0zero7 uz to trochu zapadlo, ale chtela jsem se zeptat, jaka je to kniha s fotkama na miru?
Stěžovací vlákno
Mutziputzi No na titulce papírovýho Avonu je jiná fotka a tam mi ta Dara přišla spíš do Kuchařový...ale ja teda určitě nejsem žádný znalec.
Josefa objednala jsem na mixbook maji strasnou spoustu ruznych templates, vybirala jsem co nejjednodussi. Jeste to neprislo, tak uvidime.... pak to cvaknu nez podaruju.
Jsou tam i stranky s jednou nebo dvema fotkama atd, jde to ruzne nastavit. Nevim, jak je to dostupny z Evropy, jestli ne, tak urcite existuje neco podobnyho, ja koukala minimalne na 4 ruzny weby, kdyz jsem vybirala kde to nechat udelat.

0zero7 aha, takže tvoje vlastní fotky? Nebo jsi je nějak tematicky vybirala? Je krásná.
Josefa JJ moje fotky, muzes tam nasypat co chces
Mutziputzi hele, já tu daru taky někde zahlídla, a taky jsem se musela podívat ani ne dvakrát, ale několikrát, není na té titulce k poznání, fakt!
Vypadl hlavní výměník, takže se v celém areálu netopí. ![]()
Bledule uaaa sucitim. My sme spali kvoli laryngitide potomka dve noci s dokoran otvorenym oknom. Rano teplomer ukazoval v izbe 13 stupnov
vyliezt v noci a rano spod periny bola teda vyzva.
Mrakoplas asi v tom umite chodit, ale my na laryngitidu delali “vlhky stan” - nad postylku roztahnout susak a na nej mokry prosteradlo. A vyvetrat samo taky, ale 13 stupnu bych teda neprezila... Hlavne at je brzy lip..!
Pavlena my sme zvyknuti na chlad v noci a ked som strcena pod perinou, tak mi to nevadi. Dnes uz bude len vetracka, vcera prsalo tak zvlhcovat nebolo treba, dnes skusim tu mokru plachtu, ďakujem. Ale uz to vyzera lepsie.
Mrakoplas Děkuji, už to opravili.
Problém byl u dodavatele a postihlo to široké okolí.
Josefa eless My si děláme fotoknihu vždycky jednou za několik let (jen když se narodil syn, tak jeho první rok vydal na samostatnou
). Je to fajn, na PC si nikdo fotky prohlížet nebude, ale do knihovny pro ni občas sáhneme, teď si se synkem často prohlížíme fotky, aby nezapomněl na příbuzné, které vidíváme jednou za čas. Dělá to spousta firem, my využíváme CEWE fotoknihu od Fotolabu.
Pinot Noir ja se ted chystam na fotoknihu prurez narozeninama od 0 po 10. Vzhledem k tomu, ze poslednich pet let fotek je v bordelu, bude to jeste vyzva.
Pinot Noir Haha, já zakoupila poctivě fotoalba, nechala udělat vybrané fotky a teď mi to tam už několik let leží. Jinak jsme na tom jako u continuity posledních x let je digitální bordel. Ale alba z dob, kdy jsem ještě měla morálku a čas je vyrábět, si děti rády prohlížely, když byly malé (jedná se teda o alba z cest).
brrr Zrovna nedávno se mne dítě ptalo, maminko, proč už neděláme fotky?
Protože jsme úplně nemožný.
Sweet Potato Taky jsme nemožný...
Dodneška třeba nemáme svatební album, to jsme dokázali udělat jen rodičům, protože nám to neustále připomínali. Ale teď jsem vytvořila zkušební fotoknihu dcery od narození do 18 měsíců a je to její nejoblíbenější knížka
Taky jsem to dělala v aplikaci od CEWE.
Mohučanka Svatbu jsme měli ještě v domě nedigitální, takže z té je fotek milión.![]()
Pinot Noir ceweje super. Moje matka nema ani pocitac ani chytrej mobil a jedina moznost, jak si mohla prohlizet fotky z dovoleny, bylo jejich vyvolani. Posledni ctyri roky si ale vybere fotky a ja ji je v ty cewe aplikaci ruzne nakombinuju (a dam ji k tomu ty cliparty racku a brejli a globusu
), k tomu dam popisky. Ma z toho radost a vzdycky v zime na to vzpomina
Mohučanka Vidíš, svatební album, to je dobrý nápad, to by se dětem určitě líbilo :-) Já teda nemám vlastně žádné profi fotky, protože k focení byl donucen bratranec (student FAMU), který se mi sice snažil vysvětlit, že kamera a foťák není totéž, ale neuspěl. :-) Fotky jsou takové lehce lepší než amatérské, zato video tedy máme parádní.
Jinak alba jsou fajn, hlavně děti si díky nim lépe uchovávají vzpomínky....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.