jeste nevim jiste, ale vecer mozna zalozim nove vlakno T-mobile - horsi nez Ceska posta![]()
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa Já peru džíny běžně tak na 40, ale sázela jsem hlavně na sušičku.
whiskas susicka s riflana neudela vubec nic. ani prani na 60. trochu se smrsknou a po obliknuti zas povoli, normalka.
jeste nevim jiste, ale vecer mozna zalozim nove vlakno T-mobile - horsi nez Ceska posta
mně se chtělo se ti minule zasmát, že máš radost z aktualizace iOS a jdeš si pro eSIM![]()
razorblade Ja bych nelhala. Delala jsem viza pro X lidi, sice do jine zeme, ale upozornovali nas, at radsi vyplnime i nezadouci informace (napr. problemova zeme narozeni nebo puvod exmanzela), nez lhat. Kdyz na to prijdou, tak te tam nemusi pustit uz nikdy. Drzim palce, at to vyjde. Urcite to musi byt uzasny zazitek.
Mutziputzi no... zase jsem se nechala napalit od muze, priznavam. ja byla jako vzdy skepticka.. ale on mi nakukal ze to rozhodne nebude problem![]()
viktorka_od splavu vyzkoušno za nás tedy![]()
Mutziputzi no tak nejak
ja uz jsem tuhle Hlavu22 s nima parkrat absolvovala-zakladni problem je chtit resit cokoliv u cisla, ze ktereho zrovna nevolas, dalsi uz se jen nabaluje. nakonec teda Lukáš na FB (myslim ze vsichni jsou lukas:-)) pochopil.. nevidano neslychano. ale stejne az pristi tyden a znovu na prodejnu. jen tu autorizovanou...
viktorka_od splavu Ja ti tam hned jeden prispevek pridam, ve stredu jsem s mistnim T-mobilem (globalni problem, asi :)) absolvovala jedno krasne frustrujici kolecko. A to jsem se jim prosim pokousela zaplatit!! ![]()
Slapla jsem do hovna, kdyby to nekomu udelalo radost![]()
Mutziputzi A to neznamena stesti, treba jako kdyz te posere ptak? ![]()
Setare Stesti snad leda v tom ze v teniskach na venceni![]()
Mutziputzi Ja tiež a blbě na tom je to, že nemám extra obuv na venčenie. Ale musím přiznat, že v Prahe až tak veľa hovien nieje. Predtým som musela po trávniku tancovať aby som do žiadneho nestúpila.
paktofonika .....v Prahe až tak veľa hovien nieje
To je tak hezká věta
Normálně se tu směju a to mi bylo spíš k pláči. Tak ti dík.
Slapla jsem do hovna ve sve vlastni loznici, jestli to nekomu udela radost! Pokud ne, tak to bylo den po hloubkovem mokrem cisteni kobercu. Pokud je to stale malo, neslapla jsem do nej pouze, ale udelala jsem par kroku, nez jsem si toho vsimla. Pokud chce nekdo vic, tak ma smulu, mela jsem pantofle.;-)
Karja
ja myslim ze to stačí
Karja Ted nam jeste prozrad, co to bylo za hovno a jak se ti dostalo do loznice?! ![]()
jeste nevim jiste, ale vecer mozna zalozim nove vlakno T-mobile - horsi nez Ceska posta
lepší by bylo zvolit univerzální název pro všechny operátory, to co poslední měsíc zažívám s O2 bych nikomu nevěřila
Kammila tjo já 90 % času mám nějaký firemní tarif a tyhle zážitky jen velmi okrajově - vždycky to ale stojí za to
muž mě ještě dorazil, když prohlásil že si za to můžu sama, protože mám neobvyklé požadavky, že mám po nich chtít to co umějí, a ne to co neumějí:-D tak teda jo, jsem zvědavá a ještě to nekončí![]()
https://www.parfumanie.cz/forum/detail/tlacharna:c7/t2928.htm
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články