Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 26. zaří 2018 09:12

Lamicka Jo, tohle znám moc dobře ... pro mě je na tom nejhorší ta bezmoc, blbého šéfa ve veřejném většinou nikdo nevyhodí, prostě se to s ním "nějak přežije", popř. se prostě počká, až dožije důchodového věku ... přesto tam dělám ráda. Nicméně ty ad hoc úkoly zadávané na poslední chvíli (typu stanovisko do vlády k nějakému legislativnímu návrhu třeba do 5 hodin ...), to upřímně doufám, že se nějak změní, než se vrátím (nezmění, já vím ). Tak už zbejvá jenom poradit, ať vydržíte. A zjednodušit si to jak to jde. 

dzizisketa Tak samozřejmě, HO kvůli dětem mají u nás i tátové. Zkrácený nikdo, pokud vím, ale ne že by nemohli. A pokud musí vodit do školky/vyzvedávat/nakupovat táta, protože to prostě tak vychází, tak je samozřejmě 8,5 trápení i pro něj. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. zaří 2018 15:46

Karja prosimte, olejicek je skvalane od saloos a gel je Cleargel od Sebamed, ta jejich myci pena je taky dobra!

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 26. zaří 2018 17:27

stes já to ráno vyfotila. .

Offline Pavlena
6917 příspěvků moje polička 26. zaří 2018 17:52

Lama_z_Lana Catherinne dekuji pekne, takto ty produkty snad uz udrzim v hlave a nakoupim spravne.. :-)

Online Karja
44642 příspěvků moje polička 26. zaří 2018 19:30

Lama_z_Lana Diky, hned to nakoupim!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. zaří 2018 20:36

No, ja jsem brutalne zhorsila. Fleky pribavaji, slevaji se a boli a dost "hřeje". Otekla mi pulka obliceje Doktorka mi teda nasadila kortikoidy a antihistaminika, tak se to snad spravi. A dotoh si vsichni vzpomenout, to zitra hnde ted chteji ruzne elaboraty. Ja uz jako nevim, co se mi to letosni zari snazi naznacit.

Online viktorka_od splavu
49290 příspěvků moje polička 26. zaří 2018 20:40

Lama_z_Lana že máš na sebe dávat pozor?

Offline Miru
16764 příspěvků moje polička 26. zaří 2018 20:48

Lama_z_Lana 

...asi, že se máš zastavit...

Naučit se říkat ne, naučit se odpočívat, prostě myslet víc na sebe.

Pomohla by čínská medicína, na srovnání, vyladění organismu, doplnění energie, atp.

Kortikoidy jen - možná - ztlumí ty kožní projevy, ale neřeší problém, ten je jinde...

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 26. zaří 2018 21:38

Miru jj, není nad to dobre poradit nekomu s takovouhle akutní reakci...

Offline Janulik03
20228 příspěvků moje polička 26. zaří 2018 22:31

Lama_z_Lana no dievca, ty si ten vlak ku mne vtedy mala stihnut. Tak drzim palce, nech lieky zaberu. 

Online Karja
44642 příspěvků moje polička 26. zaří 2018 23:00

Lama_z_Lana Mela by sis dat pohov, ty pracujes I z domu, co? Takze ani prodlouzeny vikend ti trochu nepomuze, ze? Tak drzim palce at se to zlepsi a bude to dobre. A mysli na ten odpocinek.

Online Karja
44642 příspěvků moje polička 26. zaří 2018 23:07
Reakce na Gatita:

Statni sektor je dobra volba. Idealni kombinace work life ballance a slusneho odborneho vyziti, malokde se clovek muze v necem rypat tak do hloubky 

​Jo, malokde se clovek muze v necem rypat tak do hloubky, to je presny. Jesteze se tam uz nevratim!!!!:-D:-D HO nebyly, takze ani to me nemuze nalomit!!!

Offline Miru
16764 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 06:14

Potrefenáhusa 

...takováhle akutní reakce není zničehonic. Je to důsledek, něčeho dlouhodobějšího... A bude to asi běh na delší trať...

Jo, pro holku, ženu je tohle obvzláště nepříjemné, to vím, a chápu,

dokážu si představit jak Lama_z_Lana  je...

Podle mě nejrychlější rada/odpomoc je právě to, změnit způsob života, práce...

Já jsem zvyklá problémy řešit, proto jsem reagovala, jak jsem reagovala.

To se nevylučuje s tím, že mi je také Lama_z_Lana líto, že s ní soucítím.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 08:53

viktorka_od splavu Janulik03 Karja Miru Potrefenáhusa  Dík. Dneska už to vypadí líp, tak léky asi zabíraj.

Já vím, že to Miru myslí dobře, ale tohle přesně ted drhum "myšlení", který je mi cizí a vlastně nevím, jestli lze sím sebe takhle přeprogramovat.

Karja No ta práce se snad brzo stabilizuje. Na přechodný období (tak pů roku) potřebuju ještě i ten pidiúvazek ve starý práci. Já vím, až se zbavím té DP, tak se mi strašně uleví, akorát nám od 1.10 změnili podmínky obhajob, tak ačkoliv mám pro splnění dostatečně napublikováno, tak nově nesmí být v DP nepulikovaná data...tak musím počkat, než mi "dojedou" dva články. Což může být za dva měsíce i za půl roku  Navíc školitej je brutálně pracovně vytížem a takže přečtení té práce nemá vysokou prioritu. Nemít jednoho kolegu/kamaráda, který mi občas něco zkokne, tak jsem totáně v háji. Aaaachjo 

Online viktorka_od splavu
49290 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 09:10

Lama_z_Lana “preprogramovat” vedome asi nejde. nekomu to docvalne kdyz skonci nekde ve spitale a nekomu ani tak ne. ale stejne si nemuzu pomoct;-)

zkus jen myslet na to, ze nektere veci nejdou vratit.

Offline stes
9220 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 09:44

Catherinne Díky.

Offline Liesel
1668 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 09:58

Lama_z_Lana Rozumím vám a chápu, některé věci se prostě udělat MUSEJÍ, ale.... zdraví máme jen jedno (moc dobře to vím) a NIC nestojí za to, si ho ničit víc, než je nutné.

A práce nemá nožičky, neuteče, ta počká....

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 11:16

Lama_z_Lana ok, skúsim jednoduchšie. Keď je telo vyčerpané (napríklad často nadmiernym dlhotrvajúcim stresom), tak

zá Á niekedy nespracuje ani veci, ktoré by inak hej - lebo už na to nemá kapacitu, z toho často vyplývajú trebárs nejaké dočasné poklesy imunity, alebo prudšie alergické reakcie (to len ako príklad, toho je samo omnoho viac) a

za Bé ak už organizmus nevládze a nevie kam z konopí, tak niekedy vyvolá sám nejaké chorobné príznaky, prípadne priamo zdravotný problém, aby ťa donútil ľahnúť a oddýchnuť.

a ďalší problém je, že ak nebude úspešný, bude sa snažiť viac a ťažšími kalibrami.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 11:40

Liesel tak treba takove lhuty utecou raz dva :)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 27. zaří 2018 12:49
Reakce na nolita:

Liesel tak treba takove lhuty utecou raz dva :)

​No prave 

No zskusim se hecnout a patek sobota nic nedelat slniecko