Mutziputzi Vždyť jste tu nedávno nějaké vagabondy postovala jako že dobré - nebo si to pletu?
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa Ja by som povedala, že ešte Gino rossi sú v tejto kategórii celkom fajn, ale napríklad poltopánkam trvalo pol roka v krabici než trochu zmäkli. Na jar som ich nosila a boli dosť tvrdé, vytiahla som ich na jeseň a papuče. Vagabondy obujem a hneď papuče. Sandále a baleríny od nich nemám takže to neviem posúdiť. Preto trochu váham s tými martenami, predsa len nie sú najlacnejšie a väčšina tvrdí, že žerú nohy alebo majú iné ale...
Kokoska JJ, model Whitney.
paktofonika Musely dozrát![]()
paktofonika zas když to vydržíš, budeš je mít spoustu let (ty marteny)
a třeba máš jiný nohy, tak tě tak žrát nebudou
Sweet Potato Ale fakt, to isté mi potvrdila aj moora ![]()
Kokoska jo, typove bych rada podobny, ale nejsou dobry
Potrefenáhusa Ja som ich skúšala v obchode a zdalo sa mi to fajn, nič ma nikde netlačilo, sústredila som sa hlavne na zadnú časť pri päte, tam to asi môže robiť neplechu. Prinajhoršom by sa možno dali rozklepať u obuvníka. Už s nimi proste nebudem otravovať a kúpim ich :D
paktofonika mně strašně žere to zakončení boty do lejtka
a pak, to teda o něco snesitelnějc, nad patou ohyb boty
paktofonika kup, chceš je už dlouho a jsou to boty, který z módy jen tak nevyjdou
paktofonika Nežerou! S čím bych si teď dělala starostí spíš, jsou ty fejky/nedodělky, co tu šíří Spartoo a e-obuv :-/.
paktofonika Asi je musím taky zkusit. Mně se obvykle stává přesný opak. Přes sezónu dobré, a po zimě/létě je z nich model pro Čachtickou paní.
Zina to mi teda přijde hodně zajímavý a skoro bych se bála si je tady takhle koupit
Zina A z oficiálnej stránky si už objednávala? A kde ich v Prahe okrem bežných obuví ako Destroy alebo Office nájdem?
paktofonika Aminy jsem nedavno koupila perka, uzke byly chvilku nez jsem je rozslapla a ted jsou jak papuce.
A cislo 38 teda neni zadna tlapa, si vyprosuju!![]()
paktofonika objednej ted se slevou z allsole.com. Nejsou to zadny nedodelky a diky cenam v GBP a slevovym kodum vychazeji nejlip. Jen musis vedet velikost. Nebo pak freshlabels.
Luna No tak vieš, ja mám chodidlo iba pod nohou či ako to bolo ![]()
711990 Vo fresh som bola omrknúť batoh
, tam tá cena nieje úplne priaznivá, rovnako ako vo footshope alebo queens. Pozriem allsole. Ďakujem.
paktofonika Z ofiko shopu mi je objednávala ségra (dárek), a ty byly všechny v pořádku, akorát je to fakt pakárna s jejich číslováním, mám od nich čtvery boty ve třech různých číslech. Pak jsem si je objednala ze spartoo, ty šly zpátky kvůli papundeklu v podrážce, skončilo to tím, že jsem si je koupila během návštěvy Londýna.
Kamennej shop by měl být ve Verdunské na Pze 6, ale nějak se mi tam nedařilo dovolat a nakonec jsem se dřív dostala na ten Camden. Každopádně chtěl někdo z Pražáků tu Verdunskou prozkoumat a podat referát, byla bych mu vděčná.
Zina Co te zajima? Chodim skoro denne kolem, muzu se tam stavit. Pani majitelka vypada jako odbornice, jine boty myslim nenosi. Mne teda Marteny nechavaji chladnou, ale do vylohy obcas ze zvedavosti mrknu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.