paktofonika No ja jsem nedavno prodelala mensi sok po zjisteni, ze se ve skladu nekterych techto kosmetickych e-shopu netridi odpad. ![]()
Stěžovací vlákno
Spominal muz ze raz viezol tovar z ciech do nemecka. Tam to vylozili , vonku na to nalepili stitky, nalozili naspat a viezol to do BA. Po vylozeni zistil, ze viezol nove schody do obchodneho domu, asi akoze vyrobene v nemecku. Tolko k preprave.,,.,,
Sweet Potato Na stránke sa síce píše, že je možné vyzdvihnutie na predajni ale v pokladni som nikde túto možnosť nenašla. Každopádne rozdiel je asi ten ,že by som si proste tú giga krabicu vyzdvihla na predajni. No a štetce som chcela kúpiť priamo v predajni ale zrovna tieto majú len online.
MP Marge potlapkavam, me vcera nekdo na parkaci ojel uplne nove auto (naraznik) a taky nevim kdo a kdy. Jak rika muz, tentokrat vedu ja:( (posledne nove auto odrel on jako prvni:D )
Dekuju.
No, holt si letos k Vanocum nadelime opravu auta...
Luna jestli myslis v brne, tak to by byla hola zbytecnost
paktofonika V Douglasu zkušenost nemám, ale v jiných obchodech při vyzvedávání zboží tak třeskutě zabalené nebývá. Ale pokud to v D. nejde, tak holt nejde.
slniecko Tie rozpustné používa Lush, minule som sa s tým hrala, je to asi celulóza alebo čo. Mne prišiel balíček z bio eko neviemčo nedávno a bol zabalený do krabičky od dolce gusto kapslí a vyplnený starým novinovým papierom. Viem, je naivné si myslieť, že bude veľký renovovaný eshop recyklovať krabice, ale aspoň trochu posnažiť sa niečo zmeniť by mohli. Sťažnosť som napísala minule aj Notino a aj teraz ju pošlem DOuglas, ale vzhľadom k tomu, aké odpovede dávajú svojim zákazníkom na fb stránke v sekcii recenzie, vidím to bledo.
Sweet Potato Už som to našla, na predajnu sa dajú objednať len niektoré produkty ![]()
viktorka_od splavu V Brnisku se netridi?
ja na lonte tridim, mam uz i vycviceny decka.![]()
Potrefenáhusa Teoreticky dá. Jenže zákazník, kterému přijde něco poškozeného, se ozývá mnohem hlasitěji než ten, kdo se podivuje nad posíláním vzduchu. Takže takhle to má obchod jistější.
Luna Třídí, ale podle mých (asi půlroku starých) informací to vzhledem k poklesu poptávky zpracovatelů plastů končí ve stejném komíně, no
.
paktofonika mne prijde fajn, kdyz je krabice vycpana treba papirem ze skartovacky-i kdyz je z toho binec.
Pviktorka_od splavu Ja jsem to taky slysela, ale nak jsem tomu nechtela verit. Ale ted jak vidim realitu, uz nemam zadne naivni predstavy. A vubec: Stezovaci vlakno! Mam existencni krizi, vsichni jsou mladsi a jedna hola mi tam rika MAMI!!!!![]()
Prej je to vtipny.
Luna tak vona se prej stejně většina plastů nedá recyklovat, ty barevný prej vůbec ne. Taky jsem si myslela, že se to nějak zužitkovává, ale většina se prej pálí. A to ani nevim, jak je to v místech, který nemaj spalovnu.
A když jsem byla teď v tý Itálii, tak tam měli ve všech sámoškách (kde jsem byla) tašky a pytlíky jenom takový ty rozložitelný (ted nevim, jestli je to nějak ze škrobu), tak u nás to třeba půjde časem taky, v pár obchodech už jsem to viděla. A taky na mě teď někde vyskočilo, že snad déemko na slovensku začalo prodávat vlastní produkty do donesených nádob, tak se to fakt zlepšuje)
Luna tak ji jednu strihni
vono ju to este rano prende![]()
(myslim ze pokud to vyleti kominem-ideal. skladkovat peclive vyridenej bordel nepovazuju za nic pozitivniho)
Potrefenáhusa Ony ty rozložitelný plasty ale taky dokážou pořádně naštvat :-) V jednom takovým pytlíku jsem měla cosi uložené a nechtěj vidět ten binec, když jsem se to po roce pokusila vytáhnout
A muž si jakýmsi rozložitelným pytlem přikryl gril nebo něco takového, už přesně nevím....hahaha.
Ale nejsem si úplně jistá, jestli je to lepší cesta, je to sice "rozložitelné" tak nějak vizuálně, ale nějaké částice se asi musí dostávat do půdy, vody a tak?
Garfie von je to podle mě ale nějakej škrob, ale detaily mi jsou utajený. No jako blbý, když do toho člověk doma háže odpadky a má tam něco mokřejšího, co nevyhodí uplně hned...taky znám ![]()
Garfie já znám ještě ten rejžovo-bambusovej nebo jakej plast od Beco (psí misky, různý hračky a dělaj i ty rozložitelný pytlíky na bobky) a ta miska se prej taky rozloží do pár let, plastovýho v tom neni nic, je to nějaký rozšmelcovaný vlákno, jde to mejt v myčce a kdybych to neznala, dám snad ruku do ohně za to, že je to umělá hmota
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.