Potrefenáhusa slniecko Díky ![]()
No zatim davam sanci xyzalu a lokalnin kortikoidum..jsou to zatim dva dny...kdyz to bude zitra porad na nic, tak si nekam dojud. Neco podobnyho se mi stalo asi pet let zpet a injekce dithiadenu to spravila tenkrat.
Potrefenáhusa slniecko Díky ![]()
No zatim davam sanci xyzalu a lokalnin kortikoidum..jsou to zatim dva dny...kdyz to bude zitra porad na nic, tak si nekam dojud. Neco podobnyho se mi stalo asi pet let zpet a injekce dithiadenu to spravila tenkrat.
Mutziputzi Dík, poptám se. Nemám to moc ráda, jeden nikdy neví, co mu kdo nabídne. No a na ticketu mají už jsem sedadla skoro za podiem. Budou doufat, že se pochlapí firma a zatahá za nitky.
Lama_z_Lana len s tým vlasopádom by podľa mňa bolo na mieste nejaký krvný obraz, alebo čo...
slniecko tam si myslim bude vinikem chronickej stres, kterej se poslednich par tydnu jeste znasobil...
Lama_z_Lana to je mi líto, ale chci poděkovat za tipy na gel a olej na oblicej. Koupila jsem ještě čistící pěnu a mam ksicht jak dětskou prdýlku.
Stres je prevít, tak ať je brzy líp.
Catherinne tak jsem rada, ze to aspon nekomu pomohlo
Moje zlepseni je ted v cudu.
Jeste mi napuchnul spodni ret, tak mam kacera, ze by pulka instace zavidela!!
Lama_z_Lana o to väčší dôvod sa hodiť na týždeň PN...
...ale chápem, niekedy sa nedá.
Tak nech je čoskoro lepšie!
Poslední 4 týdny zažívám v práci šíléné věci a mohla bych plnit nepřetržitě na střídačku radostné a stěžovací vlákno. Nevím, jak dlouho to tempo vydržím, protože zadávání úkolů stylem "včera bylo pozdě" je u nás standard. Na druhou stranu jsem si díky tomu teď nekolikrát dokázala, že zvládnu všechno a pracovní sebevědomí mi po x letech doma zase vyletělo docela vysoko. Vlastně mám pocit, že jsem doma nikdy nebyla. Z toho mám radost. Jenže nemám vůbec čas na sebe, to mi manžel pomáhá jak může. Už si ani nepamatuji, kdy jsem se šla podívat po obchodech, nemám čas ani nakupovat online! Po práci letím pro děti, pak na kroužky, domácnost obrůstá mechem (paní na úklid se odstěhovala), skoro nevařím, nepeču. Jednou týdně se utrhnu večer na flamenco, to je tak všechno. Díky státnímu sektoru jsem brutálně podhodnocená a přemýšlím, jestli mi to za to stojí. Vlastně ani nevím, co jsem tím vším chtěla říct, ale už to muselo ven.
Tak si ještě trochu popěstuj to sebevědomí a pak frnkni jinam ![]()
Lamicka pokud tě práce baví a máš z ní dobrý pocit, tak bych ještě chvíli vydržela. on ten státní sektor má i své výhody.. a když vyšetříš chvilku najdi novou paní na úklid:-)
Lama_z_Lana Poprosila bych te o ten typ na olej a gel na oblicej, ja uz jsem to cetla v prislusnem vlakne, ze ti neco pomohlo, ale nemuzu to najit. A doufam, ze se ti ty problemy vsechny brzo zlepsi!!!
Lama_z_Lana docela strašíš teda.. až ti oteče celej krk a začneš se dusit bude pozdě doktora honiti! neodkládej to
dynda viktorka_od splavu díky za podporu :) to místo má právě plno výhod i přes malý plat. S dětmi je to ideální, což si po letech v korporátu moc dobře uvědomuju. Práce mě baví, líbí se mi tam a o něčem takovém jsem snila celou mateřskou. Jen se tam často něco dost zadhrne, pak to na mě padne. Jo tu paní na úklid budu muset pořešit :)
Lamicka já myslím že to padá na každýho/každou, si prostě tady postěžuješ a zas dobrý![]()
Ono je všude něco, ale ty nadstandardní podmínky jsou k nezaplacení, to je fakt.
Lamicka Co zkrátit úvazek a přidat HO? U nás to tak mají skoro všechny mámy a já to mám rozhodně v plánu taky. Ty pokrácené finance by mi za to asi určitě stály, ono těch 8,5 denně je s dětmi podle mě zbytečné trápení.
Catherinne Co to bylo prosím?
Lamicka dala bych tomu cas.silene tempo pravdepodobne casem polevi.a kdyz ne, tak s nabalzamovanym sebevedomim se bude dobre hledat neco lepsiho. Statni sektor je dobra volba. Idealni kombinace work life ballance a slusneho odborneho vyziti, malokde se clovek muze v necem rypat tak do hloubky jako v nekterych institucich. A kdyz zrovna neni extra napad pracovnich ukolu, nikdo blbe nekouka, kdyz jdes ve tri domu. Ne ze by to bylo casto, ale ty moznosti tu jsou...
MP Meri já mám zkrácený úvazek a občas i možnost HO, flexibilní pracovní dobu po domluvě... vlastně si nemám na co stěžovat :) ale to, že tam plno věcí nefunguje, neexistuje žádná strategie, úkoly se zadávají, když už je pozdě, je vyčerpávající. Plus plno věcí, které sem ani psát nemůžu, nemůžu do nich zasahovat, ale strašně mě rozčilují a vlastně i mrzí. Dneska už je líp a čeká mě dovolená :)
Lamicka Co zkrátit úvazek a přidat HO? U nás to tak mají skoro všechny mámy a já to mám rozhodně v plánu taky. Ty pokrácené finance by mi za to asi určitě stály, ono těch 8,5 denně je s dětmi podle mě zbytečné trápení.
A co tátové, ti si 8,5 hodiny denně zaslouží?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.