Mohučanka je pecu hodne brzo kvuli detem a pred Mikukasem nikdy nezacinam. Navic mam Kenwooda, horkovzdusnou troubu a dva male otroky. To je prace na dva-tri vecery, i kdyz pecu hodne druhu.
Stěžovací vlákno
0zero7 no, já se budu prostě hlídat víc, nenecham se provokovat, přejde ho to, snad..
Janulik03 no věřím tomu, že nebude takovej typ jedinej..
Ounz
jasna! Hele priste mi dej vedet ja mu zavolam, cha cha, to by bylo!
0zero7
to by mohlo bejt hodně zajímavý!
Ounz ja umim bejt drzka, kdyz to situace vyzaduje. A nebo potom umim bejt slusna drzka, ze to vykomunikujes, ze je debil, aniz by jsi to zminila, to je trosku vic vypecene rafinovane. Ou jee. A uz konec jako, nebo budu mit chut nekomu rict neco.... muj sef rikava "ty, Terezo, ty mi fakt rekni co si OPRAVDU myslis!!!" oni Kanadani jsou docela dost rezervovani ![]()
Nejvtipnější je, jak má pořád tu pravdu, že jo, tak se do krve pře i o věcech, o kterejch ví putna..
Co znamená výraz: o kterejch "ví putna"... jako že o kterejch neví nic?
"Putna" znám jen ve spojení: je mi to putna = je mi to jedno ![]()
Každopádně, kolegu nezávidím.
continuity Kenwooda a horkovzdušnou troubu mám taky, ale otrok musí dorůst. Zatím je to spíš otrokář
Když čtu, co se děje, tak úplně nevím, jestli se na ten příští víkend v Paříži vůbec těšit
Ale jo, mělo by to být snad už v pohodě, ne, to co se dělo poslední tři soboty. Užij si Paříž.
Mohučanka jen ho hezky zapojuj, ted v 7 a 9 to zacina byt opravdova pomoc. Akorat ten uklid pak...
continuity Ale to já zapojuju, akorat třeba posledně jsem ji šoupla u babičky k lince, ať pomáhá s mačkáním těsta do formiček a ona v nestrezenem okamziku udělala z těch už plných formiček komín, pravila BUM a jak řekla, tak udělala.
0zero7 haha to je dobrý! ![]()
domenica jj, je mi to putna, ale tady se to občas použije “po tom je ti putna”
continuity Já bych taky chtěla otroky, zatím to skončí vždycky u toho, že do trouby jde jen polovina těsta, druhá je snězená.
Jsem úplně blbá. Šla jsem do obchodu, abych koupila cukr, vejce a tak, abych mohla konečně začít péct, a koupila jsem dvě láhve vína, syrečky, kozí sýr a mrkev. A oříšky
Došlo mi to až v metru cestou zpět.
Síla zvyku, no...![]()
Mohučanka Já myslím, že ten nákup byl naprosto v pořádku![]()
Ounz Bóže, to by mě zajímalo, co má doma. Jestli si ho teda nějaká vzala... To taky můžou bejt silný řeči podpantofláka.
dynda no tenhle se nachytává opakovaně, ale to popře samozŕejmě. Nejvtipnější je, jak má pořád tu pravdu, že jo, tak se do krve pře i o věcech, o kterejch ví putna..
Takovýho prezenta máme taky. Už z něho pomalu dostávám vředy - chodí s náma na oběd...
A vždycky má pravdu, vždycky! Pokud ho člověk nachytá a vymáchá mu rypák v těch kravinách co tvrdí (čerpaných nejlépe z Aeronetu a internetovejch hoaxů), tak se akorát začne chytrácky pochechtávat a šibalsky mrkat - jako že on ví, ale nebude se s náma debilama hádat.
A to je na zabití! ![]()
domenica Děkuji!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.