Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Sweet Potato
40296 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 15:53

Pinot Noir Tak chlapečkovi držím palce, aby se v něm malý přírodovědec radši nikdy neprobudil. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 15:53

Pinot Noir 

Ale zase motýl odletí ne? Krab, to je na 20 let!

Offline andulka01
12837 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 15:55

Pinot Noir tak jo :-)

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 15:56

andulka01 Pinot Noir Vloni v létě mi bylo divné, proč se do nám chalupy stěhují ploštice a pak jsem našla hotýlek Zbudovalo ho dítě, které zvířata moc nemusí, ale jak jde o brouky, pavouky, žížaly a jinou havěť, tak se nemůže udržet.

Online Karja
44661 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 15:57

Pinot Noir Hahaha, už to vidim, jak mladej přitáhne žížalu ve sklenici a ty než tuhle havět, půjdeš do petshopu rovnou pro leguána.:-D

Online Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 16:02

Karja Tak ten je ale hezkej 

Online Karja
44661 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 16:07

Pinot Noir No právě, že havěť vyměníš radši za něco pořádnýho, hlavně když to bude pěkný a nebude to havěť!

Online Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 16:11

Karja Akorát, že některý "pořádný" se živí strašnou havětí  Známej má krásný chameleony, ale když jsem viděla, co to žere... 

Offline Tak Betty
6134 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 16:29

Já jako totální odpůrce zvířat v bytě, jsem dětem přistoupila postupně na křečka, morce, andulku, psa. A všechny ty žížaly a jinou havěť.

Offline rozarka
4211 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 16:55

Lamicka Zvíře,které má víc než 4 nohy,případně nemá žádnou, NENÍ zvíře 

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 17:08
Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 19:01
Reakce na Garfie:

MP Marge Potěší tě, když napíšu, že moje dítě vyhrálo v tombole strašilky?  Už jsem to tu myslím psala....málem jsem dostala infarkt, ale nakonec jsou Ishikawa a Morioka (tak se jmenují) oblíbenými členy domácnosti....

S přítelem je mi to líto. Ale za studií na praxi jsem vyšetřovala jednoho schizofrenika a musím říct-i zpětně, že to byl jeden z nejzajímavějších a nejinteligentnějších chlapů, se kterým jsem se kdy setkala. 

​Strasilky me potesily  Mne se taky libi, ale nikdy me nanapadlo si je poridit domu, protoze nesplnovaly muj pozadavek na domaciho mazlicka, ktereho kontakt se mnou tesi... No a ted mam kraby, kterym jsem, myslim, taky docela ukradena 

A s tim schizofrenikem - to me neprekvapuje, ja jsem takovych uz taky par potkala. Verejnost ma bohuzel casto uplne zkreslene predstavy, co takove dusevni onemocneni vlastne obnasi. Je to taky jeden z duvodu, proc je z toho pritel takovej smutnej. Ma strach, ze ho lide budou posuzovat na zaklade jeho diagnozy a ne jako cloveka -  a co tak kolem sebe vidim, ma strach plnym pravem 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 09. listopadu 2018 19:56

Moja 3-rocna neter mi minuly vikend oznamila,ze maju doma zvieratko.Dost ma to prekvapilo.Ale este viac `Natalka`- cierna chlpata husenica,ktoru aj chodia `vencit`,a fakt, ze ju detom ulovila moja sestra  Ale tak niet sa co cudovat,ked bola sestra mala,mali sme vzdy v izbe flasky s motylami,husenicami,chrobakmi,...tych vystriedali laboratorna mys a skrecky.Vzdy som sa cudovala,ze jej to nasi toleruju,no psa nam nedovolili nikdy.

Teda az teraz,ked si `adoptovali` Lily a nechcu mi ju vratit 

Offline viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 10. listopadu 2018 10:42

pecka ja mam prave pocit, resp. u me to tak bylo urcite, ze jsem domu tahala kdeco, co rodice jakztakz tolerovali, protoze to mohlo zustat zavreny na balkone apod, ale ve skutecnosti jsem chtela toho pejska. mit ho, na sneky, jesterky, mysi, krecky, potkany.. ani nevzdechnu

Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 10. listopadu 2018 12:09

Luna rozarka Cooo?! Africký šneci jsou nejvíc v pohodě! Teda to rozmnožování může bejt taky problém... hlavně jste mě tu vyděsily, že kdyby se šnek nudil, může se rozmnožit sám se sebou. Asi tomu ale nevěřím 

Online Potrefenáhusa
38841 příspěvků moje polička 10. listopadu 2018 12:15

chov šneků doporucuju ještě doplnit chovem vodních želv, určitě by i krabíci došli užitku!!! MP Marge 

Offline Kokoska
34899 příspěvků moje polička 10. listopadu 2018 12:19

Aranel proč ne? Jsou to hermafroditi, ne? Jedna kolegyně má takové potvory v kanclu, prý jsou sice lepší dva (asi aby se nenudili), ale jeden si taky vystačí. Všichni ji milovali, když odjela na dovolenou a šneci vyvrhli vajíčka, která se musela zničit.

Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 10. listopadu 2018 12:28

Kokoska Hermafroditi jo, ale to znamená, že se musejí potkat dva a dohodnou se, kdo bude kdo. Samosprašný doufám nejsou.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. listopadu 2018 14:19
Reakce na Aranel:

Kokoska Hermafroditi jo, ale to znamená, že se musejí potkat dva a dohodnou se, kdo bude kdo. Samosprašný doufám nejsou.

tohle podání biologie mě hrozně rozesmálo, takhle by se mohla učit na škole, to by si každý zapamatoval 

Offline Kokoska
34899 příspěvků moje polička 10. listopadu 2018 14:49

Aranel šneci  ne, to je fakt, to jsem zmotala.