Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 05. listopadu 2016 17:27
Reakce na Jean Grey:

Tohle se mi stalo taky s tím najetím, byla to paní, která jela po vedlejší a já po hlavní, telefonovala a s předností se fakt neobtěžovala..

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 05. listopadu 2016 19:02
Reakce na Ounz:

Předjíždění ve městě je bohužel dost časté, sice autem jezdím víceméně na okraji Prahy, ale pořád je to město. Od nás je kousek povolená 70, jedu tak 75 a skoro každý den mě někdo předjede, i přes plnou čáru to ti blbci napálí. Včera jsem vyjížděla na tu hlavní a zrovna k nám zatáčel borec tak, že to vzal do protisměru, asi mu bylo zatěžko popojet o pár metrů a otočit trochu víc volantem. Kdybych nepřibrzdila, byli jsme v sobě. A ještě se křenil okýnkem jako že nic, stane se.

Že si na větší auto řidiči tolik nedovolí, mám taky potvrzené. Zkoušeli jsme jednou ze zvědavosti větší SUV, kousek jsem ho řídila a 2x mi chlapi dali přednost při vyjíždění z vedlejší. Normálně se chovají jak popsáno výše.

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 05. listopadu 2016 19:04
Reakce na Kokoska:

jo to je fakt, chvíli jsem měla malý auto a už nikdy víc! připadalo mi že jsem neviditelná:-((

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 05. listopadu 2016 19:04
Reakce na Kokoska:

Nojo na malýho se machruje líp 

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 11:03

Dámy, to máte z toho, že máte auto v dobrom stave. Keď ostatní vodiči vidia moje individualizované plechy, tak mám so svojou pidi-yariskou väčší rešpekt na ceste ako kdejaký tuarég....

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 11:38
Reakce na slniecko:

Já mám opla astru, není to zas úplně pidi, ale prostě menší ne luxusní auto. A řídí ho blond starší pani. 

Otřískané je teda dost, orvala jsem blatník a občas mi to někdo odře na parkovišti, spadlo mi na něj jednou zábradlí od výkopu, takže odřené jsou i kliky. Když to dávám do servisu, technik to vždycky obejde a významně pokyvuje hlavou... už dlouho se chystám nechat to zalakovat, servisní šikulové mi kdysi ten blatník zatřeli bez jakéhokoli uhlazení té odřeniny, takže už se to začíná loupat. Ale momentálně přemýšlím o novém autě, s automatikou, protože mě zlobí pravé rameno a při delších jízdách a řazení to pak docela cítím.

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 13:22
Reakce na Kokoska:

Na automatiku nedám dopustiť! Moje auto mi momentálne už automechanik odmieta opravovať, že sa to už neoplatí, tak tiež sa obzerám po novom. Resp. po novšom ojazdenom, pri mojej tvorivosti kde čo zas odrieť a pomačkať mi to príde ako lepšie riešenie.

Môj muž hovorí, že som placemaker, proste zásadne rozširujem možnosti parkovacích miest .

Uložiť

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 13:28
Reakce na slniecko:

Já jen vedu zásadní spor s manželem, protože on miluje auta velká a prostorná a já zas potřebuju zaparkovat i u pošty, kde nikdy není místo :D 

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 13:40
Reakce na Kokoska:

Áno, poznám. Preto on má 7-miestne teľa a ja kabelku n kolieskach.

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 14:39
Reakce na slniecko:

Ha ha. Měla jsem stejnou zkušenost s individualizovanym Fiatem Seicento. Vzbuzoval také velký respekt! 

Offline Candance
5607 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 17:11

Tak takto jsem nad tim nikdy neuvazovala, ja si svou nakupni tasku chranim pred skrabanci a je pravda, ze si na me kazdy dovoluje.

Oplacim jen minimalne - prece jen jsem matka od deti a dovedu se vetsinou povznest nad blbce. Jenze moji nakupni tasku si manzel poridil jako malou hracku, takze ma silny motor, ktery jeste nechal ocipovat, proto kdyz chci a jsem si jista situaci, dokazu vetsinu aut predjet jak na semaforech, tak na dalnici.

Ale delam to jen minimalne - duvody viz vyse a hlavne to hrozne zere.

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 18:14

Hehe, ale ten rešpekt, keď si človek nacvičí ten správny výraz na tému "no čo chlapče, koho z nás dvoch budú viac mrzieť plechy" ten stojí za to ...

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 18:14
Reakce na Pavlena:

Offline LennH
158 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 09:30

Haha, individualizovane auto mam uz druhe. To prvni byla Audi A6, kdyz jsem se ji zbavovala pred 9 lety, mela najeto 870 000 km. Ted mam Volvo v podobne situaci, na tachometru cca 580 000... A nijak sva auta nesetrim. :D Nikdo si na me moc nedovoluje, kdyz jedu ve Volvu, ale posledni dobou mam hodne spatnou zkusenost s ostatnimi ridici, kdyz jedu svym druhym autem. Stavime barak, tak jsem dostala od otce jeho vyrazeneho Tranzita. Ma jeste firemni polepky, tak jsem si rikala, ze to pro ostatni bude proste dalsi auto stavebni firmy, ale normalne mam priserne zkusenosti! Lidi na me troubi, snazi se me nebezpecne predjizdet, tuhle jsem odbocovala na krizovatce do leva a nejaky pablb v nakladaku mel pocit, ze mi to moc trva, tak me podjel zprava a odbocil mi pred cumakem. A to jsem mela v sedacce dceru, no strasne neprijemne. Ted jsem s tim jezdila tyden do prace a policie me stavela kazdy den. Neumim si vysvetlit, co lidi na starem Tranzitu tak provokuje.

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 10:43
Reakce na LennH:

já bych jedno vysvětlení měla - tyhle dodávky obvykle a) sotva jedou, hlavně do kopce je to utrpení, kdežto po rovině se to snaží dohnat a jedou jak magoři b) šíleně smrdí, hlavně do kopce je to utrpení;-)

takže já se taky snažím když to jde (teda slušně samozřejmě) nemít je před sebou

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 10:49

Mě naopak Tranzity a podobná auta tohoto typu občas dost neurvale předjíždí, nebo se mi lepí na kufr, což opravdu, ale opravdu nesnáším! Nejen od tranzitů teda. zas tak pomalu nejezdím, ale většinou holt dodržuju předepsanou rychlost, překračuju max. tak o 5-10 km, ale někomu je to asi málo.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 10:51
Reakce na Kokoska:

U nás je to přesně naopak, já většinou vozím psy a prostě se mi nedokáže líbit auto, co nepojme alespoň 2 větší kusy, manžel naopak pokukuje po elegatních a tudíž menších sporťácích. S tím parkováním je to horší, to je pravda.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 10:54
Reakce na Zina:

Každému podle jeho potřeb 

Já jezdím většinou sama a vozím většinou jen běžné nákupy, tak to parkování je pro mě priorita.

Offline LennH
158 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 11:15

+ Kokoska:

Hm, ja se nikdy na Tranzity na silnicich nezamerovala, zkusim si vsimat, jak se chovaji. No je pravda, ze protoze to nema posilovac rizeni, tak s tim obcas jedu jak s autobusem, ale mistni kopecky a serpentyny to zvlada bez chyby! Vic jak 90 s tim nejezdim, to je fakt, protoze proste to strasne zere a tak. :) Ale jinak super auto, jedine, ve kterem dcera nerve. :)

Offline Janulik03
19826 příspěvků moje polička 07. listopadu 2016 11:43

Kde ste všetci? Sama sa tu bojím.