Lama_z_Lana tak teď v akutním stádiu si opravdu sedni a odpočiň, na hojení je potřeba dost energie. I když někdy se tohle snadno radí a hůř udělá, ale pořád je třeba mít na paměti, že zdraví máme zpravidla jenom jedno. Pak je dobrý, pokud už má člověk nějaký tohle onemocnění, mít léčbu, která to stabilizuje, aby jeden nemusel sedět v koutě s rukama v klíně pořád. Jinak samozřejmě nadmíra stresu je spouštěč mnoha onemocnění, řekla bych, že to je trabl 21.století..ale třeba já, kdybych se měla vyvarovat ‘stresu’ a tedy svojí práci, tak by to pro mě bylo daleko víc stresová situace, představa, že nemůžu dělat to co chci je pro mě krajně nepříjemná. Ono dost záleží na míře no, ty si teď měnila práci a máš hoňky, bylo toho asi moc naráz. Tak ať je to brzy lepší! ![]()
Stěžovací vlákno
..ale třeba já, kdybych se měla vyvarovat ‘stresu’ a tedy svojí práci, tak by to pro mě bylo daleko víc stresová situace, představa, že nemůžu dělat to co chci je pro mě krajně nepříjemná.
no tomu naprosto rozumim!
Lama_z_Lana
jen je potřeba udržet to v míře, kdy tě to nebude úplně ničit. Já sem prostě zmírnila nasazení..
A práce nemá nožičky, neuteče, ta počká....
Jo, počká a hromadí se, což mě osobně přivádí do stavu nepohody. Když je toho fakt moc a na několika frontách, dokážu byt lehce hysterická a těžce protivná na okolí i sama sobě. A nejde o takové věci, že nestíhám utřít prach a umýt okna, ale že bych měla být nejlíp na několika místech najednou, dělat několik věci najednou, nikdo nemá čas, ale já ho mít musím vždycky, všichni něco chtějí a mají pocit, že když pracuju z domova, vlastně nic nedělám. Zrovna mám za sebou takový vypečený týden a zitra budu dohánět svoji práci, kterou jsem kvůli jiným nestihla a ona opravdu neutekla. Naštěstí už nejsou tyhle stavy tak dlouhodobé jako před pár lety, ale taky jsem starší a míň odolná.
Lama_z_Lana
jen je potřeba udržet to v míře, kdy tě to nebude úplně ničit. Já sem prostě zmírnila nasazení..
Toto!
Lama_z_Lana držím palce!
byla jsem přiložit do sušárny.
rozhicovaná pec asi roztáhla kov ve dvířkách, takže nejsou otevřít. jak sem se s tím mordovala, najednou to povolilo, dvířka se otevřela, ven vyšel závan pekla a úplně mi ožehl řasy na levém oku
jen na jednom, takže budu vypadat jak idiot. asi si bude muset druhé oko ostříhat...
Jiná Realita ufff tedy. Ale do strihani ras bych se nepoustela, radej malovat jen jedno oko treba, za chvilku to doroste.
Jiná Realita Řasy dorostou,mohlo být hůř. Kdo to tuhle schytal? Nebyla to MP Marge ? Poděkuj své št'astné hvězdě.
A do stříhání řas bych nešla,smekne se ti ruka.....áááá. Ne,to nějak vykoriguješ líčením.
Jiná Realita dekuj,bohu,ze jen rasy.
taky znam pripad,kde to bohuzel dopadlo o moc hur.![]()
tak hůř samozřejmě mohlo být, to ale může být u všeho, takže se naštěstí musím zabývat jen v podstatě blbinou :) ale stejně mě to štve, řasy jsou takové nakudrnacené a mrňavé.
divné je, že vlasy nic.
brácha si jednou jako malý svíčkou opálil oboje obočí, řasy i ofinu až k hlavě. vypadal několik měsíců jak e.t.
Jiná Realita Řasy dorostou,mohlo být hůř. Kdo to tuhle schytal? Nebyla to MP Marge ?
Jo jo, to jsem byla ja. Dekujte bohu, ze z meho mobilu sem nejdou vkladat fotky
Mam jednu, ktera spolehlive rozplakala vsechny, kterym jsem ji poslala!
Ale shodou okolnosti o rasy jsem neprisla, jen o cast oboci a o vetsinu vlasu... A vlasy, a to me zacina vazne stvat, prave moc nedorustaji ![]()
Co se vlastně stalo? Nějak mi ten začátek hororového příběhu utekl, ale pochopila jsem, že snad v kuchyni? Jako že na co je taky potřeba dávat pozor?
dynda To prave nikdo nevi
Stalo se to, kdyz jsem jeste bydlela v Rockfordu, kde jsem mela plynovy sporak. Proste prijdu rano do kuchyne jako vzdycky a zapnu horak, abych mohla postavit na kafe. A z horaku vyslehne plamen az ke stropu. Duchapritomne zavru horak, takze plamen uhasne, jenze cestou mi ozehne ze strany vlasy, ktere okamzite chytnou. Snazim se je uhasit pod vodovodem ve drezu, ale moc to nejde, protoze drez je maly a proud vody z kohoutku je slaby. Zacnu kricet o pomoc, z loznice se pririti pritel (porad mi neni uplne jasne, co by se byvalo stalo, kdyby tam nebyl), pomuze mi uhasit hlavu a odveze me do spitalu na pohotovost, ktera je nastesti deset minut ode me.
PROC ten plamen vyslehl, zustava zahadou. Rozhodne pres noc plyn neunikal, to bych v kuchyni citila. Nas udrzbar sporak rozebral do posledniho sroubecku a vrtel hlavou, ze nemuze nic najit.
Kdyz jsem se stehovala do DeKalbu, tak jsem hledala byt nejen podle vysky najmu, ale tez podle toho, jestli mel elektricky versus plynovy sporak ![]()
Uf, já jsem většinu života žila taky s plynovými sporáky a vařila na plynu moc ráda. To je teda záhada, určitě je štěstí, že jste nevybouchli, asi to fakt neunikalo celou noc. Ale i tak ta popálenina musí být nepříjemná, asi je to polízanice na dlouho. Moc ti přeju, aby se to co nejlíp zahojilo. Hrůzozážitky, co tu někdy čtu, mě vždycky vrací na zem, ať jsem ráda, že jsme všichni živí, relativně zdraví a máme se rádi.
MP Marge Fujtajbl. Já vím, proč se plynových sporáků bojím.
MP Marge
Uf, já jsem většinu života žila taky s plynovými sporáky a vařila na plynu moc ráda. To je teda záhada, určitě je štěstí, že jste nevybouchli, asi to fakt neunikalo celou noc. Ale i tak ta popálenina musí být nepříjemná, asi je to polízanice na dlouho. Moc ti přeju, aby se to co nejlíp zahojilo. Hrůzozážitky, co tu někdy čtu, mě vždycky vrací na zem, ať jsem ráda, že jsme všichni živí, relativně zdraví a máme se rádi.
Popaleniny se celkem zhojily, akorat na cele a na nose my zustaly takove tmave cervene fleky, ale uz to hodne vybledlo. A prave ucho mam vevnitr takove trochu ohorele, to uz asi zustane. Nu coz, do usi mi nikdo nekouka ![]()
Ja jsem prave strasne vdecna za to, ze se nestalo nic horsiho ![]()
MP Marge Fujtajbl. Já vím, proč se plynových sporáků bojím.
Ja ted taky! Driv jsem na plynu varila ze vseho nejradsi, ale ted uz bych domu plynovy sporak nechtela ani zanic.
...jsem sama ze sebe otrávená.
Přestalo mě bavit chodit běhat. No, běhat, spíš proběhnout se. Cca půl hodiny. Ale vždycky mi pak bylo příjemně - pevné tělo, příjemně na duši.
Teď tak sedět a zevlovat. Jo, a papat.![]()
To je celkem hororový zážitek...
Měla jsi veliké štěstí v neštěstí, jak to tak čtu. Tak hlavně, ať se dobře hojíš (ty zbytky na nose a čele) a vlasy rostou! ![]()
Ellen Dekuju ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články