolia ![]()
Koprivka
Hnusna a masivni po celym tele - vypadam jak dalmatin. Jako by nestacilo, ze i bez ni vypada muj ksicht jak po lesnim pozaru, ted muzu delat Quasimodovi segru. Navic mi padaji vlasy po hrstech
Uz me to teda fakt nebavi
Tak a ted jsem to sem odhodila a urcite to jako zazrakem zmizi![]()
Lama_z_Lana nebo to přeleze ještě na někoho vocaď ...
Moc potlapkávám!
moly uz jsme meli. dnes se mi zdalo, ze jsme vyhoreli od mikrovlnky:-/
Jiná Realita Už se ubytovali? ![]()
Uz pul roku mame listky na Nightwish do Krakowa, z ovy je to bliz nez do Prahy. To ze na to datum nam hlidani mimina slibili svokrovci, kteri si zaroven na to obdobi domluvili lazne, je prd proti tomu, ze muz celych 10 dni co koncertujuou v okoli cr a v cr je v Jordansku. Spatne nacasovani je slabe slovo...jsem nasrata, neb na moji pripominku ke tchanovi ze je to s tema laznema na houby, mi bylo promptne odpovedeno ze my si taky nevzpomeli tak co. Jako wtf, asi sliby chyby![]()
rasaNori já tam chci jet teď, mi neřikej že teď o víkend je tam tahle hrůza!![]()
Mutziputzi apage, Satane;) nevis co je dobre... nn az v listopadu:) do te doby musim vymyslet jak to poresim s hlidanim psa po operaci a s deckem...
rasaNori už jsem se lekla, že budou v ulicích divní lidé![]()
Lama_z_Lana takže už dúfam stepuješ v čakárni u lekára.
potľapkávam...
Není tady nějaká zubařka?
stes Maroon 5 jsou v červnu v Praze
Mutziputzi Já to vím, ale lístky mi utekly když jsem byla na dovolený. ![]()
![]()
stes pár jich ještě je a seženeš v pohodě přes Bazoš
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články