Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 22:01

viktorka_od splavu Ja som si rok nevšimla, že ho nemám takže ho asi tiež nepotrebujem :D

RoSa No ja som to bližšie neskúmala

Online Karja
44692 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 22:02

brrr Ja mam hondu city nebo co to je (jeste rikam doma, chci neco s velkym kufrem, no a samozrejme, kufr je sice velkej, ale takovej ten nizkej dlouhej, bezvadne se do toho dava kocar:-D:-D). No a taky to nema zadni sterac, pripadam si rano se sterkou v ruce jako dement:-D.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 23:18

viktorka_od splavu Mam fabii z 2001, rozhodne neni hola (vyhrivane predni sedacky, klima, vsechna ctyri okenka elektricka...). Je v sedanu a ne, zadni sterac nema. Ma vyhrivane zadni zadni okno a docela to funguje, suchy je celkem rychle, za jizdy to problem neni.

Offline 0zero7
11892 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 23:35

Stezuju si, ze nevim, kam presne jsem uklidila zimni boty, jestli do satniku nahoru (kam se blbe dostava) nebo nekam jinam.... jako Emmiline super, ale hodily by se i rezavy perka na prostridani. Se mi tak nechce to hledat, ufff

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 00:16

Solathis já mám pocit, že naše fabie je taky 2001, a stěrač má 

já si neumím představit auto bez něho, i kdyby to sklo mělo protisklon, hlavně na podzim v mlhách. ono vyhřívání je moc pěkný, ale když na okno nestříká voda, ale kapky špíny, tak vyhřívání naopka pomáhá, aby to všecko pěkně uschlo do neprostupné vrstvy.

zadní okno sice člověk nepotřebuje, ale já ho stejně používám, i když mám zadní kameru. párkrát jsem jela bez něj, protože jsem měla vzadu obří chladicí box, a to je hrozně nepříjemný!

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 00:33

Jiná Realita Ja myslim, ze v tom byl nejakej trik, jak ten sterac dostat. Ale auto bylo puvodne pro nizsi skodovackej management, pak ho koupila babicka, kdyz se znova ucila ridit (tehdy jeste ve skodovce pracovala) no a pak jsem ho odkoupila ja (velmi vyhodne teda, pulku jsem navic dostala jako darek k 18. narozeninam). No a nas to asi nikdy nenapadlo resit. Nemam pocit, ze by se mi nejak vyrazne zanaselo, cca 1x za zimu ho umyju na benzince a 1x-2x do roka mycka (vzhledem k tomu, kde jezdim, to stejne sbycejne neni do druhyho dne poznat). Octavia ze stejnyho roku ale sterac vzadu ma, tu mela mama.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 00:56

Solathis možná s tím souvisí, že ta fabie má i automat :D asi nějaká ultra osobně na míru ušitá výbava.

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 01:04
Reakce na eless:

MP Marge my sme mali jazdene stare auto s prasklinou ktora bola niecim osetrena a jazdili sme s tym 4 roky. potom sme auto aj s prasklinou posunili dalej a vraj to osetrenie furt drzi a prasklina sa nerozsiruje. ale vazne netusim co za zazrak na to dali

​pryskyřici

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 07:05

Jiná Realita Taky nemám zadní stěrač (mám stejné auto jako paktofonika ) a taky jsem si říkala, jak s tím budu v zimě jezdit, ale pak jsem zjistila, že se to sklo se u sedanu nezaprská. To se s pětidveřákem vůbec nedá srovnat.

Když je sníh, zapnu vyhřívání a než ometu zbytek auta, tak to zadní okno rozmrzne, jen setřu sníh a hotovo.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 07:14

Volvo S40 co jsem měla cca před 10 lety taky nemělo zadní stěrač, vůbec nebyl potřeba.

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 07:57

Jiná Realita a ta  fabie je sedan? On už se teď nevyrábí (dlouho), ale zadní stěrač v jeho případě byla nadstandartní výbava, z jejich hlediska tam nebyl potřeba. Na krátkou a kombi se montoval běžně.

Offline rasaNori
8835 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 08:03

Nikdy jsme nemeli sedan, vzdy kombika a proto je pro me neexistence zadniho sterace fakt nepredstavitelna:) v tranzitu mi chybi zadni kamera, tenkrat jsme brali mezi poslednima skladovkama, nemohli jsme si vybrat vybavu moc. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 11:37

Ounz aha! je to krátká verze.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 15:25

Jiná Realita Tak v tom je ten trik, ja mam tu sedanku, tedy se zadkem jak z klasicke octavie

Offline Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 16:51

A jéje, začíná sezóna biatlonu 

Offline viktorka_od splavu
49350 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 16:52

Pinot Noir uz?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 17:00

Pinot Noir manželé Koukalovi už mi začínali chybět!

Online Karja
44692 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 17:42

Pinot Noir Nene, ale bez Gabci to nebude vono! Navic se uz ani nebude spekulovat, jestli pojede nebo nepojede. No to bude nuda, se bude snad jen sportovat!

Offline Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 17:50

Karja Mutziputzi Ale na Radiožurnálu před chvílí mluvila nějaká biatlonistka a to byla stejná kuňka jako Gabča. Jako chápu, že je pro ty holky vzor, ale že by musely napodobovat i dikci  

Online Karja
44692 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 19:22

Pinot Noir Ktera by to byla...ted je tak taky takova nova mlada hezoucka, ale nechci ji krivdit, treba mluvi normalne:-D No, ja se tomu nevyhnu, doma to pojede na plne obratky, navic memu priteli rodina v dobe biatlonu nerika jinak, nez Martin Fourcade. Podoba jen vizualni, nikoli sportovni, nas Martin si na bezkach tak rozbil hubu, ze uz si na ne v zivote asi nepokusi stoupnout. Ale my jsme biatlon sledovali doma jeste pred tim jeho velkym boomem a uspesnosti Cechu, ted me to uz taky nejak nebavi, jak je to porad nekde neco.