No ještě mi přečuhuje takový to roztřepený na konci ![]()
Stěžovací vlákno
711990 Pokud je holčička celá velká (a jsou tam takové, i sledované na endokrinologii třeba), je velká noha logická. Ale některé ty jednačtyřicítky jsou i menší než dcera, která má 150 jen tak tak. A ani rodiče nemají obří.
Samantha jasněže je to možný..a mrzutý to je.
Co mrzutý... k nasrání ![]()
Sweet Potato Můj tajný tip je (a konspirační teorie
), že ploutve číslo 41 u teenagerek jsou způsobeny tou spoustou hormonů v kuřecím mase.. ![]()
A špičatejma botama to není, vždyť nosí všechny pořád kecky!
Jo a ještě mě napadá: že by normální náhled na velikost nohy značil (už konečně) dospělost? Manželova dcera nosí boty č.41 a víc (skoro stejnou jako manžel) a posledně mi tvrdila, že ona má přece 39..! Tak jestli už nám nedospěla.. ![]()
Pavlena my uz tak 5 let doma nejime kurata, pokud to nejsou ty z domacich chovu a dceri je taky neminime davat, prave diky hormonum. Ja prave zacala menstruovat hodne brzo, tak treba se to u ni podari oddalit
rasaNori No já to myslela trochu jako vtip, ale možná na tom něco bude. Spíš bych si ale myslela, že to bude mít souvislost s nadměrným růstem, ne ani tak s uspíšením menstruace. To by fungovalo přesně naopak, jak už kdosi psal, s nástupem menstruace se růst zastavuje, takže kdyby ji dnešní holky měly výrazně dřív než naše generace, byly by naopak malé včetně noh.. ![]()
Pavlena to psala neco tusim Grossularia, ze uz male deti jsou tezsi a maji tu nohu vic rozplaclou diky te vyssi vaze, nez na kterou je klenba stavena. ale nevim no, ja mam deti drobne a jak to vidim budou spis resit problem Bramborciny dcery nez ploutev.
Pavlena No říká se to, ale fakt doufám, že je to jen konspirační teorie.
continuity Rozpláclé klenbě u tlouštíků věřím, ale to není případ ani jedné z těch holčiček, co vídám.
mně třeba přijde zajímavá ta teorie, že jsou větší boty pohodlnější, já třeba ve větších botách nemůžu chodit, vyzouvaj se mi a noha mi v nich kloktá, nevim, co by na tom mělo bejt pohodlný?
Potrefenáhusa Tak kdybych musela volit mezi menší a větší, volím větší jako menší zlo.
Potrefenáhusa No to může souviset i se šířkou, pokud máš širokou nohu, tak ti větší bota vyhovuje, úzká ti kolikrát vypadává i z dobré na délku.
Sweet Potato ja ty kurata taky radsi moc neresim. protoze doma to jeste teoreticky uhlidam, ale dost vareneho jidla sporadaji ve skole a tam pochybuju, ze se nekdo zabyva puvodem masa.
Prosimvás už mi někdo vysvětlete, co znamená "mít chodidlo pod nohou".
Sweet Potato to jo, to je jasný, ale jak třeba mutzi psala, že má stejný nohy jako před dvaceti lety a nosí větší boty, protože je to pohodlnější, tak to předtim nosila malý?
Garfie já mám spíš širokou nohu, ale nosim 38 asi od 7. třídy, v 39 nemůžu chodit!!!
Potrefenáhusa ja konkretne to mam tak, ze do 39 se narvu, par dni tlaci, pak dobry, 40 rychlejs dobry, ale pokud maj uzkou spicku, vezmu si klido 41, driv bych to neudelala, pac krasna etericka vila proste 41 nenosi, ted je mi to u pr*ele![]()
Mutziputzi no já mám skoro všechny prsty stejně dlouhý (když to přeženu), špičatý boty vůbec nemůžu mít :-)))
continuity no hlavne nevim co bys chtela resit, hospodarska zvirata krmena hormony muze byt problem tak v USA, u nas se to rozhodne nepraktikuje. jeste tak nizke davky atb.
Potrefenáhusa vopička![]()
viktorka_od splavu u nás stačej ty z vody
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.