To je blbý, to je mi lito. Ale že teda máte sněhu!
Stěžovací vlákno
Ginevra Zaveje
To me udrzuje v jakztakz dobre nalade - mam zimu moc rada ![]()
MP Marge potlapkavam, me vcera nekdo na parkaci ojel uplne nove auto (naraznik) a taky nevim kdo a kdy. Jak rika muz, tentokrat vedu ja:( (posledne nove auto odrel on jako prvni:D )
Já jsem si omylem vzala psův prášek místo svýho (to abych vyřadila ze hry tu troubu).
Tak všechno nejlepší k svátku!
rasaNori Janulik03 Karja Hele, to všechno by se v podstatě hodilo, ale byl to prášek na štítnou žlázu, tak jsem si akorát dopoledne trochu přitopila :-).
A s tím odčervením - kolega normálně ty psí prášky jed', že prý to vyjde levnějc než podobný pro lidi :-D
dzizisketa Děkuju! :-)
Zina kolega potřeboval odčervit?? takovýho bych nechtěla!
Zina levnejc asi ne, spis tu antiparazitika tezko sehnat.Mutziputzi no tak nic extra neobvyklyho, rada tataracek?;-)
Mutziputzi Diagnostikoval si nějakýho parazita v oku! Jestli ho tam fakt měl, nevím, a jestli na to zabraly psí prášky na odčervení, taky ne :-D.
viktorka_od splavu ráda, ale z ověřených zdrojů, tedy zaručeně bez parazitů
Zina od blaznu radej dal![]()
Ja viem, že si tu na to furt sťažujem, ale mne to príde choré.
Objednala som 2 štetce na oči a prišli v giga krabici

paktofonika mne tuhle prisla krabice plna takovych tech umelohmotnych "krupek" a 1 krem
![]()
paktofonika asi vas to nespokojenosti nezbavi, ale ja jsem slysela, ze v tech co nejvic automatizovanych skladech typu eshop je pro ne nejjednodussi=nejrychlejsi=nejlevnejsi mit treba 3 velikosti krabic a pro kazdy nakup jim software doporuci vhodnou krabicia ten zbytek vyplni krupkami/bublinami. Je to rychlejsi nez hledat dokonale padnouci krabici.
edit: i kdyz samozrejme v kosmetickem eshopu by meli mit i mensi krabice, tam se da predpokladat, ze ten nakup bude mensi
paktofonika V Douglasu nejde vyzvednout v obchodě?
Mně takhle předimenzovaně zabalenou poslali rtěnku, pozor, z nějakého eko-bio-vegan onlineshopu ![]()
Moje teorie je, že zas takový závratný rozdíl v cenách těch obalů není, a když to nakoupí hromadně, dostanou množstevní slevu. Lépe se na to lepí štítky, když se ta velká krabice promáčkne, je menší pravděpodobnost poškození obsahu a taky je menší pravděpodobnost, že se velká krabice ztratí oproti malému balíčku. ![]()
Bledule taky si myslim. predstava ze na kazdy balicek specialni pracovnik premeruje a vyhledava padnouci krabicku.. spis mi vadi kdyz je to jeste v peti ruznych igelitovych pytlikach
paktofonika ja som sem už tiež dávala takú fotku, tiež nejaký bio-eko shop (ešte viem, že mi niekto hovoril, že to môžu byť rozpustné bio-"chrumky" - skúšala som, neboli)...blbé na tom je, že v zhruba ten istý čas som dostala zásielku z feelunique, zabalenú solídne, ale príčetne, a to zaobchádzanie posr... poštou evidentne celkom nevydržala.
viktorka_od splavu no mně přijde, že to vození prázdnýho vzduchu je celkem zbytečný a strašně drahý, když si vezmu, kolik různejch krámů takhle cestuje po světě...
jako je jasný, že je nejlevnější nějaká unifikovaná velikost, ale měla by bejt nějak uzpůsobený velikosti výrobku. vždyť rtěnka se dá poslat i v bublinkový obálce, když to přeženu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.