Aha, to by vysvětlovalo, proč se takto chovají někteří řidiči i ke mne. Nemám tedy tranzita, ale felcku, to taky dost lidí popouzí podobné kousky, co jsi popsala, předvádí i přede mnou. Do té doby, než dojedeme na dálnici. Tam bůhvíproč jedou max. stovkou, lidi s novými auty! To nechápu, ve městě se chovají jak prasata a na dálnici se plouží.
Stěžovací vlákno
me teda feldy nepopouzi a navic uz maji katalyzator (jednou mi upad i s kusem vyfuku;-)) ale pokud bych za vami mela jet delsi dobu mimo mesto, budu se tomu taky snazit vyhnout, nejezdim nikterak rychle, vetsinou normalne v limitu +/- 5-10km/h, i jsou ty jizdni vlastnosti proste jinde.
couraci na dalnici v levym pruhu ![]()
No to je supiš, já jsem nevěděla, že dnes nevalné jízdní vlastnosti té mé šunky mohou takto deptat i někoho jiného, než kdo v ní sedí. Asi si na zadek nalepím cedulku "omlouvám se, že nemám posilovač", aby ti chudáci, co musí jet mimo obec za mnou, z toho nedostali tik.
tak posilovač mi chyběl jen při parkování:P
Kde ste všetci? Sama sa tu bojím. ![]()
Nebyl nějakej výpadek? Já tu včera nebyla a bála jsem se, že budu dohánět x stránek...
Jinak si taky trochu zaskuhrám - protlačila jsem se na neurologii, vyfásla jsem injekci a šněrovačku
a doporučení na rehabilitaci. Vzhledem k tomu, že jsem akutní případ, dostala jsem tam nejbližší termín: 21.12. ![]()
no ono s tými termínami je to na facku. Človeka to bolí a ono sa nedá dostať. Aj ked chápem preťaženosť odborníkov. A držím palce, nech to aspon rýchlo prejde.
Ja sa zas dusím a kašlem už tak dlho a nikto nevie prísť na príčinu, takže si to asi len namýšlam. Lieky mi len pridávajú na opuchnosti a spomaľujú ma.
Podle mě za to může absentující zelená ikonka upozornění na nové příspěvky, ne každý si přečetl, že zmizela v rámci nápravy pomalého uploadu, vypadá to pak při letmém pohledu, že se v diskuzích nic neděje.
A držím palce, ať vás ta bolest pokud možno co nejrychleji přejde. Aspoň že jste se probouchala tak rychle na tu neurologii, to také není samozřejmost.
ja si sťažujem, že sa mi zhoršuje pamäť. Alebo sa mením na chlapa, idem do obchodu kúpiť tri veci, domov donesiem desať vecí, ale z tých troch ani jednu. Bez zoznamu už do obchodu nejdem.
Sťažujem sa na protivné zdravotné sestry (už mi to ani nepríde ako náhoda, podobnú skúsenosť mám už snáď u 5. všeobecného lekára...) a debilnú byrokraciu ohľadom zdravotného poistenia. ![]()
Sla jsem v sobotu koupit kachnu na nedelni obed a domu dosla se trema taskama a bez kachny.![]()
![]()
, a čo ste mali na obed?
Mám chladovou alergii - tedy na změnu teplot. Na kloubech rukou a prstů mi naskáčou hluboké puchýře a když se do nich praštím, hrozně bolí. Tož tak, jenom, že v tom nejste sama.
kruti rizky.:-)
Já tipovala, že jste šli do restaurace![]()
taky reseni,ale bohuzel v tech trech taskach byla nahrada.:-)
Takže vlastně bezpečnější by bylo dotáhnout tři tašky hadrů.![]()
To se mi včera ostatně podařilo, ale nic nebylo pro mne![]()
o tri tasky hadru by mi udelali vetsi radost nez tri tasky jidla.:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje