Baklava mi přijde jako nepozivatelnej ulepenej cecek, měla jsem i domácí a tenhle typ sladkosti hrozne moc nerada.
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa
něco tak sladkýho jsem nebyla schopná pozřít ani když jsem ještě jedla sladký, uff
Nicméně, pod vlivem posledních příspěvků jsem si musela "uvařit" alespoň pohankovou kaši, do které jsem přidala hořkou čokoládu a pro lepší pocit ještě lžíci tvarohu - jakože protein
. Výborná byla.
Potrefenáhusa Po třech hodinách na lezecký stěně? Cokoli sladkýho ![]()
Sladký skoro nejím, jen pokud je moc zima nebo mám výrazný energetický výdej. A pak právě ten kousíček baklavy není k zahození, ale musí být dobrá, hodně ořechů a med.
paktofonika Tu mám, plus asi tři další druhy
zatím odolávám, ale už se vidím, jak jdu ochutnat, až dopiju merlot a začne mě honit noční mlsná....![]()
Merlot jsem si právě otevřela, dyk se tady s váma nedá jinak vydržet!
barbucha A nešlo to rovnou bez těch keců? ![]()
A já jsem si přišla stěžovat na sebe, že mám už dlouho chuť na earl grey a asi popátý jsem ho zapomněla hodit do košíku. Fakt už alzheimr tohle ![]()
Jako že votevřít si ho hned po ránu? No, i to je cesta ![]()
barbucha já mám raději veltlinske zelené. Na zdraví.
Skål! ![]()
Nejenom vši,opary,těhotenství,moli....ted' zas žrádlo a chlast,tady je všechno hrozně nakažlivý ![]()
Jiná Realita A ještě Chez Amis ve Spálené, u křižovattky s Lazarskou. A rovnou se tam naobědvat. Mňam!
rozarka chtělo by to nějaké příspěvky o výhře ve sportce :)
Baklava mi přijde jako nepozivatelnej ulepenej cecek, měla jsem i domácí a tenhle typ sladkosti hrozne moc nerada.
Brr, slovo "cecek"! ![]()
Jinak já mám většinou hodně ráda koncentrovaný požitky. Když sladkost, tak takový kousek super sladké, medem dokonale nasáklé a oříšky proložené baklavy je dokonalý... Když parfém, tak taky sytý, intenzivní, stačí poťupkat... není nutno se sestříkat a opakovat každou hodinu atd...
Vraj s posunom času môžeme spať o hodinu dlhšie.Preto som hore už od 4:50 ![]()
...já ještě dřív...![]()
![]()
domenica Ani som nevedela, že to má iný názov. Ja som teraz dostala takéto, tie tmavšie sa mi neušli, rezancová bola iba jedna. Tie rolky s kúskami pistacii sú takisto super. ![]()

pecka já jsem to taky nikdy nechápala, když někdo říkal, že spí o hodinu déle. Já teda ne a na nový čas se srovnávám týden.
Dneska ráno jsem dětem vynadala, že jsou vzhůru už v 5h30, že v tu hodinu normální lidi spí. Já tedy byla vzhůru v pět, ale to se nepočítá.
Kokoska Jo,s tím se tu nikdo nepochlubí. Hanba! ![]()
Vzbudila jsem se v sedm, stejně jako včera v osm, takže hodina navíc spánku se nekoná. Ale zůstat v posteli s knížkou, venku mlhavo, sychravo, nepravidelné bubnování dešťových kapek na parapet... tak to se taky počítá.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články