Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Josefa
příspěvků moje polička 06. prosince 2018 11:54

Pinot Noir eless ja vim, akorat to znelo jako neco jiného nez klasocka rodinna fotokniha, tak jsem byla zvedava na tema :) my jsme nechali udelat fotoknihu jen ze svatby pro rodiče manzela, kteří nemohli prijet. Ted s ditetem to musi být taky hezky, ale mam porad malo dobrych fotek na tisk :( myslim ze udelam jen pidialbum vyberu nejlepsich fotek vzdycky rok na par stranek az do patnácti to vyjde. To bude spis pro me :) 

Offline Pinot Noir
29880 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 11:59

Josefa V té fotoknize je fajn, že můžeš volit jakoukoliv velikost, takže pokud netrváš u každého snímku na formátu "přes celou stránku", lze použít i fotky z mobilu. Takže máme knihu s krásnými velkoformátovými fotkami proložené sériemi vtipných fotek ksichtíků mimina třeba, kterých je na stránce třeba deset.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 12:05

Josefa ja som tam tiez nakombinovala kvalitne fotografie od profi fotografky a nejake momentky co sa mi podarilo zachytit

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 19:47

Co zas čtu o té Paříži, jsem fakt na vážkách. A to se těším už půl roku 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 20:00

Ja se teda priznam, ze se mi libi ty fotoknihy z cestovani, pokud je to dobre udelany. Rodinne a prilezitostne treba nejaky zasnuby apod jsem hezky jeste nepotkala, ale moc to neoblibuju, ta zazitkova fotografie proste vypada lip. Taky rodil pokud je to darek pro pribuzenstvo nebo to ma byt neco ala coffe table book teda. 

Mam znamou co je fotografka a desne tady frci svatby a zasnuby v divocine a pod, jako prostredi hezky, ale stejne mi to prijde divny, dobrej vysledek aby pohledal... Uff

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 20:16

Teda cela afera okolo "Baby, it's cold outside" je pekne na hlavu!!!!! Fakt trapas. 

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 21:59

Tak jsem to cely zrusila....v tyhle atmosfere to vazne nema cenu. Jsem z toho tak strasne smutna 

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 22:01

Lama_z_Lana Zajed si nekam jinam;-) a pariz si uzijes jindy;-)

Offline 999
19816 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 22:01

Lama_z_Lana To je mi líto :-(. Ale užiješ si ji jindy, dobře si udělala.

Offline 999
19816 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 22:03

Lama_z_Lana   Karja má pravdu, jeď jinam .

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 22:04

Karja no, to uz nejak nedavam. Aspon ze za hotel mi neco vrati. Achjo.

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 22:07

Lama_z_Lana Tak to je nemile, ale trebas na jeden den na spraveni nalady neco vymyslis;-).

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 22:10

Karja jo, pujdu do prace, beztak nesziham.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 22:18
Reakce na Lama_z_Lana:

Tak jsem to cely zrusila....v tyhle atmosfere to vazne nema cenu. Jsem z toho tak strasne smutna 

​Pojedeš jindy... Minulou sobotu to bylo drsné, těžko odhadovat, co teď... chvíli to vypadlo na smír, momentálně se vyhlídky spíš zhoršují... mění se to z hodiny na hodinu...

Já budu v Paříži zase příští týden. Pokud budou nepokoje trvat, na místě uvidím, čemu se vyhnout, kde zariskovat a třeba fotit... nevím. Každopádně je to dost šílená situace.

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 22:27

domenica Prave, tezko odhadnout. Navic kdyz jsem videla, co vse bude zavrene...nejak tam tu advetnni atmosferu proste nevidim...

No proste jsem chtela na vikend utect z toho pekla, ve kterym ziju...no asi si to mam vyzrat.

Akorat nevim, jestli jdou nejak stornovat letenky, kdyz uz je po check-inu. Ne kvuli penezum, ale nejak by me nemuseli nikde "vyvolavat" a tak 

Offline Pinot Noir
29880 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 22:44

0zero7 U fotek vlastních dětí nebo vnoučat tak úplně nejde o to, jak dobře je z nich udělaná fotokniha. Mně by nebavilo koukat na cizí rodinu, ani kdyby byla kniha zpracovaná nejlíp na světě. Na svoje se podívám ráda a se slzou v oku, ačkoliv bys určitě řekla, že fotky z cest jsou lepší 

Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 23:10

Pinot Noir já s tebou souhlasím, fotoknihy s dětmi, vnoučaty jsou pro rodinu. Cizí by mě taky nezajímala.

A chraň bože, aby ji někdo přede mě vytáh.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 23:12

Pinot Noir JJ ja to uplne chapu, sama mam doma zaramovany CB fotky z doby, kdy jsem byla maly dite. Je to jiny proste. 

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 23:24

K téme fotoknihy poďakovanie - aspoň som konečne vymyslela, čo našim podarujem k Vianociam, už polroka ma uháňajú, že chcú vidieť nejaké fotky z poslednej expedície, no samozrejme nemám večne čas  

Ale samozrejme na to, aby som presedela celý večer pri výrobe fotoknihy čas mám...  a zároveň sa sťažujem na seba, že mám fotky v neskutočnom bordeli, cca 40 GB, väčšina neroztriedené, rozstrkané po zložkách, des bes. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 06. prosince 2018 23:25
Reakce na 0zero7:

Teda cela afera okolo "Baby, it's cold outside" je pekne na hlavu!!!!! Fakt trapas. 

​Mne to nasralo neskutecne