Dámy, vím, že výsledky prezidentských voleb v USA jsou nyní žhavé téma, ale Stěžovací vlákno bylo založeno spíše k obecným stížnostem uživatelek. Proto bych vás prosila, kdybyste stěžovací politická témata směřovaly do Těžšího kalibru, kam patří, jelikož zrovna i na ty výsledky voleb se nabalují témata odtamtud. Díky
.
Stěžovací vlákno
Prokristapána, to fakt polovina celý zeměplochy věří, že jejich problémy vyřeší nějakej tlučhuba?! Jednoduše? Je celá půlka lidstva složená z idiotů?!
Pravdu, či nádej?

Říkala jsem si to samé když jsem to četla :) Tak si tipněme, kdy vznikne termín "NewYorská kavárna" :D
Toto si, s dovolením, požičiam:)
Dámy, vím, že výsledky prezidentských voleb v USA jsou nyní žhavé téma, ale Stěžovací vlákno bylo založeno spíše k obecným stížnostem uživatelek. Proto bych vás prosila, kdybyste stěžovací politická témata směřovaly do Těžšího kalibru, kam patří, jelikož zrovna i na ty výsledky voleb se nabalují témata odtamtud. Díky
.
Dobra, prichazim s "obycejnou" stiznosti! Pred nekolika tydny jsem si tady vylevala srdce pote co jsem nabourala nove auto. Dnes jsem s konecnou platnosti jistila, ze nemam zadne pojisteni. Pritel, ktery mi v lete nabidl pridat me a moje auto ke svemu financne vyhodnemu planu, totiz celou transakci uskutecnil on-line a jaksi si nevsiml, ze zbyva kliknout na jeden posledni odkaz. Protoze na nej neklikl, transakci tim neukoncil. A kdyz jsem se divila, ze pojistovna jeste neposlala novou prukazku, tak me odbyl, ze v pripade potreby to policajtum ukazu on-line. Ja blba jsem se na nej spolehla a ted mam skodu odhadnutou na $1500, které budu muset zaplatit z vlastni kapsy. A to mam jeste kliku, ze jsem nemusela volat policajty, protoze rizeni nepojisteneho auta je v Illinois trestny cin! Uf...
Uff
A do háje. Teď ještě aby nepřišli na to, kam jsi toho chlapa zakopala.
Au, tak to hodně zabolí
.
Já takhle s mamkou vyrazila před šesti lety na dovolenou do Katalánska, kde ji postihla akutní divertikulitida. Zdravotní pojištění měla, ale neuměla slovo anglicky nebo španělsky, takže jsem musela do nemocnice s ní kvůli komunikaci se zdravotním personálem a doktorem. Delegátka nás nechala odvézt na soukromou kliniku, že prý tam můžu zůstat s ní i přes noc na pohovce v pokoji. Celou dobu nás ujišťovali, že můj pobyt tam nic nestojí, že všechno vyřídí s pojišťovnou. Během její hospitalizace jsem se stravovala samozřejmě mimo kliniku. No a měsíc po návratu přišel od naší tuzemské pojišťovny dopis, že ta klinika si můj čtyřdenní pobyt (tři noci) vyúčtovala na 20 000 Kč!!! a na takovéhle věci se základní cestovní pojištění pochopitelně nevztahuje, pouze na péči o mamku, čili jsme to museli zaplatit z vlastní kapsy, protože suďte se se zahraniční klinikou, že jo.
Kdyby mi to řekli na rovinu, hotel s plnou penzí by mě býval vyšel několikanásobně levněji
.
ok, nemám tedy takové problémy jako vy, ale pofoukat potřebuju též akutně.
fakt blbě jsem si spálila ruku horkou párou. ukazováček a prostředníček. zdánlivě blbost, ale... už několik dní mě to bolí jako....mokvá to, praskají puchýře, a dnes vrchol - celý ten obří puchýř přes celý prst jsem si na maso strhla při pokusu obout si boty. při pohledu na to, jak to vypadalo a krev jak z prasete to se mnou skoro seklo, a to jinak vydržím dost. jak se mi pořád potí ruce, jde mi do toho sůl, začalo mrznout, a já se obávám, že jsem si založila na zranění, které budu léčit tak tři týdny :/ jsem takové nemehlo...
není to žádná blbost. hlavně pozor na infekci. jinak, nevyžádaná rada propříště: chladit, chladit, chladit...
kdybyste viděla, jak jsem chladila, rozmrazila jsem půl mrazáku
a nepomohlo...resp. asi mě to zachránilo před něčím strašným. bolelo to fakt hodně, už jsem spáleniny měla všelijaké, od žehličky, od pekáče a tak, ale od horké páry ne, a tak velkou a hlubokou spáleninu jsem si taky ještě nevyrobila. no šikulka každým coulem.
Tak to Vás lituju, celý prostředníček jsem si horkou párou opařila krátce potom, co jsme se přistěhovali do Londýna. Chlazení jsem nějak podcenila, takže mi na něm po celé délce vyrostl puchýř do výšky 1cm. Druhý den jsem potřebovala něco vytáhnout něco z nevybalené krabice a hezky jsem si ten puchýř zase po celé délce seřízla. Špatně je mi ještě teď, když si na to vzpomenu. Naštěstí jsem měla hemagel a folii, která se přes to může dát na několik dní, a díky tomu se pak prst zahojil celkem rychle, ale ta bolest po strhnutí byla fakt hrozná.
Spálenina na lýtku od výfuku motorky ale byla horší, škoda, že před 30ti lety ještě hemagel neexistoval.
A do háje. Teď ještě aby nepřišli na to, kam jsi toho chlapa zakopala.
On si nastesti zachranil zivot tim, ze nabidl, ze to zaplati :-)
Au, tak to hodně zabolí
.
Já takhle s mamkou vyrazila před šesti lety na dovolenou do Katalánska, kde ji postihla akutní divertikulitida. Zdravotní pojištění měla, ale neuměla slovo anglicky nebo španělsky, takže jsem musela do nemocnice s ní kvůli komunikaci se zdravotním personálem a doktorem. Delegátka nás nechala odvézt na soukromou kliniku, že prý tam můžu zůstat s ní i přes noc na pohovce v pokoji. Celou dobu nás ujišťovali, že můj pobyt tam nic nestojí, že všechno vyřídí s pojišťovnou. Během její hospitalizace jsem se stravovala samozřejmě mimo kliniku. No a měsíc po návratu přišel od naší tuzemské pojišťovny dopis, že ta klinika si můj čtyřdenní pobyt (tři noci) vyúčtovala na 20 000 Kč!!! a na takovéhle věci se základní cestovní pojištění pochopitelně nevztahuje, pouze na péči o mamku, čili jsme to museli zaplatit z vlastní kapsy, protože suďte se se zahraniční klinikou, že jo.
Kdyby mi to řekli na rovinu, hotel s plnou penzí by mě býval vyšel několikanásobně levněji
.
No, to je taky hezky! Zpetne potlapkavam :-)
Ouvej jouvej. Spáleniny a opařeniny nenávidím. Foukám na dálku
.
Díky Ale on to měl být spíš jen výraz potlapkání vůči tobě
, že na základě toho vím úplně přesně, jak se v téhle situaci cítíš.
+Emerald
Lituju a soucítím. Jen to čtu a mám husí kůži, protože před pár lety jsem si opařila kousek předloktí, když jsem špatně odklopila pekáč s masem. Bylo to na Silvestra a doma jsem měla jen Panthenol, který po zchlazení a naskočení podlitého puchýře ale moc nepomohl. Ještě teď mám trochu vidět tmavší trojúhelník na kůži.
Díky Ale on to měl být spíš jen výraz potlapkání vůči tobě
, že na základě toho vím úplně přesně, jak se v téhle situaci cítíš.
Vsak se muzeme potlapkat navzájem :-) Je fakt, ze ja si za tu situaci muzu sama, zatimco tys v tom byla uplne nevinne! Ne s tim pojistenim jako takovym, ale s tim, ze jsem to rano ridila zbrkle a neopatrne. Kdybych to nenapalila do toho obrubniku, tak se nic nestalo... Ale zase bych se nedozvedela, ze nemam to pojisteni, takze ono vsechno zle - znate to ;-)
Zase tu visim, misto toho abych si konecne sla zacvicit.
Horká pára je nejhorší - mám zkušenosti... Určitě zajdi k lékaři co nejdřív!
ja tu zasa visím namiesto toho, aby som šla konečne pracovať ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje