Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline VandaRybna
160 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 08:35
Reakce na Garfie:

Jakože Čechoameričani domu, nebo všichni Američani do Evropy? A všichni, nebo jen původní, nebo jen hispánci, muslimové a číňani? Věřím, že nic by bílého 46 letého Joea, potomka německých přistěhovalců, žijícího kdesi na středozápadě USA nepotěšilo víc.

Offline VandaRybna
160 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 08:36
Reakce na jinx:

Tak z Británie se taky mohutně emigrovalo, že jo...

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 08:45
Reakce na barbucha:

To je vlastně pravda....

VandaRybna Myslela jsem vlastně původně na Američany, ale vzhledem k tomu, že jsou složeni prakticky výhradně z přistěhovalců, nedá se to asi specifikovat 

Offline unseen
542 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 09:08
Reakce na barbucha:

No, to by si teda chudáci moc nepomohli. Dyk u nás je to to samý v bleděmodrým. Nebo spíš v rudým

Já mám pocit, že se snad všichni zbláznili.

Slepá víra, že za ně někdo vyřeší jejich problémy, aniž by se museli namáhat, zvítězila nad rozumem. Zemanizace světa úspěšně pokračuje. 

Normální Američané dokázali porazit pseudoelity, uvedl Ovčáček k americkým volbám 
„Lež a nenávist lze porazit. Normální Američané nám ukázali, že lze porazit mocenský konglomerát prolhaných médií a nabubřelé pseudoelity,” napsal ve středu ráno Ovčáček.
„Dokažme i my v roce 2018, že umíme porazit souručenství médií a tzv. elit,” dodal.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 09:10
Reakce na unseen:

jezis, to je picus. s prominutim :D

Offline Sweet Potato
39676 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 09:30

Tak to bychom měli, překvapivé to není. A Ovar ohlásil kandidaturu. 

Offline Morrigan
75 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 09:30

Taky zírám jako ve snu. Ale co se divím...my jsme si vzolili Zemana a Britové Brexit...fakt si začínám myslet, že je to nějaké spiknutí xD

Offline Sweet Potato
39676 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 09:31
Reakce na Morrigan:

Ne, to je prostě realita. Bohužel.

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 09:42
Reakce na unseen:

To snad neni pravda. "mocenský konglomerát prolhaných médií a nabubřelé pseudoelity" Kde jsem to naposled viděla? V Rudým právu?!

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 09:43
Reakce na Sweet Potato:

Tak to bychom měli, překvapivé to není. A Ovar ohlásil kandidaturu. 

Fakt ohlásil?! Že von čekal jak to dopadne v Americe? A teď mu svitla naděje...

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 09:45
Reakce na Morrigan:

Taky zírám jako ve snu. Ale co se divím...my jsme si vzolili Zemana a Britové Brexit...fakt si začínám myslet, že je to nějaké spiknutí xD

To není spiknutí, jen prostě lidé slyší na jednoduchá řešení svých problémů.... Populismus vítězí. je snažší si namlouvat, že za to, že jsem ve srabu můžou oškliví Poláci, co mi berou práci (Brexit) anebo dovoz výrobků z Číny (chci vidět, jak to Trump zatípne, když má USA u Číny obrovský dluh....) a vše má jednoduchá řešení....

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 09:45

Vítězné tažení buranů.

Achjo.

Mizím zpátky do své medvědí bubliny.

Online Kokoska
34174 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 09:47

Myslím, že Trump teď trochu ubere na rétorice, něco z toho, co hlásal, se mu nepodaří prosadit, z něčeho ustoupí - ale stejně mě ten výsledek překvapil.

Někde jsem četla - volili byste Klausovou nebo Zemana? Zemana jsem nevolila a ani do budoucna to nemám v úmyslu, ale být tihle dva kandidáti tehdy proti sobě, fakt nevím. I když srovnávat Livii a Hillary...

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 09:49
Reakce na A666:

Prokristapána, to fakt polovina celý zeměplochy věří, že jejich problémy vyřeší nějakej tlučhuba?! Jednoduše? Je  celá půlka lidstva složená z idiotů?!

Online Kokoska
34174 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 09:52
Reakce na barbucha:

Tlučhubové u davů většinou vítězí, podívejte se na Lenina 

Offline Sweet Potato
39676 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 09:55
Reakce na barbucha:

Teď už nemám čas to hledat, ale Ovčáček s tím vystoupil v nějakém rádiu. 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 09:56
Reakce na barbucha:

Prokristapána, to fakt polovina celý zeměplochy věří, že jejich problémy vyřeší nějakej tlučhuba?! Jednoduše? Je  celá půlka lidstva složená z idiotů?!

barbucho já se obávám, že ano. Nebo jak myslíš, že se dostali k moci Hitler anebo sověti v Rusku? Ti teda nebyli jen tlučhubové, nakonec se to, co slibovali, fakticky snažili realizovat, dneska to holt naštěstí tak jednoduché není.

Ono je vždycky jednoduší svalovat vinu za svůj neúspěch na někoho jiného a většina politiků to moc dobře ví.... A teď, kdy se svět vzpamatovává z ekonomické recese a je politicky a bezpečnostně nestabilní je pro populisty mnohem jednodušší ty hlasy získat.

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 09:57
Reakce na Kokoska:

Jo, ale není snad Lenin už nějakou dobu po smrti? A další takoví? To ty trubky neuměj číst, neměly ve škole ani kapku dějepisu, že by se poučily?

Offline Sweet Potato
39676 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 10:00

Myslím, že třeba tenhle článek to vysvětluje celkem dobře:

http://zpravy.idnes.cz/usa-vzpoura-volicu-trump-0yg-/zahranicni.aspx?c=A161108_091228_zahranicni_san

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 10:02

Tak to bude v júesej veselo. No, co říct? Mají, co chtěli... Asi jako u nás, že? Blbé je, že Trump bude mít daleko větší vliv na dění celé zeměkoule.  Zeman je jen  taková lokální škodná.