Jiná Realita Ted to tak 10 let necham na stejnym cisle, neni cas na hrdinstvi!![]()
Stěžovací vlákno
Zima klepe na dveře a s ní pavouci. A přes léto strašně vyrostli![]()
u nás je buď líheň, těch obřích, největších, černých skorotarantulí, nebo se pořád dokola vrací ta jedna, co ji skoro každý večer vynesu na zahradu ![]()
Sweet Potato já tohle na chalupě řešim jednoduchym postřikem: rozdělám si vodu s octem a vystříkám ty jejich oblíbený místa - funguje to ![]()
Jiná Realita A nechtěla by sis odnést na zahradu i ty naše?![]()
RoSa Píšu si: vystříkat barák octem
Sweet Potato ne, hrozně dupou (fakt nekecám!) a navíc jim svítí oči, mám svých dost
jako když na mě ze zahrady blýskne pavouk 8 očima, je to na noční můru.
já taky! už jim přestal vadit biolit![]()
Jiná Realita fakt se vrátí, někde jsem četla i z jaké vzdálenosti trefí
to už si přesně nepamatuju, ale bylo to dost daleko, určitě desítky metrů
já taky! už jim přestal vadit biolit![]()
Jiná Realita fakt se vrátí, někde jsem četla i z jaké vzdálenosti trefí
to už si přesně nepamatuju, ale bylo to dost daleko, určitě desítky metrů
viktorka_od splavu
sakra. ale včera jsem našla dva naráz a vyhazuju jen po jednom, asi se mi na zahradě navíc rozmnožili...
zabít toho obřího pavouka ale prostě nedokážu, přestava toho zvuku...
a pavouci jsou tak uzitecni. venku nepreziji, proto se vraci.
continuity to je moc pěkný, ale opravdu nechci sdílet stůl ani lože, ba ani sklep, s pavoukem, který má průměr asi 8 cm.
už tak je dost, že moc neometám rohy, protože je mi líto těch malých. u nás mají dost stodol a sklepů, kam se můžou schovat a jsou jen jejich.
My tady mame most, ktery je osvetleny a meni barvy-fialova, ruzova, modra, zelena..a nejsme jedini, komu se libi!
Citlivejsi povahy prominou.![]()

continuity my nemáme doma muchy, tak k čemu by byli užiteční nevim
Koukám, že mi unikla invaze černých velkých dupajících pavouků se svítícíma očima, nechcete někdo dát fotku?![]()
Koukám, že mi unikla invaze černých velkých dupajících pavouků se svítícíma očima, nechcete někdo dát fotku?![]()
tv ježiš tam bych nešla![]()
tv velice umělecké ![]()
tv Pavouci mi nevadí, ale ten barvy měnící most mě teda trochu vyděsil :-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články