Mutziputzi paktofonika Aha, mě to trochu překvapilo, no.
Stěžovací vlákno
Mutziputzi A to už je do třetice, nebo jsi pak ještě v očekávání
. Pardon, nesměju se doopravdy, to nase*e. ![]()
whiskas Byt v ocekavani by bylo to treti!![]()
Mutziputzi
tak bacha
.
Dneska jsem si na ulici v rámci venčení vyfotila espézetku obrovskýho stavebního jeřábu, kterej se zafixoval k práci tak pět centimetrů za zadkem mýho auta (kdybych později třeba zjistila nějakou tu újmu nebo tak...) - no a ten hajzlík z kabiny jeřábu si mě v pikosekundě vyfotil taky, i s Ronďou! Hrozný tohlencto! ![]()
Stěžuji si, že už mě týden bolí nárt. Blbě jsem došlápla a nějak divně se mi podvrkla noha. Otok už není, ale při došlapu to pořád cítím a na dotek je to místo doteď dost bolavé. Taková blbost, ani jsem neměla podpatky. Děsí mě představa, že to nepřejde a budu to muset nějak řešit.
Gatita pokud se to lepsi, namazala bych kostihojem a setrila. Ony natazene slachy muzou povolivat dost dlouho, tyden jeste nemusi nic znamenat.
Stezuji si, ze pritel byl vcera v Rockfordu za kamaradem a cely vecer mi posilal tajuplne esemesky o "prekvapeni", ktere pro me ma. Nacez se doma objevil ve tri rano s terariem, ve kterem byli krabi. Takovi ti mali.
Takze moje dilema s domacim mazlickem se necekane vyresilo
Jsem hrdou majitelkou peti krabu!
Co s nimi budu proboha delat!? Nic o nich nevim, a kdyz jsem rano zacala googlovat nejake informace, tak me to akorat namichlo. Pry potrebuji zahrivaci lampu a zvlhcovac vzduchu, a ja nevim, co vsechno! Nic z toho samozrejme nemame. Krabi dorazili, pravda, se sackem jidla a s lahvickou roztoku, ktery se jim musi davat do vody, takze aspon tak. Ale ja jsem cely den v praci, do pet shopu se dostanu kdovi kdy, co kdyz mi to doma nastydne!?
No, prekvapeni se priteli fakt vydarilo! Cekala jsem vsechno mozne, ale krabi me opravdu nenapadli!!
MP Marge prepac, ale ![]()
No, a ted me jeste dodatecne nas... clanek pro nove a nezkusene chovatele krabu, kde autorka pise, ze mam kraby bedlive pozorovat, jestli nevypadaji "malatne a znudene".
Jak mam doprdele poznat, jestli se neco, co travi vetsinu dne zavrtane v pisku a nic to nedela, nahodou u me nenudi!?
Vůbec nebudu psát, jaký zvíře mi krab připomíná
Kolika se ti vaši dožívají?
MP Marge Já se přiznám, že když vidím delší příspěvek od vás, tak už se o vás tak trochu bojím, krabí pohroma je ale fakt
.
dynda Prosim vas, copak ja vim!? ![]()
Pri mem stesti urcite aspon patnacti let ![]()
MP Marge Já se přiznám, že když vidím delší příspěvek od vás, tak už se o vás tak trochu bojím, krabí pohroma je ale fakt
.
Je to rozhodne zabavnejsi stiznost, nez ta, kterou jsem chtela psat puvodne, coz byla ta, ze priteli nakonec prece jen diagnostikovali schizofrenii ![]()
MP Marge
Těším se na seriál o závavném programu pro kraby! (Například “přikryjem je krabicí”?)
PS: máme krevety![]()
MP Marge
Vůbec nebudu psát, jaký zvíře mi krab připomíná
Kolika se ti vaši dožívají?
Jezisikriste, pry pokud je o ne dobre pecovano, tak az dvaceti let ![]()
No, a ted me jeste dodatecne nas... clanek pro nove a nezkusene chovatele krabu, kde autorka pise, ze mam kraby bedlive pozorovat, jestli nevypadaji "malatne a znudene".
Jak mam doprdele poznat, jestli se neco, co travi vetsinu dne zavrtane v pisku a nic to nedela, nahodou u me nenudi!?
Pardon, nechcem sa smiat cudziemu nestastiu ale ste ma dostali ![]()
MP Marge
Těším se na seriál o závavném programu pro kraby! (Například “přikryjem je krabicí”?)
Ja se bojim, ze mi chcipnou, a ze ze serialu bude tragedie ![]()
Jeden mi rano lezl po dlani. Dobra zprava je, ze znudeny mi nepripadal.
Ja bych radsi ty krevety, ty urcite nemaji takove pozadavky
Nebo je taky mate hlidat, aby se nenudily!?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články