Zina já sem v tý Verdunský byla kdysi, výběr omezenej, fakt proti Camdenu hadr, ale ten základ měli. Teď sem na ně koukala na netu a recenze takový nijaký, ale tak asi se tam zajdu kouknout, akorát se tam hned tak nedostanu..
Stěžovací vlákno
Zina A z oficiálnej stránky si už objednávala? A kde ich v Prahe okrem bežných obuví ako Destroy alebo Office nájdem?
Ve Spálený ulici mají obchod.
coralline Ja by som im to tam nechala keby mi to odmietli vydať hneď.
To já nejradši taky. Jenže to byl dárek a shánět přesně stejnou věc někde jinde by byla zas jenom další komplikace pro mě. Takže dnes učiněn druhý pokus. Objednávka nalezena. Požádala jsem o tašku, protože do mojí nákupní se ta krabice nevešla. No nenašli dost velkou tašku
Nakonec mi to aspoň převázali, aby se ta krabice dala nést. Jedná se o velký obchod s elektronikou a zas táááák strašně veliká ta krabice nebyla. Člověk by čekal, že na to jsou vybavený ![]()
Třeba já, jak mi to chodidlo končí pod nohou, nosím téměř všechny zavazovací boty většinu života vlastně velký. A je to v pohodě, tím dotažením tkaniček zajistím, že noha neujíždí do špičky. V podstatě neznám něco jako rozšlápnout boty nebo bota tlačí, bota dře, já mám místa dost. Horší jsou sandále a lodičky, tam je fakt problém.
Před několika stránkami se tu nabízely pidilodičky? Dokázala bys přeměřit stélku? A co je to za značku? Mám u některých i tu 35 velkou... Děkuju za nabídku.
dynda Kamaradka si na male lodicky nemuze nynachvalit Rumunsko, ale pro beznou shanku bot to asi bude ponekud neprakticke... :/
barbucha hele já mám pocit, ze ten obchod ve Spálený není už asi tak 5 let... :-(
Potrefenáhusa barbucha Jo, když jsem před 14 dní procházela kolem, tak jsem na něj nenarazila.
dynda aj ja mám jedny, čierne, elegantné, č.35, som myslela, že sa do nich vtrepem a ono nič.
Tak holky rostou tak dlouho, dokud nezacnou menstruovat...
Tak to určitě ne. Tělesný růst se zastavuje u dívek většinou 4 až 6 let po první menstruaci, ta může přijít už v deseti letech...
paktofonika a ktery marteny chces? Emmeline trvaly tyden rozchodit, pak cajk ted papuce. Klasicky teda dele.... u techbyl problem trochu s patou, Em zas malicko nahore u lejtka a v ohybu pri chuzi nad nartem, ale jak rikam, ted uz pohoda. Jsou super, nic jinyho nenosim, ani jsem nevybalila zatim zimni boty ehm.
luciole Já teda od 15/16 měřím stejně
Mutziputzi já už od driv, tak od 7.,8. tridy? A merim teda úplně stejně jako moje mama, i když tatínka mi vybrala vysokyho
Potrefenáhusa Možná jo, no rozhodně jsem nerostla ještě 4-6 let po první menstruaci, to by byla tragédie!![]()
V pondeli nastupuju na operaci a vcera na me neco skocilo... bylo to, jak kdyz me poleje - teplota, skrabani vkrku, palici oci. Ted jsem se vzbudila s bolesti v krku, rymou a zahlenenejma pruduskama
a pres vikend to nemuzu vylezet, protoze mam sluzbu a budu zas litat po vsech certech (hlavne venku). Tak se ted desim, ze me v pondeli poslou zpatky a daj mi termin zas az za rok![]()
ad lodičky SZ
razorblade To tě lituju, Céčkem se nafutruj!
Mutziputzi ho mam s sebou rozpusteny v lahvi v aute. To dneska bude tour de benzinky, protoze kdyz jsem nemocna, cvrkam jak koroptev :D
razorblade Já jsem taky nachcípaná, to nesnášim, si s tim ucpanym nosem a nakřáplym hlasem si připadam jak retardovaná
luciole no, neprestane rust ze dne na den, ale dalsi 4 roky to fakt neni;) ja jsem od tech 12 let nevyrostla uz ani o cm.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.