Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 10:31

Mutziputzi paktofonika  Aha, mě to trochu překvapilo, no.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 11:53

Mutziputzi A to už je do třetice, nebo jsi pak ještě v očekávání . Pardon, nesměju se doopravdy, to nase*e. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 11:57

whiskas Byt v ocekavani by bylo to treti!

Online Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 12:05
Reakce na Mutziputzi:

whiskas Byt v ocekavani by bylo to treti!

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 12:17

Mutziputzi  tak bacha .

Offline RoSa
10152 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 13:42

Dneska jsem si na ulici v rámci venčení vyfotila espézetku obrovskýho stavebního jeřábu, kterej se zafixoval k práci tak pět centimetrů za zadkem mýho auta (kdybych později třeba zjistila nějakou tu újmu nebo tak...) - no a ten hajzlík z kabiny jeřábu si mě v pikosekundě vyfotil taky, i s Ronďou! Hrozný tohlencto!

Offline Miru
16768 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 13:48

RoSa 

Bodejť by si nefotil takovou výstavní šťabajznu s krásným psem!

Ber to jako kompliment

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 15:28

Stěžuji si, že už mě týden bolí nárt. Blbě jsem došlápla a nějak divně se mi podvrkla noha. Otok už není, ale při došlapu to pořád cítím a na dotek je to místo doteď dost bolavé. Taková blbost, ani jsem neměla podpatky. Děsí mě představa, že to nepřejde a budu to muset nějak řešit. 

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 15:56

Gatita pokud se to lepsi, namazala bych kostihojem a setrila. Ony natazene slachy muzou povolivat dost dlouho, tyden jeste nemusi nic znamenat.

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 16:24

Stezuji si, ze pritel byl vcera v Rockfordu za kamaradem a cely vecer mi posilal tajuplne esemesky o "prekvapeni", ktere pro me ma. Nacez se doma objevil ve tri rano s terariem, ve kterem byli krabi. Takovi ti mali.

Takze moje dilema s domacim mazlickem se necekane vyresilo  Jsem hrdou majitelkou peti krabu!

Co s nimi budu proboha delat!? Nic o nich nevim, a kdyz jsem rano zacala googlovat nejake informace, tak me to akorat namichlo. Pry potrebuji zahrivaci lampu a zvlhcovac vzduchu, a ja nevim, co vsechno! Nic z toho samozrejme nemame. Krabi dorazili, pravda, se sackem jidla a s lahvickou roztoku, ktery se jim musi davat do vody, takze aspon tak. Ale ja jsem cely den v praci, do pet shopu se dostanu kdovi kdy, co kdyz mi to doma nastydne!?

No, prekvapeni se priteli fakt vydarilo! Cekala jsem vsechno mozne, ale krabi me opravdu nenapadli!!

Offline Janulik03
20241 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 16:37

MP Marge prepac, ale 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 16:41
Reakce na Janulik03:

MP Marge prepac, ale 

​No, a ted me jeste dodatecne nas... clanek pro nove a nezkusene chovatele krabu, kde autorka pise, ze  mam kraby bedlive pozorovat, jestli nevypadaji "malatne a znudene". 

Jak mam doprdele poznat, jestli se neco, co travi vetsinu dne zavrtane v pisku a nic to nedela, nahodou u me nenudi!? 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 16:42

MP Marge 

Vůbec nebudu psát, jaký zvíře mi krab připomíná  Kolika se ti vaši dožívají? 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 16:43

MP Marge Já se přiznám, že když vidím delší příspěvek od vás, tak už se o vás tak trochu bojím, krabí pohroma je ale fakt .

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 16:44

dynda Prosim vas, copak ja vim!? 

Pri mem stesti urcite aspon patnacti let 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 16:45
Reakce na Zina:

MP Marge Já se přiznám, že když vidím delší příspěvek od vás, tak už se o vás tak trochu bojím, krabí pohroma je ale fakt .

​Je to rozhodne zabavnejsi stiznost, nez ta, kterou jsem chtela psat puvodne, coz byla ta, ze priteli nakonec prece jen diagnostikovali schizofrenii 

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 16:45

MP Marge  Těším se na seriál o závavném programu pro kraby! (Například “přikryjem je krabicí”?)

PS: máme krevety

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 16:47
Reakce na dynda:

MP Marge 

Vůbec nebudu psát, jaký zvíře mi krab připomíná  Kolika se ti vaši dožívají? 

​Jezisikriste, pry pokud je o ne dobre pecovano, tak az dvaceti let 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 16:48
Reakce na MP Marge:

​No, a ted me jeste dodatecne nas... clanek pro nove a nezkusene chovatele krabu, kde autorka pise, ze  mam kraby bedlive pozorovat, jestli nevypadaji "malatne a znudene". 

Jak mam doprdele poznat, jestli se neco, co travi vetsinu dne zavrtane v pisku a nic to nedela, nahodou u me nenudi!? 

​Pardon,  nechcem sa smiat cudziemu nestastiu ale ste ma dostali 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2018 16:51
Reakce na Sweet Potato:

MP Marge  Těším se na seriál o závavném programu pro kraby! (Například “přikryjem je krabicí”?)

PS: máme krevety

​Ja se bojim, ze mi chcipnou, a ze ze serialu bude tragedie 

Jeden mi rano lezl po dlani. Dobra zprava je, ze znudeny mi nepripadal. 

Ja bych radsi ty krevety, ty urcite nemaji takove pozadavky  Nebo je taky mate hlidat, aby se nenudily!?